Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.166.974
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

Nema tu pomoći, samo servis.

16 godina
neaktivan

da li netko od vas ima problema sa WIFI mrežom da mu ne vuče punu brzinu... imam od tmobile-a karticu unutra i vuče mi jedva 10-20mbit.... stavim ga u "airplane" i vuče 60mbit

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Da ti nije uključen download booster u settings-ima?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NorthBlue kaže...
Da ti nije uključen download booster u settings-ima?

ako misliš na ono da mi pomaže mobilna veza uparena sa wifi nije...

EDIT: postavio sam statičku IP adresu na mobu i za sada je ok... povlači full speed

No pain no gain
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 19:34 (streamg).
13 godina
neaktivan
Zanima me koja bi bila vasa procjena za Galaxy S6 zlatni,otključan na sve mreže,sva oprema,star 2 mjeseca?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...
Zanima me koja bi bila vasa procjena za Galaxy S6 zlatni,otključan na sve mreže,sva oprema,star 2 mjeseca?

Danas sam naručio za šogoicu S6 zlatni zapakiran s garancijom. Cijena 3000kn.

Osobno ja ti ne bi dao više od 2500kn...jer šta ja znam šta se tebi moglo dogodit u ta 2mj s mobom...Opet bi prije dao 3000kn za novi zapakiran nego 2500kn za polovni.

15 godina
neaktivan

dobar dan

imam problem sa back tipkom,stalno se ukljucuje po sto puta i vibrira,jeli dosao kakav updejt na tele2 za to...ili da ga vratim posto ga imam manjr od 8 dana

marroncevic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
R36 kaže...
zanimatelj kaže...

Osobno ja ti ne bi dao više od 2500kn...jer šta ja znam šta se tebi moglo dogodit u ta 2mj s mobom...Opet bi prije dao 3000kn za novi zapakiran nego 2500kn za polovni.

Ako nije tajna, gdje se može naručiti novi zapakirani za 3 tkn?

14 godina
neaktivan
Zylvio kaže...
R36 kaže...
zanimatelj kaže...

Ako nije tajna, gdje se može naručiti novi zapakirani za 3 tkn?

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s6/samusng-s6-zapakirano-racun-jamstvo24mj-oglas-17116631 - ćovjek je iz ZG - Dubec.

Osobno od njega narućio. Dostavio mi na kučnu adresu...povjerio mob tj upalio ga, stavio karticu, obavio poziv. Garancija je s računom i žigom tako da je sve po ps-u.

15 godina
neaktivan

vidim na netu da je to cest problem,pa ako mi netko samo moze potvrditi hoce li se to rijesiti jer cu danas traziti novi,ali me strah da ce se problem pojaviti i na novome...

marroncevic
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne vjeruj netu. I čemu strah? Pa to moraš bit veći baksuz...

12 godina

vec ih ima po 3000kn novih apakiranih stvarno normalna cijena za jedan flagship

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cini se da sam baksuz...tipka svako malo steka,a i u ducanu su rekli da im se zbog toga vracaju i da znaju za problem,nevjerovatno....kada krene spamati back tipka nemozes nigdje uci,jedino sto radi je javljanje na poziv
marroncevic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Imam S6E 64GB Black Sapphire, kupljen u VIPa u cetvrtak, 12.11.2015., pa ga mijenjam za HTC One M9 32 GB Crni ili iP6S 64GB ako tko zna, neka javi. Split i okolica, dostavljam osobno :)
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
VeNN kaže...

Kako bežično punjenje utječe na trajanje i zdravlje baterije? Dok sam za stolom ili kompom, ostavim mob na punjaču 15-30 min i tako par puta dnevno kad ocjenim da ne će izdržati do navečer. Da li je takvo punjenje ok ili se baterija pretjerano opterećuje?

bump, itko?

@janiq i chromecast

Uzeo sam prije tjedan dana chromecast na popustu i prilično sam zadovoljan. Plex media server zbilja vrti gotovo sve formate koji postoje, a uz to još sam skine metadatu sa sažecima za pojedine filmove/serije, gg.

Jedino s čim i dalje imam problema (recimo) je gledanje filmova snimljenih sa mobitelom; svi redom trzaju uz kašnjenje zvuka, bilo 1080p 60fps, 720p 30fps itd. Jedino rješenje koje sam našao je da preko chromecast app radim mirror ekrana i pokrenem film na mobitelu, te tek tu imam čistu sliku i zvuk na tv-u. Ako ide preko pc-a ili neke aplikacije - nula bodova. Ne znam jel to do starog tv-a, loše veze ili nešto drugo.

@OT

Neki dan sam uz veće društvo gledao fotke od s6 na tv-u, zajedno s fotkama od nekih starijih telefona, stariji dslr itd. i svi su bili poprilično oduševljeni kvalitetom fotografija. Neki su me čak uvjeravali da pojedine macro fotke nisu slikane mobitelom nego profi aparatom.

Do sad sam bio lagano rezerviran s fotkama od s6 jer nisam uočio veliku razliku u kvaliteti naspram nekih jeftinijih/starijih uređaja (gledano na mobitelu), ali na velikom ekranu se razlika itekako vidi tako da sam trenutno vrlo zadovoljan kamerom.

14 godina
neaktivan
VeNN kaže...
VeNN kaže...

Kako bežično punjenje utječe na trajanje i zdravlje baterije? Dok sam za stolom ili kompom, ostavim mob na punjaču 15-30 min i tako par puta dnevno kad ocjenim da ne će izdržati do navečer. Da li je takvo punjenje ok ili se baterija pretjerano opterećuje?

bump, itko?

@janiq i chromecast

Uzeo sam prije tjedan dana chromecast na popustu i prilično sam zadovoljan. Plex media server zbilja vrti gotovo sve formate koji postoje, a uz to još sam skine metadatu sa sažecima za pojedine filmove/serije, gg.

Jedino s čim i dalje imam problema (recimo) je gledanje filmova snimljenih sa mobitelom; svi redom trzaju uz kašnjenje zvuka, bilo 1080p 60fps, 720p 30fps itd. Jedino rješenje koje sam našao je da preko chromecast app radim mirror ekrana i pokrenem film na mobitelu, te tek tu imam čistu sliku i zvuk na tv-u. Ako ide preko pc-a ili neke aplikacije - nula bodova. Ne znam jel to do starog tv-a, loše veze ili nešto drugo.

@OT

Neki dan sam uz veće društvo gledao fotke od s6 na tv-u, zajedno s fotkama od nekih starijih telefona, stariji dslr itd. i svi su bili poprilično oduševljeni kvalitetom fotografija. Neki su me čak uvjeravali da pojedine macro fotke nisu slikane mobitelom nego profi aparatom.

Do sad sam bio lagano rezerviran s fotkama od s6 jer nisam uočio veliku razliku u kvaliteti naspram nekih jeftinijih/starijih uređaja (gledano na mobitelu), ali na velikom ekranu se razlika itekako vidi tako da sam trenutno vrlo zadovoljan kamerom.

Da sam ja ovo podebljano napisao tu bi mi svi popljuvali. Potpisujem - fotić je odličan i po meni što se tiće "auto" postavki najbolji., a "manual" je ipak G4 bolji.

Meni je dosta ljudi reklo da su "noćne" slike odlične. I same recenzije pokazuju da S6 ispred svih po slikama u nočnim uvjetima. Da ne bi bilo zabune - govorim o "auto" postavkama.

12 godina
neaktivan

Opet ti o recenzijama 

SGS6E+ ima jedan od ponajboljih Auto fotića definitivno koje sam ja vidio, samo što mi se ne sviđa što je uzak FOV. Manual su i G4 a pogotovo V10 svemir u usporedbi. Ali Auto, totalni nokaut Applea koji je dosad bio neprikosnoven point-and-shotu na mobitelu. Moj buraz je uber zadovoljan, pa eto, tko je razmišljao uzet tu tablu od uređaja nek zna da je dobar. U stvarnom korištenju, ne recenzijama...

13 godina
neaktivan

Ekipa jeli netko ima kakvu preporuk za wireless charger sa eBaya prvenstveno bih samsungov uzeo

Galaxy S6 Black Sapphire

0 0 hvala 0
17 godina

Evo, i ja sam vlasnik Edge+ od prije nekoliko dana preku supertjedan ponude od t-mobile. Iako sam ljubitelj iOS-a moram reći da je mobitel je stvarno zvijer. Još od Galaxy S3 i S4 mi se Samsung gadio ali ovaj Edge me je oduševio :)

PS: i mene zanima wireless charger. Jel bolje sa ebay-a ili kod nas (dobio sam još kupon bon od 150 kn na dodatnu opremu za edge+ u određenim trgovinama pa bi valjalo i to iskoristiti)

FC Bayern Munchen
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Ja imam onaj najjeftiniji sa ebaya i moj S6 puni otprilike 1% na minut minut i pol sto je otprilike kao i samsungov koliko sam vidio po recenzijama.

13 godina
neaktivan

Takoder sam i ja uzeo bezicni punjac za S6 od PNY tu kod nas. Dali se i vama mob zagrije tokom punjenja? 

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Svaka baterija se zagrijava tokom punjanja.

17 godina
neaktivan

Vlasnici GS6, jel koristite vi tempered glass protector? Ja sam ih dosad promijenio nekih desetak, ali ni jedno ne sjeda kako treba.

Uvijek na rubovima ima lufta i ne moze se dobro zalijepiti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 13:07 (Dodge_167).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Ja koristim i prednje mi nije do ivice i lijepo sjeda a pozadi ima 1 mm okolo gdje ne sjeda ali ovo moje je nko jeftino kinesko....

13 godina
neaktivan

Ajde dajte jos koju preporuku za bezicni punjac

Galaxy S6 Black Sapphire

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drazen991 kaže...

Ajde dajte jos koju preporuku za bezicni punjac

Aj dajte još 156 preporuka za bežični punjač 😩

14 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Vlasnici GS6, jel koristite vi tempered glass protector? Ja sam ih dosad promijenio nekih desetak, ali ni jedno ne sjeda kako treba.

Uvijek na rubovima ima lufta i ne moze se dobro zalijepiti.

😂😂 - Na rubovima ima lufta.Uvijek ima lufta ali bitno je da ti prekrije ekran.Zaljepit se da i ti odlično...samo treba znati. 

13 godina
neaktivan

Ne razumijem u cemu je problem ako pitam da jos netko preporuci za punjac, jer kolega je spomenuo najeftiniji sa ebaya

koj mene ne zanima

Ugl narucen je punjac

Galaxy S6 Black Sapphire
14 godina
neaktivan
drazen991 kaže...

Ne razumijem u cemu je problem ako pitam da jos netko preporuci za punjac, jer kolega je spomenuo najeftiniji sa ebaya

koj mene ne zanima

Ugl narucen je punjac

Koliko čitam kolega ti je dao preporuku za najeftinij ali dobar bežični punjač - sam je rekao da ga koristi i da mu puni kao i orginal Samsungov.

Ne vidim sad smisao da ti mi ostali stavljao još linkova za bežične punjače. Imaš google i traži.

Kad ekipa pita preporuku za zaštitno staklo.,ja im stavim link za Nillkin zaštitno staklo jer ga imam i znam da je najbolje. Sigurno ne mislim stavljat još 55 linkova za zaštitno staklo. Tko hoće više neka si sam traži.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 10:46 (R36).
14 godina
neaktivan

Samo jedno malo upozorenje - vi koji kao i ja imate Package Disabler Pro, pazite da ne sjebete samsung account kao i aplikaciju za teme ako gasite sve aplikacije automatski preko Package Disabler Pro. Bolje manualno ugasite. Jedini način da te aplikacije ponovno rade ispravno je napravit hard reset.

Meni nije radila aplikacija "teme" - nisam ih mogao skidat.,kao ni samsung account.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice