LCD Monito mi titra - trebam pomoć.

poruka: 12
|
čitano: 5.012
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle Imam 19"ASUS LCD sa odazivom 5ms mislim i svim onim shitovima bright view, splendid, made 4 winvista itd...,ali kada tek upalim računalo monitor jako titra i kada udjem u igre titra samo sto se ne primjeti osim u menijima.Kada spustim rez monitora ispod nativne vise ne titra - molim pomozite zivcira me to

Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najvjerojatnije ti je problem u napajanju.

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LCD Monito mi titra - trebam pomoć.
Assassin kaže...

moguce,ali nakon nekog vremena titranje nestane
Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
17 godina
neaktivan
Zippo kaže...
Assassin kaže...

moguce,ali nakon nekog vremena titranje nestane
 To da je problem u napajanju mi najvise govori ovo da ti u igrama titra, jer je onda najveca potrosnja struje. A titranje vjerojatno prestane jer se nesto drugo malo oslabi.
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Ali assasin meni titra kad god monitor bude ugasen pa ga upalim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel bi moglo to bit do toga što je monitor VGA na 1440x900

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2008 22:17 (Zippo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja mislim da ti je problem u napajanju

AMD 5000+ 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram Radeon x1650 Pro *** don't mess with the best - or die like the rest ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koliko jako titra?

Ako titra jako malo, probaj povećati refresh rate.

Imao sam slican problem sa LG 17" monitorom i povećanje

refresha ratea sa 60 na 75 Hz je sve riješilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne bi rekao da je problem u napajanju jer kažeš da titranje s vremenom prestane.

Mislim da je problem u monitoru, a možda je problem i u grafi... Probaj instalirati najnovije drivere za monitor i grafičku...

P.S. - kolko su ti stari monitor i grafa?

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

najednostavnije da odnese monitor kod frenda da proba tamo i ako i tamo kenja...onda je monitor :D

K'eni pa te vat' ;)
17 godina
protjeran
Zippo kaže...

Jel bi moglo to bit do toga što je monitor VGA na 1440x900

Definitively neznam ako bi to moglo biti u pitanju. Dakle, više ne, nego da za jedan 19" monitor...
i_rambo_plache kaže...

Ne bi rekao da je problem u napajanju jer kažeš da titranje s vremenom prestane.

Mislim da je problem u monitoru, a možda je problem i u grafi... Probaj instalirati najnovije drivere za monitor i grafičku...

P.S. - kolko su ti stari monitor i grafa?

Vidim da se ovdje ponovo raspravlja, a postovi su iz septembra mjeseca. Mislim također da je problem u driveru za grafičku karticu. Tako bi se dalo zaključiti iz svega što nam je "Zippo" napisao kao odgovore na vaša pitanja unazad.
Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb L2 cache, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
16 godina
odjavljen

Je li to VGA kabel? Pazi da ti ne prolazi kraj nekog adaptora, UPS-a ili bilo čega od čega bi mogao pokupiti smetnje.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice