Stvarno ne znam koja od ova 2 monitora bi kupio? Jednostavno nemam para za za nešto od priko 5000kn, a ne znam koji je bolji od ova 2.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hp je tisuću kn skuplji, osobno bih lenovo, a za razliku možeš kupit recimo externi hard od 1TB
vidio sam u oglasu novi lenovo220x cijena 2900 kn.
Po meni svakako HP. IPS matrica, zaista dobar monitor...
Vidio sam Lenovo lcd i mogu reci da mi se ne svidja - velika reza za 22" (prema mom misljenju)
Ja imam Dell 2408WFP i zadovoljan sam
Stvarno ne znam koja od ova 2 monitora bi kupio? Jednostavno nemam para za za nešto od priko 5000kn, a ne znam koji je bolji od ova 2.
ili jos bolji sajt prad.de
S-PVA su ti 'čudne' matrice. Ja imam L220X i slika mi izgleda 'nekako zrnato'.
Međutim, svi drugi koji su ga vidili tvrde da je slika fenomenalna. Zato pogledaj prvo sliku - može biti da ti se toliko svidi da nećeš odolit.
I rezolucija Lenova je sasvim ok za tu dijagonalu. Zapravo, to je i razlog zašto sam ga ja kupio - nije mi se kupovala 'džaba' od 24" na stolu.
E, da. L220x grije k'o pećica.
Ne znam jesu li VA matrice čune ili ne, ali zar bi ih koristija Eizo da su loše?
Ja imam Lenovo L220x i jako sam zadovoljan, slika je odlična, rezolucija isto ok...
Evo sam baš skoro otvorio duplikat ove teme.
Dakle, koji je zaključak?
Jesi li što kupio i koliko si zadovoljan?
Jesi li došao do još kakvih saznanja i van ovog foruma pa da ih podjeliš s nama.
Unaprijed zahvaljujem.
Za one koji ne znaju, pričamo o obradi fotografija. Svako zrno mudrosti je dobrodošlo, pa ako je netko upućen...
Ne znam jesu li VA matrice čune ili ne, ali zar bi ih koristija Eizo da su loše?
Ma nisam još ništa kupija, ali odluka je takva da kupujem HP-a ako ga nađem.
Zašto ne sačekaš LED ekrane, ako ti nije priša?
Zašto ne sačekaš LED ekrane, ako ti nije priša?
S-PVA su ti 'čudne' matrice. Ja imam L220X i slika mi izgleda 'nekako zrnato'.
Međutim, svi drugi koji su ga vidili tvrde da je slika fenomenalna. Zato pogledaj prvo sliku - može biti da ti se toliko svidi da nećeš odolit.
I rezolucija Lenova je sasvim ok za tu dijagonalu. Zapravo, to je i razlog zašto sam ga ja kupio - nije mi se kupovala 'džaba' od 24" na stolu.
E, da. L220x grije k'o pećica.