Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.657.624
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Neznam ...zbog wipa ili sta ja znam...uglavnom rijesio sam to...Nego jel netko primjetio da mu novi Wanam lite dosta srče bateriju? Jel ima rjesenje za to? Ovo je sto imam na mobu

I jel se moze mjenjat kernel sada? Znaci preko ovog roma bacit drugi kernel ili nesto

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 15:40 (Crdy).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam JellyBam i primjetio sam da bateriju dosta troši, prvu noć kada sam ostavio wi fi upaljen je otišlo 30 posto.

Od toga je prošlo par dana, nekoliko punjena i praznjenja i danas mi je mobitel kao nov. 3-4 sata upaljen wi fi, facebook, whatsapp, viber u pozadini i samo je 4-5 posto baterije otišlo. Je da ga nisam koristio puno, no prvu noć nisam imao ništa od aplikacija jer nisam ušao u google račun, a skinulo mi je toliko baterije u manje od 6 sati.

Razmišljao sam o stavljanju novog kernela, no ako bude ovako radilo dobro onda nema potrebe. Ako cu staviti onda ce to biti siyah najnoviji official. Zna li netko mozda tko radi siyah MCM, rekli su mi da ih ne radi gokhanmoral, a taj MCM preporučuju na jellybam temi i kazu da su se preporodili s baterijom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Crdy kaže...

Neznam ...zbog wipa ili sta ja znam...uglavnom rijesio sam to...Nego jel netko primjetio da mu novi Wanam lite dosta srče bateriju? Jel ima rjesenje za to? Ovo je sto imam na mobu

I jel se moze mjenjat kernel sada? Znaci preko ovog roma bacit drugi kernel ili nesto

Ako nisi stavio ni jedan kernel otkako si stavio novi rom, moze se, samo pogledaj koji su kompatibilni sa tvojim rom-om.

15 godina
neaktivan

Pa nemogu to nac u tom i je bed...pa cekam da netko ovdje odgovori da cujem pa netko je sigurno stavljao ovaj wanam lite novi i neki drugi kernel samo neznam sta da stavim

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji rom je najvise ispeglan i nema nadogradnje svako malo?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
neaktivan
Crdy kaže...

Pa nemogu to nac u tom i je bed...pa cekam da netko ovdje odgovori da cujem pa netko je sigurno stavljao ovaj wanam lite novi i neki drugi kernel samo neznam sta da stavim

Koliko vidim kompatibilan je sa siyah-om.

17 godina
neaktivan
Crdy kaže...

Meni je na wanamu (v13) bila najbolja baterija od svih romova koje sam koristio (gb-ics-jb), samo wifi ima ogroman drain. Koristio sam kernel koji je dosao sa romom, ali mi se nakon nekog vremena poceo blokirat lock screen, pa sam se prebacio na jeboo kernel (1.0d). 

@PC - stručnjak

Stavi NeatRomLite, meni je odlican

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 17:04 (DrFriks).
16 godina
neaktivan
Alliancerom
15 godina
neaktivan

znaci stavio sam preko ovog wanam lita novi siyah kernel i nije htio vise botat system pa moro sam ponovo flashat. Al ajd sad radi opet.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 17:37 (Crdy).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...

E baš takav nije ispeglan haha!

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...

Pa kakve veze ima jel dobiva nadogradnje svako malo? Ne moraš ih instalirati, nitko te ne tjera.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
14 godina
neaktivan

ljudi u dilemi sam...koji od ovih je stabilniji,bolja baterija,brzi?  i buduci da su sad svi krpali svoje romove,ima li potrebe stavljati onaj jeboo kernel?

e i bio mi se javio sad problem,na raznim romovima i ne znam kako ga rijesiti...nece mi sinkronizirati internet,to mi je bilo bitno zbog hrpe bookmarksa koje koristim na chromeu na kompu pa da ih odma imam i na mobitelu...a sad ne radi,imate li vi istih problema?

4 Alliance
4 Omega

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda je off topic, ali dobronamjerno pitanje jednog 49-odišnjaka{#} Kako da u SII odredim mapu gdje će spremati muziku slike i sl..

Konkretno, želim da muzika i slike idu u karticu a ne u memoriju moba..

Unaprijed zahvalan i svim forumašima svako donro u Novoj.

S

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gnjurac kaže...

Možda je off topic, ali dobronamjerno pitanje jednog 49-odišnjaka{#} Kako da u SII odredim mapu gdje će spremati muziku slike i sl..

Konkretno, želim da muzika i slike idu u karticu a ne u memoriju moba..

Unaprijed zahvalan i svim forumašima svako donro u Novoj.

S

KAd spojiš mob preko USBa napraviš mapu di želiš i tamo samo kopiraš muziku. To je to.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
14 godina
neaktivan

Svim forumasima od srca sretna Nova godina, i zelim Vam da se svi opet nadjemo u S4 temi.. :)

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

Na kojem romu i kernelu sta god traje sada najduze baterija jer meni ovako 1.5 dan i to je to curi sama uzasno a ako uaplim wifi onda vidis kako postoci padaju .

0 0 hvala 0
16 godina

dan i pol? koristenja il samo stajanja sa strane?
ja dok sam imo s2 mogo sam bit sretan ak konstantnog koristenja izdrzi 15h. oko 9 ga s punjaca skinem, i u 22-23h je vec na punjacu

18 godina

Izasao je SuperNexus 2.0 (AOSP JB 4.2.1) pa cu krenuti sa time u Novu godinu {#}

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076650

S2, CM10.1 - Android 4.2.1
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Nocio kaže...

dan i pol? koristenja il samo stajanja sa strane?
ja dok sam imo s2 mogo sam bit sretan ak konstantnog koristenja izdrzi 15h. oko 9 ga s punjaca skinem, i u 22-23h je vec na punjacu

ovisi od mobitela do mobitela, ja sam imao jedan s2 prije koji je mogao bez nekog veceg rada izdrzati po 5-6 dana, a za ovaj trenutni je nezamislivo da izdrzi 2 dana, a i zagrijava se puno vise nego onaj prije.. ;)

[url=http://profile.xfire.com/igorrasic][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/igorrasic.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 19:35 (Rasho).
14 godina
neaktivan
Ima li kakvih naznaka oko sluzbenog JB?
16 godina
neaktivan
ima na xda forumu koliko ti srce želi :D

sretna nova i sve najbolje
15 godina

Ima naznaka!!!  {#}

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao.
Moj PC  
3 0 hvala 4
13 godina
neaktivan

@parizer- jesi li ga stavio? Koji ces kernel staviti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 1:06 (kpavl).
14 godina
neaktivan
Ja npr. zato sto mi stock super radi i nemam neku zelju za custom. A i bricko sam jednom mob zbog nepaznje nezelim opet ;) Je da sam probo Jelly Bam al ne dopada mi se. Wanam sam planiro ali kolko vidio to je doradeni stock tako da cekam sluzbeni.
16 godina
neaktivan
Sve su doradeni stock romovi, jedino ovi bazirani na cm nemaju veze sa stock samsung romovima
Ja sam s druge strane preporodio se sa custom romom, kojekakve gluposti sto su mi pravile probleme su nestali
18 godina
kpavl kaže...

@parizer- jesi li ga stavio? Koji ces kernel staviti?

Stavio sam rom, ali nisam mijenjao kernel.

Ovaj radi super pa cu vidjeti kako se ponaša baterija i sustav u cijelosti. Poslije cu možda mijenjati...

Nedostaju mi neke opcije podesavanja u Settingsima (JallyBam), ali radi cak bolje od ostalih romova - za sada ;)

14 godina
http://m.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-2-dijelove-oglas-6414780

ajd mi recite da li ovo vrijedi uzet..samo ubacit slubenu verziju i poslat na popravak..
warrior
18 godina

Vratio sam se na CM10.1, jesam li dugo izdrzao? {#}

Nedostaju mi sitnice iz CM-a {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Hahaha, kakva je baterija na SuperNexus bila? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pacoo kaže...
http://m.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-2-dijelove-oglas-6414780

ajd mi recite da li ovo vrijedi uzet..samo ubacit slubenu verziju i poslat na popravak..

Da, to ti se isplati uzeti.
Samo ako oni na servisu ne zapisuju IMEI-e i mobitele koji su bili na custom rom-ovima da ih ne mogu vracati ljudi sa stock romom... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice