Kvadratići kod gledanja filmova

poruka: 3
|
čitano: 1.713
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kvadratići kod gledanja filmova
pitanje

Imam monitor Samsung SM731BF LS17'' TFT 2ms DVI

Problem je slijedeći: kad gledam filmove u divX ili avi formatu slika mi je cijela na kvadratiće (kao kad skinete video male rezolucije pa ga povećate na cijeli ekran) Kod DVD-ova je slika nešto bolja ali ako je primjerice prikazan krupni plan nečijeg lica onda su rubovi mutni (opet kockice ali manje). Komp je spojen i na CRT TV i slika je na njemu u oba slucaja savrsena. U igrama i aplikacijama nema nikakvih problema. Ne znam je li problem u monitoru ili grafickoj pa ako netko ima slicnih iskustava neka napise. Promjena drivera, podesavanja slike, razni video playeri, kodeci i slicno nisu rjesili problem

Graficka je Gigabyte GF8800GTS 640Mb.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kvadratići kod gledanja filmova
Adoon kaže...

Imam monitor Samsung SM731BF LS17'' TFT 2ms DVI

Problem je slijedeći: kad gledam filmove u divX ili avi formatu slika mi je cijela na kvadratiće (kao kad skinete video male rezolucije pa ga povećate na cijeli ekran) Kod DVD-ova je slika nešto bolja ali ako je primjerice prikazan krupni plan nečijeg lica onda su rubovi mutni (opet kockice ali manje). Komp je spojen i na CRT TV i slika je na njemu u oba slucaja savrsena. U igrama i aplikacijama nema nikakvih problema. Ne znam je li problem u monitoru ili grafickoj pa ako netko ima slicnih iskustava neka napise. Promjena drivera, podesavanja slike, razni video playeri, kodeci i slicno nisu rjesili problem

Graficka je Gigabyte GF8800GTS 640Mb.

Znam da je malo glupo,al jel ti možda monitor namješten na rzu CRT TV-a(NTSC,PAL)?
Once i rose above the noise and confusion,just get a glimpse beyond this illusion.I was souring ever higher but i flew too high.Though my eyes could see i still was a blind man,Tough my mind could think i still was a mad man.
17 godina
RE: Kvadratići kod gledanja filmova
autorov komentar

ne, sve je namjesteno kako treba

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice