WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.028.999
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
WP8 - Općenito

Nije za WP ali iOS.

User review.

This app is very useful, it fixes the most annoying thing in iOS.

This a great application definitely worth the $.99 five stars all the way.

Da, zato jer je iOS kriv jer ste nesposobni držati mobitel vodoravno.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

A dobro ono, ne snimam sve zivo xD

Nego jel netko ima rijesenje za ovo?

Kad se uslikam prednjom kamerom, sve sto je u stvarnosti na desnoj strani, na slici ce biti na lijevoj strani i obratno....

To mi jako ide na zivce, jer se moram ko seljak ispred ogledala slikad :P

0 1 hvala 0
14 godina
Re: WP8 - Općenito
Ma ne vrijedi se opce trudit jer ja jos nisam siguran jel frajer trolla ili je ozbiljan.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
14 godina
odjavljen

Zasto bi trollo?

16 godina
WP8 - Općenito
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

Uskoro nam dolazi pravi File Manager, Joe Belfiore potvrdio oleeee {#} ajde dajte nam jos podrsku za OTG

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 1 hvala 0
17 godina
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
gamer34 kaže...
Ma ne vrijedi se opce trudit jer ja jos nisam siguran jel frajer trolla ili je ozbiljan.

Sto se tice ovog problema s prednjom kamerom, covjek ne trola, nego je to stvarno problem.

Barem kod mene na Ativ S se prednja kamera tako ponasa, tj. ono sto vidis u previewu prije slikanja se potpuno obrne (lijevo<->desno) kada se fotka napravi.

Ranije sam instalirao Nokia Glam ME aplikaciju, koja taj problem rjesava, ali ona pravi dodatne efekte koji nerviraju.

Na 8.1 ionako se ne moze instalirati, a nije mi ni bitno, posto ne slikam bas cesto selfije. :)

16 godina
Sta nije to na svakom mobu kad se slika prednjon kamerom? O.o
Windows Phone FTW
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Viber napokon update! Sad bi rekao da sve radi tj. ne kasne mi notifikacije, prije update-a jesu! Btw 8.1 imam.

http://www.wpcentral.com/app-update-roundup-viber-car-dash-and-more

vlastoručni potpis

0 0 hvala 0
14 godina
Meni i na iPhonu isto okrece tako da mislim da je to normalno.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
12 godina
WP8 - Općenito

Ja cekam nadogradnju Whatsapp-a za 8.1 ( l820) {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 13:23 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
karaandrijan kaže...

Viber napokon update! Sad bi rekao da sve radi tj. ne kasne mi notifikacije, prije update-a jesu! Btw 8.1 imam.

http://www.wpcentral.com/app-update-roundup-viber-car-dash-and-more

Meni ni na zadnjem updateu Viber nije štekao,mislim da u Uštedi baterije mora biti omogućeno da radi u pozadini.

Reality is wrong. Dreams are for real.
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Pitanje oko navigacije,lokacije, što već.

Desilo mi se par puta odem u brdo,planinu i neko nas pita gdje smo da bi došli.

Postoji li neki program ili opcija tamo u kompasu da nekome pošaljem otprilike moju lokaciju da me lakše nađe.

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
keymaster kaže...

Postoji li neki program ili opcija tamo u kompasu da nekome pošaljem otprilike moju lokaciju da me lakše nađe.

Hvala.

Ocitas kordinate? Ne znam dali to imas u mapama, ali trebalo bi bit.

17 godina
odjavljen
keymaster kaže...

Hvala.

odeš u poruke, attach i imaš opciju my location

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

remote device manager - ko airdroid na androidu. jako dobra stvar!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

Evo samo da javim rezultate za vlasnike L820 telefona! Nedavno sam uzeo preko ebay-a MPJ bateriju, pa sam napravi po 10 dana testiranja sa svakom. Rezultati su sljedeci:

-Original baterija ( 1650 Mah)  

Aver: 19h22

Longest: 1day 1h

Current Battery Rate: -4.8% po satu

Num Charges: 10

-MPJ ( 2500Mah )

Aver: 22h

Longest: 1day 1h

Current Battery Rate: -3.9% po satu

Num Charges: 10

Zakljucak:

Vidite i sami. Nema tu ni pribilzno 2500Mah... al za bateriju od oko 80kn, Good Job{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 21:20 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
keymaster kaže...

Hvala.

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/gpsinfo/54ecee48-ce2a-e011-854c-00237de2db9e

16 godina
Zmalamuth kaže...

Dosta je ljudi pitalo za "Whatsapp" na WP8

Izgleda da su pri kraju sa poliranjem bugova.

http://blog.gsmarena.com/whatsapp-for-wp8-coming-soon-dropbox-for-windows-rt-submitted-for-approval/

nadam se da su uveli opciju za isključivanje last seen obavijesti

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo jedan zanimljiv app  Quick Launcher-beta ... pomoću ove aplikacije možete dodati još par opcija u  Notification centru kao što su Facebook, Twitter, WhatsApp i meni najdraže Cellular Settings.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 10:34 (dasoo988).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Link?
16 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Kako natjerati da opcija "find my phone" proradi?

Svaki pu trebam potvrditi da se slažem da mi MS šalje SMS-ove. -.-

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Mene je ta opcija zaje.avala jednom i to žešće... pomoglo je jako puno paljenja/gašenja te opcije i usput pokušaja lociranja mobitela sa kompa.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

To je i meni bilo,vjv je neki bug i to zesci .....

14 godina
neaktivan

Kada dolazi WP 8.1? Stalno idem na ažuriranje telefona ali ništa. Vidim da neki imaju 8.1 ali koliko sam vidio to nije službena verzija i na http://www.windowsphone.com još nisam vidio da je došao wp 8.1.

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
17 godina
WP8 - Općenito

Final bi mogla doci s novim mobovima koji dolaze ovaj mj, a za starije stize u 7/8mj. za operatere nesto kasnije

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
77ari kaže...

Kada dolazi WP 8.1? Stalno idem na ažuriranje telefona ali ništa. Vidim da neki imaju 8.1 ali koliko sam vidio to nije službena verzija i na http://www.windowsphone.com još nisam vidio da je došao wp 8.1.

Ovisi o proizvodacu, a na zalost nekih i o operateru... Nokijin cyan se ocekuje krajem ovog mjeseca, il pocetkom sljedeceg, ostali ce vjerovatno jos kasnije...

17 godina
gamer34 kaže...
Meni i na iPhonu isto okrece tako da mislim da je to normalno.

Ja sam negdje procitao da se neko zali na Ativ, pa sam kontao da je to specifican problem na Ativ-u. Evo sad vidim da i na zeninom 8X je isto.

Mada mi je prilicno glupo to ponasanje, cak i ako je "feature a ne bug" i potpuno je suprotno od onog kako se ponasa glavna kamera.

16 godina
WP8 - Općenito

Koja rasprava... Slika se okrene zato što se i treba okrenuti. Da se ne okrene, ostalo bi naopako.

HTC 8X :)
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice