Za sve ljubitelje n8-ice - nokia beta lab apps (:

poruka: 9
|
čitano: 3.721
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

,
,
,
,
...

(Nokia Big screen, Nokia Drop, Nokia Reader 1.0, Moodagent, Nokia Bubbles, Nokia sleeping screen, Ovi maps)

Bit ce toga jos budite strpljivi... (:

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 18:05 (wanderer).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Odlični su mi ovi iz Beta labsa. Super mi je ova spleeping screen aplikacija, ponajviše zbog toga što bolje se vidi kad imam poruku/propušteni poziv jer samo preko one blinkajuće tipke je teško primjetiti.

I zašto samo za ljubitelje N8, većina ovih aplikacija je za sve Symbian^3 modele.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo jos jedne sjajne doduse prototip aplikacije:

(:

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

http://betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps-for-mobile-v3-07 -nova verzija ovi karti,  fluidnije i jednostavnije sučelje doduse prerelase ali svejedno preporuka!

Nevezano uz ovi maps:

Jos jedan zanimljiv koncept koji nije za sad dostupan za download, naime radi se o indoor navigaciji koja omogucuje da se precizno odredi vasa pozicija u odredenoj zgradi i navigira vas kroz neki trg. centar npr... Anyway pogledajte video. (:

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 0:48 (wanderer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Film traileri čini se da su standardni način pokazivanja mogućnosti videa na skupom smartphoneu. Brojni telefoni dolaze s nekoliko kratkih videa pre-loadanih, ali ne mozete dovijeka gledati trailer Tron Legacy prije nego što izgubite interes. Ovo je mjesto gdje Nokia Trailers, app koja je bila tiho dodana u Ovi Store ovog tjedna, dolazi na svoje. To je Qt aplikacija koja pruža jednostavan način za stream ili preuzimanje trailera za sadašnje i nadolazeće filmove.

Detaljnije informacije o aplikaciji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nokia social 1.3 - nadogradnja deafult social aplikacije, puno brza i glađa. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nove Nokia karte: http://betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps-for-mobile-v3-08

Reality browser implementiran sa navigacijom: http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-live-view

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

imate www.n8fanclub.com i www.c7fanclub.com {#} i tako za sve modele nokije samo promjenite model u stranici(umjesto c7fanclub.com ce bit n95fanclub.com)

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 21:38 (MilkMan).
Moj PC  
3 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice