WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.025.894
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: WP8 - Općenito
DommY kaže...
skank666 kaže...

smanjilo mi dnevnu potrošnju za cca 18%

Šta ti je točno smanjilo potrosnju? Meni na L920 baterija traje 10-15 sati, katastrofa, oduvijek imam problema sa tim baterijama..

Meni traje 1 dan i 10-15 sati, s medium koristenjem (asfalt 8/browsanje/music player) oko 15-20 sati sigurno.

Jel imas installan whats app? To ti mozda pije bateriju.

- Psiho246
15 godina
WP8 - Općenito

evo moj šot. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Meni moj Ativ S izdrži od pol sedam ujutro do ponoći.

Imam 2 mail accounta na push, FB messenger, Skype, WhatsApp, Viber i još mi u pozadini rade  što sam dopustio Nextgen Reader, Poki, LockMix, The Verge, Facebook, Foursqare i Twitter - da se refreshaju live tileovi.

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Meni trenutno na 8X baterija drži manje nego prije. Uz gotovo nikakvo korištenje 1 dan, dok bi prije na istom režimo izdržala i 2 dana... al opet, možda je neki glupi bug koji će se ispraviti nakon što oni ažuriraju recimo FB app (kao što su mi live tileovi proradili nakon ažuriranja OneDrivea-a)

Nemam 14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Haj majke ti ako netko ima temple run zvaju nek vidi jel radi sustav spremanja....
17 godina
Dex.pwn kaže...
Haj majke ti ako netko ima temple run zvaju nek vidi jel radi sustav spremanja....

Ne radi vec dosta dugo... 

- Psiho246
17 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

wp8.1.1 ilitiga onaj koji bi trebao doći u 8 mjesecu...

Reddit has been a pretty good place to leak Windows Phone news, and the latest unverified titbit is by a user Microsoftly, who obviously claims to be a Microsoft employee, appears to indicate a massive update is coming this summer.

The wish list includes:

• Interactive live tiles
  • Lock screen applications will be built inside core system
  • Features in Action Center
  • Music controls in Action Center
  • More detailed notifications in Action Center
  • Dividing line in Action Center 
  • Application Games to be deleted and replaced with Xbox One application dealing with avatar, messages, remote and other features.
  • Name to be decided YouTube application to be built completely with html 5 coding as requested by Google
  • Instagram application to have DIRECT MESSAGING and better video uploading capabilities and camera fixes UI for camera to be tweaked with enhanced features from Nokia Camera application
  • KIK Messenger to be finished in late June, overhauled design and html 5 support Skype with completely new design.
  • Messages in bubbles and chat heads similar to Facebook messenger?
  • Facebook messenger to have improved notifications, polished design and new set of fonts along with video chat, calling and improved emoji store
  • OneNote to have many new features as Word.
  • A possible merger Ability to set WordFlow’s guide line to accent invisible
  • Give users choice to have invisible tiles on individual applications
  • New lock screen gestures input and other unique, disclosed password input technique options
  • Calculator upgrades to version 2 with more scientific features
  • Month view drastically changed in design in calendar application
  • Alarm application to feature a stopwatch, timer and splits
  • Cortana to head out of beta
  • Internet Explorer applications
  • Give uses the choice to delete Podcasts application
  • New voice memo application Backgrounds (Accent Colour 2)
  • Store with wallpapers from featured applications
  • Ability to favorite applications in store to better suggestions
  • Unit converting applications
  • Change colour of keyboard to black, white, gray, accent colour without changing background color
  • Keep word suggestion bar hidden until something is typed
  • Tiles to update as frequently as 30 seconds if feature is turned on by user or developer
  • Music volume controls to be centered
  • OneNote having abilities to use art tools
  • Facebook application from official company
  • Email/Outlook application to follow same design as computer base
  • Photos will have description such as name, place and time

If even half the list is true the next update for Windows Phone will be close to as massive as Windows Phone 8.1 itself was.

izvor:http://wmpoweruser.com/massive-list-of-claimed-windows-phone-8-1-1-updates-leaked/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 5
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ha, pitanje je hoćemo li do tad dobiti službene nadogradnje na 8.1, a kamo već razmišljati o 8.1.1...

Jedno je sigurno, ako i bude istina sve o tome, neće vidjeti moj mobitel preko dev. previewa.

Nemam 14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

Meni trenutno na 8X baterija drži manje nego prije. Uz gotovo nikakvo korištenje 1 dan, dok bi prije na istom režimo izdržala i 2 dana... al opet, možda je neki glupi bug koji će se ispraviti nakon što oni ažuriraju recimo FB app (kao što su mi live tileovi proradili nakon ažuriranja OneDrivea-a)

I ja isto imam 8X i baterija mi je grozna, prije mi je na 8.0 normalno radila dva dana, sad jedva jedan izdrži uz isti režim korištenja.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
16 godina
Psiho246 kaže...
DommY kaže...
skank666 kaže...

smanjilo mi dnevnu potrošnju za cca 18%

Šta ti je točno smanjilo potrosnju? Meni na L920 baterija traje 10-15 sati, katastrofa, oduvijek imam problema sa tim baterijama..

Meni traje 1 dan i 10-15 sati, s medium koristenjem (asfalt 8/browsanje/music player) oko 15-20 sati sigurno.

Jel imas installan whats app? To ti mozda pije bateriju.

Imam instaliran whatsapp i svasta jos, ali whatsapp niti ne koristim, a i dok ga nisam imao baterija je bila ista. 
Meni kao da nista ne pomaze, razmisljam jedino o hard resetu ali neznam..

A sta se tice ovo 8.1.1, kud brze? haha bilo bi super naravno, makar mi je jos uvijek 8.1 nov al neka :D

Windows Phone FTW
12 godina
WP8 - Općenito

Meni je na 8x baterija od prvog dana koma cak sam i u garanciji zamjenio u agrama bateriju i opet isti ku... baterija je mala 1800mah i jednostavno se brzo isprazni.

na 3g ili wifi 2 i pol max 3 sata znaci non stopo koristenje. losa je i prihvatite to. meni je ista bila na 8 i 8.1 nema razlike. ali taj 8x je tenk pao mi je tolko puta i to par padova je bilo uzas i jos radi cak nema ni ostecenja osim po rubovima.  meni treba izdrzati do 1.7 nadam se da ce do onda doc lumia 930 kod nas.

1 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

ajde, jel netko od vas požalio što je stavio ovaj update?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
skank666 kaže...

wp8.1.1 ilitiga onaj koji bi trebao doći u 8 mjesecu...

Reddit has been a pretty good place to leak Windows Phone news, and the latest unverified titbit is by a user Microsoftly, who obviously claims to be a Microsoft employee, appears to indicate a massive update is coming this summer.

The wish list includes:

• Interactive live tiles
  • Lock screen applications will be built inside core system
  • Features in Action Center
  • Music controls in Action Center
  • More detailed notifications in Action Center
  • Dividing line in Action Center 
  • Application Games to be deleted and replaced with Xbox One application dealing with avatar, messages, remote and other features.
  • Name to be decided YouTube application to be built completely with html 5 coding as requested by Google
  • Instagram application to have DIRECT MESSAGING and better video uploading capabilities and camera fixes UI for camera to be tweaked with enhanced features from Nokia Camera application
  • KIK Messenger to be finished in late June, overhauled design and html 5 support Skype with completely new design.
  • Messages in bubbles and chat heads similar to Facebook messenger?
  • Facebook messenger to have improved notifications, polished design and new set of fonts along with video chat, calling and improved emoji store
  • OneNote to have many new features as Word.
  • A possible merger Ability to set WordFlow’s guide line to accent invisible
  • Give users choice to have invisible tiles on individual applications
  • New lock screen gestures input and other unique, disclosed password input technique options
  • Calculator upgrades to version 2 with more scientific features
  • Month view drastically changed in design in calendar application
  • Alarm application to feature a stopwatch, timer and splits
  • Cortana to head out of beta
  • Internet Explorer applications
  • Give uses the choice to delete Podcasts application
  • New voice memo application Backgrounds (Accent Colour 2)
  • Store with wallpapers from featured applications
  • Ability to favorite applications in store to better suggestions
  • Unit converting applications
  • Change colour of keyboard to black, white, gray, accent colour without changing background color
  • Keep word suggestion bar hidden until something is typed
  • Tiles to update as frequently as 30 seconds if feature is turned on by user or developer
  • Music volume controls to be centered
  • OneNote having abilities to use art tools
  • Facebook application from official company
  • Email/Outlook application to follow same design as computer base
  • Photos will have description such as name, place and time

If even half the list is true the next update for Windows Phone will be close to as massive as Windows Phone 8.1 itself was.

izvor:http://wmpoweruser.com/massive-list-of-claimed-windows-phone-8-1-1-updates-leaked/

Ovo ne treba bas ozbiljno shvatit... Pogotovo ovaj navod koji kaze da ce cortona izac iz bete...

16 godina
WP8 - Općenito

Jel ima tko problema sa snimanjem video isječaka nakon update-a na 8.1?Nekad snimi video bez problema a nekad me izbaci nakon par sekundi.Nisam radio ni soft ni hard reset.

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

fake je... ali svejedno su rekli da sljedeći update dolazi u 8. mjesecu. samo ko zna što

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina

Meni se danas pojavio jedan problemcic koji prije nisam uocavao zato sto inace prilicno rijetko surfam na smartfonu. Ukratko ne mogu koristiti padajuce menije. Primjer je na slici (sa desktop PC-a). Meni se na sekundu pojavi i onda nestane i ne stignem klikniti za podmeni koji zelim. Ne znam da li je tako oduvijek ili je to zbog DP-a ili ja negdje grijesim. Probao sam i UC i Maxton i promijeniti u postavkama desktop, mobile prikaz i nista ne pomaze.

1 1
13 godina
WP8 - Općenito

Ima li netko mozda lumiu 625 i tele2..nemogu zeni nikako namjestiti da radi mms..pozivi poruke i net radi jer nakon umetanja sima je sam valjda povukao postavke..postavio rucne ..gasio i palio..napravio reset na tvornicke ali nikako nece

hvala

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Eld kaže...

Meni se danas pojavio jedan problemcic koji prije nisam uocavao zato sto inace prilicno rijetko surfam na smartfonu. Ukratko ne mogu koristiti padajuce menije. Primjer je na slici (sa desktop PC-a). Meni se na sekundu pojavi i onda nestane i ne stignem klikniti za podmeni koji zelim. Ne znam da li je tako oduvijek ili je to zbog DP-a ili ja negdje grijesim. Probao sam i UC i Maxton i promijeniti u postavkama desktop, mobile prikaz i nista ne pomaze.

To nije nuzno problem na windows phonu vec isti problem imam i ja na androidu i ios-u na nekim stranicama koje jednostavno nisu optimizirane za touch vec bi npr. na tim padajucim izbornicima trebao drzat mis, a to naravno na touch ekranu ne mozes.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
14 godina
odjavljen

Otidji na Tele2.hr i vidi APN postavke za MMS

12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Nakon sto te postavke instaliras,obavezno ugasi upali mob i trebala bi biti upaljena 3G (mobilna podatkovna veza) da bi mogao poslati MMS.

- HTC 8S -

0 0 hvala 0
13 godina
WP8 - Općenito

u isčekivanju Lumie 1520{#}

uBlowMeBro?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Ponosni vlasnik nove Lumije 1520. Fantazija.
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Jucer saam napravio update na 8.1 na lumii 920 mogu rec da odlicno izgleda i da saam jako zadovoljan za sad :) jedino saam cuo da dosta ljudi ima problem sa baterijom pa cu morat vidit kroz par dana koristenja i to :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Jel se to meni čini, ili je xbox music region locked u posljednjoj verziji?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

m.youtube.com konacno dobila novi izgled, sad smo koliko-toliko slicni androidovom i ios verzijom

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

meh.. Metrotube je zakon :D

Steam: just_mau5
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Da vidim vaše misljenje :D

Kod 820 mi puno znači clearblack zaslon i bolja kamera, a kod 625 bolja baterija i veći ekran.

Da 625 ima clearblack odmah bi je uzeo.

17 Lumia 820
0 Lumia 625
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Kad na kraju izlazi wp8.1 pravi, ne za developere?
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Pa kad koji proizvođač to odredi, sad više nije na MS-u da diktira datum izlaska. Prošli tjedan sam pitao HTC kad oni planiraju pustiti 8.1 za svoje uređaje; dobio sam odgovor tipa: kad bude, bude.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ako ja budem cekao Samsung, zavrsit cu dvije osnovne, pet srednji, 10 fakulteta i jos nac 3 posla u RH :DDD

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice