Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.165.657
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
markom63 kaže...
R36 kaže...
markom63 kaže...

Hvala na pomoći, no ipak sam se odlučio za uređaj direktno u T Comu. 

Još jedno pitanje, planiram nabaviti tempered glass screen protector (i prednji i stražni), koji su najbolji po vama?

Vrati se stranicu iza i pročitaj. Tamo ti je sve.

Hvala. Da li se postavke mogu promjeniti tako da se swypea lijevo/desno, umjesto onog da su sve zajedno? Ovo je zadnje pitanje :D

Mislim da ne...tu mogučnost ima LG.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 14:49 (R36).
14 godina

Pozdrav. Molio bih korisnike ili S6 ili S6E modela (zapravo, svi koji su koristili i/ili jedan i/ili drugi uređaj) da glasaju. Ne mogu se odlučiti.
Probao sam i jedan i drugi uživo i Edge mi se više sviđa, samo što ako nakon mjesec dana mi dojadi taj zaslon? Kako mobiteli stoje sa pregrijavanjem? Da li laggaju? Da li imaju neke hardverske nedostatke (klimave tipke)? Ugl, sve ulazi u obzir.
Puno Vam hvala unaprijed. :)

EDIT: Gdje se mogu kupiti po što nižoj cijeni?

16 Galaxy S6
4 Galaxy S6 Edge
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2015 12:03 (Zylvio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Isti mobitel različitog izgleda. Samo to je razlika. I sto eura više.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2015 11:20 (Tonči).
14 godina

Znam da je. No možda ima neke razlike zbog tog ekrana da se pregrijava ili postane neugodan u ruci.

17 godina
odjavljen

Ekran je isti, samo je zakrivljen sa strana. Identičan uređaj... Edge ima mrvicu veću bateriju.

11 godina
neaktivan

Uzmi običan S6, bolje leži u ruci, jeftiniji je, a i manje su šanse da ga razbiješ. Inače je uređaj vrh, jedina mana mu je baterija koja je stvarno osjetno lošija nego na HTC-u M8. Pogotovo u standby-u, preko noći mi ode i po 10% dok mi je prije na M8 otišlo 1-2%, dal se to i vama događa?

1 1 hvala 1
14 godina
markom63 kaže...

Uzmi običan S6, bolje leži u ruci, jeftiniji je, a i manje su šanse da ga razbiješ. Inače je uređaj vrh, jedina mana mu je baterija koja je stvarno osjetno lošija nego na HTC-u M8. Pogotovo u standby-u, preko noći mi ode i po 10% dok mi je prije na M8 otišlo 1-2%, dal se to i vama događa?

Ma da? Da li očistiš RAM prije nego što ga ostaviš preko noći?

17 godina
odjavljen

Što, vi na Samsungu morate i kupanje pred spavanje radit'? 

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Meni preko noći ode maximalno 2% baterije. 

13 godina

jel netko zna gdje ima flip furola s prozorcicem za s6...ne obicna i ne ona clear...hvala..naravno orginalna...obicnu bez prozora imam i protectiv case imam...hvala

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
R36 kaže...
Gospodin_87 kaže...
Molio bi te da daš link za staklo gdje dobijem i staklo za leće...hvala

http://www.banggood.com/NILLKIN-Anti-Explosion-Glass-Screen-Protector-For-Samsung-Galaxy-S6-G920F-p-975437.html - staklo - znači dobiješ zaštitno staklo za prednju stranu, zaštitno staklo za leču kamere i zaštitnu foliju za zadnju stranu. Pošto ja imam masku, nisam stavljao zaštitnu foliju na zadnju stranu. Nillkin staklo ti je poznato staklo tako da ne možeš pogriješit. 

Kako mogu ovo da nabavim? Ja imam sa prednje strane zastitno staklo, a sa zadnje masku, nema je svega 000,1mm crne boje i odlicna je.
Al sad kad sam ovo video, bilo bi mi nekako bolje da nabavim sebi i ovo zastitno staklo i sa zadnje strane ( kao sto ima i za prednju stranu ) ako sam dobro razumeo?

Sta znaci "leču kamere"? Jel to dobijem neko malo zastitno staklo za kameru?

I da, ovo sto si napisao "zaštitnu foliju za zadnju stranu" jel to znaci, da to za zadnju stranu nije kao sto je za prednju stranu zastitno staklo, vec je nekakva folija?

10 godina

Gdje je najpovoljnije kupiti 8gb RAMa? Za moj model koji piše uz "moj pc"?

Ili mi je dovoljno uzeti 4GB rama? Ne znam dali bi dobio puno s 8 umjesto 4 jer trenutno imam 4GB. Cijene variraju jer ne znam koje trebam kupiti, tj s kojom oznakom  od kojeg proizvodjaca za svoj model? Znam da su DDR3 no cijene poprilicno variraju. Hvala

Ups, fulao temu :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 12:00 (matrix777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MBooo kaže...
R36 kaže...
Gospodin_87 kaže...
Molio bi te da daš link za staklo gdje dobijem i staklo za leće...hvala

http://www.banggood.com/NILLKIN-Anti-Explosion-Glass-Screen-Protector-For-Samsung-Galaxy-S6-G920F-p-975437.html - staklo - znači dobiješ zaštitno staklo za prednju stranu, zaštitno staklo za leču kamere i zaštitnu foliju za zadnju stranu. Pošto ja imam masku, nisam stavljao zaštitnu foliju na zadnju stranu. Nillkin staklo ti je poznato staklo tako da ne možeš pogriješit. 

Kako mogu ovo da nabavim? Ja imam sa prednje strane zastitno staklo, a sa zadnje masku, nema je svega 000,1mm crne boje i odlicna je.
Al sad kad sam ovo video, bilo bi mi nekako bolje da nabavim sebi i ovo zastitno staklo i sa zadnje strane ( kao sto ima i za prednju stranu ) ako sam dobro razumeo?

Sta znaci "leču kamere"? Jel to dobijem neko malo zastitno staklo za kameru?

I da, ovo sto si napisao "zaštitnu foliju za zadnju stranu" jel to znaci, da to za zadnju stranu nije kao sto je za prednju stranu zastitno staklo, vec je nekakva folija?

Kako mogu da ovo nabavim - "Jel sam ti stavio link...ne vidim gdje je problem. Otvorio si Paypal ako ga nemaš i naruči navedeno na svoju adresu.

Da - dobiješ malo zaštitno staklo za leču kamere.

Da - za zadnju stranu je zaštitna folija ne staklo., ali pošto imaš masku koja ti štiti zadnju stranu onda je logično da ti ne treba zaštita folija.

13 godina
Ovako mislim si kupiti S6 preskočio sam kroz par poruka . Interesira me ako ga kupim i azuriram na zadnji updatea.
- Kakva je baterija?
- Dal se zagrijava?
- Kakva je potrošnja RAM-a?
- I šta još ne valja kod njega?

2.pitanje je di ga mogu kupiti a da nije ovdje u RH i preko eBaya? Koju stranicu preporučujete a da je sigurna.

Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zviznemte kaže...
Ovako mislim si kupiti S6 preskočio sam kroz par poruka . Interesira me ako ga kupim i azuriram na zadnji updatea.
- Kakva je baterija?
- Dal se zagrijava?

2.pitanje je di ga mogu kupiti a da nije ovdje u RH i preko eBaya? Koju stranicu preporučujete a da je sigurna.

Hvala

1. Loša

2. Ljeti i u proljeće

3. Kao i na svakome uređaju: troši koliko aplikaciji treba. No, ima problema s upravljanjem otvorenim aplikacijama.

4. Krhko je stvorenje, malo teži za držanje u ruci, upitna vrijednost za dvije godine kad izgubi kapacitet s obzirom da je baterija nezamjenjiva, a jako je loša i kad je nova. Ima Samsungov TouchWiz.

2. ComputerUniverse, Amazon.

10 godina

Zašto bi baterija bila nezamjenjiva?! Zar se ne može pogledati video rastavljanja mobitela i zamijeniti bat? ili u servisu?

Moj Nexus 4 nakon 3 godine ima skoro jednaku bateriju, i dalje traje cijeli dan.

10 godina

Inače stranica geizhals . eu , kao naša nabava . net, savršena!

10 godina
meni se nije pretjerano zagrijavao po ljeti a baterija traje cijeli dan uz 4h sot-a. tako je kod mene. Slazem se da je malo krhak ali stavio sam tanku prozirnu maskicu i puno je bolji osjecaj u ruci. Touchwiz mi se nije usporio nimalo i rijetko kada vidim lag
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
zviznemte kaže...
- Kakva je baterija?
- Dal se zagrijava?

Hvala

1. Loša

2. Ljeti i u proljeće

3. Kao i na svakome uređaju: troši koliko aplikaciji treba. No, ima problema s upravljanjem otvorenim aplikacijama.

4. Krhko je stvorenje, malo teži za držanje u ruci, upitna vrijednost za dvije godine kad izgubi kapacitet s obzirom da je baterija nezamjenjiva, a jako je loša i kad je nova. Ima Samsungov TouchWiz.

2. ComputerUniverse, Amazon.

1. Nakon updatea mi je baterija odlična, minimalno pola sata više dobijem svaki dan.

2. Zagrijava mi se samo kada ga koristim dok je na punjaču i ako igram zahtjevne igrice. Čak kada bi bio na plaži na suncu mi se nije zagrijavao što me jako začudilo.

3. Ja sam se stalno žalio na ram jer je uvijek bio između 80 i 90% a sada mi je pretežno između 70-90%.

4. Zavisi kako kome meni touchwiz ali sam ga zamjenio nova launcherom. Ostalo mi se sviđa, materijal kojim je napravljen, kako leži u ruci (edge).

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 13:17 (timmyzg).
15 godina
neaktivan

Bok ekipa,

evo meni stigla Spigen maska iz Gizzma, mogu reci da je odlična. Svakako mi nije zao malo više cijene. Svaka preporuka. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav ekipa.... kakvi su dojmovi s galaxy s6 edge plus, zapeo mi je za oko mozda si ga uzmem. Slabo se pise jer je ocito novi uredjaj jos. Jeli ga tko slucajno kupio da napise par dojmova. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
tommek10 kaže...

pozdrav ekipa.... kakvi su dojmovi s galaxy s6 edge plus, zapeo mi je za oko mozda si ga uzmem. Slabo se pise jer je ocito novi uredjaj jos. Jeli ga tko slucajno kupio da napise par dojmova. Hvala unaprijed

Ja ga nisam uzeo, ali sam malo se igrao s njim i mogu ga toplo preporučiti! 

Ugoda u radu s njim je nemjerljivo veća od rada s običnim S Edge!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Tako je i meni ostavio dojam na prvu ruku.... pogotovo u zlatnoj verziji :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2015 13:20 (tommek10).
10 godina

Evo da se pohvalim sa prvim "malo" ozbiljnijim kvarom na S6. Prošli tjedan, mob apdejtao 4 aplikacije i ubrzo nakon toga se sam resetira ali više ne uspjeva proći kroz boot nego stalno iznova vrti onaj samsung logo i blesavi jingle. Nikako ga ne uspjevam ugasiti, tek kad sam ušao u recovery nađem opciju power off. Obrisao cache, opet isto. Factory reset sam čuvao kao zadnju opciju jer nisam napravio backup. Sljedeći dan ga probam upaliti i dočeka me: http://prntscr.com/8iebxz ovaj error. Probao sam i sa smart switchem, ali nije bilo pomoći.

Pravac servis MESC gdje mi drugi dan javljaju da je riknula matična ploča. Inače, pohvala servisu, mob je bio gotov za 2 dana, nikakvih problema oko jamstva; jedino im u call centru radi valjda jedna osoba pa se čeka i po sat vremena na razgovor. Kad sam ga podizao žena mi je rekla da problem uzrokovan softverskom greškom. Aha rajt...

Sad kad uspoređujem, temp baterije je manja za cca 10°C (s 35°na 25°), sam uređaj se mrvicu manje grije pod istim opterećenjem i batka drži osjetno duže. Druge promjene nisam uočio, ni prije se nije pregrijavao ili davao znakove da će riknuti.

Nadam se da ću sad imati više sreće, ali moram priznati da sam razočaran Samsungom. Čitam o rasklimanim tipkama, pregrijavanjima i sl. pizdarijama po netu, a onda i mene zadesi neispravna matična. Uređaj od 5 soma kuna, par dana je falilo do mjesec dana korištenja. Clap-clap samsung

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Da li netko zna da li se ikako može riješiti problem sa slike?

p p
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2015 14:53 (cRoNuS).

0 0 hvala 0
15 godina
tommek10 kaže...

Kupljen prije tri dana u computeruniverse.net

jos se testira ali prvi dojmovi su super, ekran vrhunski, dizajn vrhunski, izrada top, baterija za ova dva dana po potrosnji jako slicna note 4 koji sam imao prije ovog

kupljen i-blason case koje je stvarno super i ne narusava izgled mobitela

http://www.i-blason.com/s6-edge-plus-halo-sleek-clear-case.html?color=24

ako imate kakvo pitanje slobodno

Samsung NOTE 4 910F
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2015 17:11 (pasko).
17 godina
odjavljen

Ima tko Edge+? Vipov ili THT-ov? Jesu SIM-zaključani?

LOL, vidim taman post iznad. :) 

Pitanje: koliko ti je nezgodan u ruci? Vidim da je samo izdužen, a da je gotovo isti u širini... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2015 17:17 (Tonči).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Odma sam ga stavio u ovaj case i super je isto ko i note 4 😊😊
Samsung S6 Edge+
13 godina

Uspio rijesit g play service baterry drain ali sd imam android os drain...wtf...help..makar baterija traje preko 2 dana i sot iznad 3.5 h

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pasko kaže...
Odma sam ga stavio u ovaj case i super je isto ko i note 4 😊😊

Koji case?

Ima li u nas nabaviti dbrand?

E-mail:
Lozinka: