Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 846.379
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Je li tko pokušavao instalirati CyanogenMod preko njihovog installera? Imam stock nerootani i9505 (T-mobile).

link

Navodno installer sve sam odradi.

0 0 hvala 0
16 godina

pozdrav ljudi! jel postoji kakva metoda za otkljucavanje mobitela? trenutno mi je zatvoren na t-mobile HR

pokusavao sam ovu metodu  ali to ne radi na 4.4.2 softwareu..cak naprotiv, sad kad stavim unutra VIP karticu uopce mi ne dolazi opcija da ju otkljucam (jesam nesto zeznuo? :( )

TiONiO

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

U servisu mi mijenjali lcd( ne u servisu službenom).... i od jučer mi nakon preuzimanja mobitela sve radi međutim kada sam došao kući i stavio na punjač

cijelo vrijeme mi izbacuje ovo: "Punjenje zasutavljeno. Temperatura baterije preniska"...

Dali je netko imao slično ikada na bilo kojem modelu? Trenutno mi je baterija prazna i ne mogu ga niti upaliti niti puniti..

Pokušati ću pronaći od nekoga bateriju ali i tada šta je mogući razlog i koje je riješenje?

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.10.2014 7:31 (robijan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
izgleda da ovo moraš promijeniti izgleda da ovo moraš promijeniti
15 godina
neaktivan

Gdje mogu najjeftinije promijeniti staklo u zg?hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li je moguće da na svoj S4 LTE- GT-I9505 instaliram naš firmware (VIP-ov), trenutno je Njemački na njemu koji je otvoren na sve mreže tvornički ili je ipak bolje pustit na ovom sad? Napravio sam update na ovaj Kitkat 4.4.2 i napravio factory reset i opet mi se dosta brzo prazni baterija kada ga koristim dok u standby-u radi normalno. Ili da li je moguće reinstalirati nanovo kao npr. na Nokiji Lumiji sa njihovim Software recovery tool-om odnosno iTunesom koji instalira cijeli OS na čisto? Za početak me prije zanima ovo za reinstaliranje nanovo. Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
12 godina

Imaš Kies i Odin. 

0 0 hvala 0
15 godina

ljudi kak radi ovaj mobitel na stocku 4.4.2? jel istina to sto cujem da je touchwizz jako spor, kupujem mobitel pa se malo informiram, nakon nekog vremena koristenja koje ste mane primjetili na njemu, mislim jel skripi kuciste i to?

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
domac5 kaže...

ljudi kak radi ovaj mobitel na stocku 4.4.2? jel istina to sto cujem da je touchwizz jako spor, kupujem mobitel pa se malo informiram, nakon nekog vremena koristenja koje ste mane primjetili na njemu, mislim jel skripi kuciste i to?

touchwizz nije gladak kao čisto android sučelje, ali daleko od toga da umanjuje ugodno korištenje, pogotovu na flagship modelima. Slabiji Samsunzi s gigom rama možda više pate od toga.

16 godina

ja ga imam nekih 7mj i jako sam zadovoljan s njim.

nema nikakvog škripanja plastike i blokiranja.

touchwizz na 4.4.2 ne blokira a pogotovo je još bržije ako imaš npr nova launcher.

baterija oko 4-4.5h SOT i meni super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

a jel ce dobit android 5.0?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Vjerojatno hoće, ali pošto je to Samsung računaj na 5.0 kroz godinu dana... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam imao problema sa 4.4.2, nije mi prikazivao kontakte, kamera troši brzo bateriju ali ovo sa kontaktima sam popravio sa "Factory reset-om", ovo sa baterijom je poznati bug jer procesor navodno radi 100% tako da ćemo za to morat pričekat 4.4.4 update. A baterija ko baterija, treba par dana da se stabilizira. Imam samo jedno pitanje, da li kada radim factory reset u recovery mode-u trebam napravit i "Wipe cache" ili je to u sklopu Factory reseta?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam kupio S4 I9515 ima par dana. Na njemu mi je došao android 4.4.2 i do sada imam samo pozitivna mišljenja o njemu. U odnosu na S3 I9300 mobitel je pravi preporod. Ram-a ne fali, kamera bolja, fluidnost dobra, ekran bolji, baterija dobra...

http://deridownload.comze.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Syke kaže...

Imaš Kies i Odin. 

Kada idem na Kies-u 3 javlja mi "does not support initializing" a s tim Odinom mogu reinstalirati zadnju verziju? Moja je trenutno najnovija ali sam skinuo 2 updatea zaredom i vjerovatno je tu došlo do problema pa bi volio napravit reinstall cijelog OS-a.

15 godina

Pozz evo danas sam kupio S4 value edition, neznam kakva je razlika izmedu mog i obicnog, 1600 kn 2 mjeseca star stanje 10/10 valjda sam dobro prosao...aad se bacam u rootanje odma, jel ima kakva jednostavna metoda kao one click ili se moram mucit malo?

Jel se vama mobitel puni dok je ekran uključen? Ja čim ga zaključam pali se crvena ledica i puni se a kad ga otključam da nešto vidim ledica se gasi i vidim gore ikonu od baterije da se puni ali % baterije pada i to samo na originalnom punjaču, na ovom drugom punjaču od sonyja uredno puni i dok je ekran uključen

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2014 10:16 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
17 godina
cRoNuS kaže...

Je li tko pokušavao instalirati CyanogenMod preko njihovog installera? Imam stock nerootani i9505 (T-mobile).

link

Navodno installer sve sam odradi.

Prije par dana sam se upustio u tu avanturu i trajala je vrlo kratko moram priznati. Smart remote kojeg svakodnevno koristim je bio neupotrebljiv, tj. stalno se rušio. Dosta drugih aplikacija mi se također ruštio. Vrlo, vrlo nestabilno sve u svemu. Za sad mi je najbolja kombinacija stock + nova launcher. Stabilno, bez većeg laga. Volio bih da je trajanje baterije nešto bolje (oko 3h SOT max) ali pošto ne štedim mobitel (sync always on, podaci, gps, brightness oko 40% ručni...) vjerojatno je i to ok rezultat. Instalirao sam Snapdragon guru pa ću vidjeti da li će biti napretka kad prođe ciklus učenja. Inače, vratio sam se sa S5 na S4 jer mi S4 bolje odgovara zbog form factora. Tih par milimetara što je manji mi znači. :) Mozda jos vise sto je tanji. Jedina loša stvar je onaj kvazi metal na rubu koji se ošteti čim ga prijeko pogledaš. :) Zna li netko ima li kakva kombinacija da se to s vremenom zamijeni?

15 godina

A ocemo mi dobit 4.4.4 ili ostajemo na 4.4.2 dok nam ne izdaju 5.0?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
domac5 kaže...

A ocemo mi dobit 4.4.4 ili ostajemo na 4.4.2 dok nam ne izdaju 5.0?

Vjerojatno će se ići direktno na L.

15 godina

primjetio sam da na xda nema nigdje podforum za moj model GT-I9515, jel on automatski spada pod GT-I9505 buduci da je chipset i sve ostalo isto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
domac5 kaže...

primjetio sam da na xda nema nigdje podforum za moj model GT-I9515, jel on automatski spada pod GT-I9505 buduci da je chipset i sve ostalo isto?

ne spada pod isti podforum, možeš rootati ali nema custom roma. Nije posve isti model iako ima isti čipset...

15 godina

Oces rec da sam osuden na stock rom?  {#}

jer stvarno ne mogu nac podforum za model I9515

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
domac5 kaže...

Oces rec da sam osuden na stock rom?  {#}

jer stvarno ne mogu nac podforum za model I9515

Yep, dok ga netko ne izbaci

15 godina

A f*ck, ne mogu vjerovat bas su ga usrali s tim, isti chipset i sve i svejedno se ne moze, koji k izbacuju 15 verzija istog mobitela a sve se bojim kak ce se neko potrudit napravit rom kad je to rijedak model

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
domac5 kaže...

A f*ck, ne mogu vjerovat bas su ga usrali s tim, isti chipset i sve i svejedno se ne moze, koji k izbacuju 15 verzija istog mobitela a sve se bojim kak ce se neko potrudit napravit rom kad je to rijedak model

možda i hoće jer je cijena prihvatljiva pa se kupuje. nije isti touch i wifi - to ne radi na romu i9505

uglavnom, zašto toliko žališ, pa ja sam isprobavao taj CM na više korste uređaja i osim fluidnosti uglavnom ima puno više problema nego koristi, pogotovu ako zađeš u stvari koje ne koristi prosječan korisnik.

15 godina

ma sad je super ali kroz idućih par godina neće bit tak super kad samsung prestane izbacivati nadogradnje za njega.. a vidit ćemo kroz neko vrijeme možda dobije nekakvu podršku na xda forumu..nadam se da će android 5.0 bit bolji što se baterije tiče ovaj 4.4.2 ima veliki drain ali tako je na svakom...dok je sony imao 4.4.2 baterija se brzo trošila a bilo je i bugova dok njihov 4.4.4 radi savršeno sa puno manje battery draina, eh kad bi samsung izdao 4.4.4 dok cekamo 5.0 za kojeg je opet upitno hoće li dobro raditi, ovako nemam ni 3 sata SOT-a a kalibrirao sam bateriju jutros pa ćemo vidit kakav je danas, moram bar 4 sata SOT-a imat,  snapdragon guru jos danas uči valjda će se vidjet neki rezultati kad počne štedit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
domac5 kaže...

ma sad je super ali kroz idućih par godina neće bit tak super kad samsung prestane izbacivati nadogradnje za njega.. a vidit ćemo kroz neko vrijeme možda dobije nekakvu podršku na xda forumu..nadam se da će android 5.0 bit bolji što se baterije tiče ovaj 4.4.2 ima veliki drain ali tako je na svakom...dok je sony imao 4.4.2 baterija se brzo trošila a bilo je i bugova dok njihov 4.4.4 radi savršeno sa puno manje battery draina, eh kad bi samsung izdao 4.4.4 dok cekamo 5.0 za kojeg je opet upitno hoće li dobro raditi, ovako nemam ni 3 sata SOT-a a kalibrirao sam bateriju jutros pa ćemo vidit kakav je danas, moram bar 4 sata SOT-a imat,  snapdragon guru jos danas uči valjda će se vidjet neki rezultati kad počne štedit

mah pusti 4.4.4, lolipop puno manje troši bateriju (bar bi trebao), bolje nek njega pošteno naprave.

ja punim svako treću noć, ali sam "automatiku" poisključivao (iskreno i ne volim kad me non stop cima za nešto).

ekran dosta troši, ali je odličan na čekanju ako isključiš automatiku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2014 9:56 (igy).
15 godina

Samo da se ne dogodi scenarij da taj 5.0 bude namjerno loše napravljen tako da moramo kupovati noviji S5 ili S6 ako izade do tad...jel znas kako namjestit da mi prikazuje datum u status baru kad povucem? Prekjucer sam ga vratio na tvornicke postavke i ne prikazuje mi vise tu ni na lockscreenu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
domac5 kaže...

Samo da se ne dogodi scenarij da taj 5.0 bude namjerno loše napravljen tako da moramo kupovati noviji S5 ili S6 ako izade do tad...jel znas kako namjestit da mi prikazuje datum u status baru kad povucem? Prekjucer sam ga vratio na tvornicke postavke i ne prikazuje mi vise tu ni na lockscreenu

vidi tamo u opcijama zaslon zaključavanja pa widgeti na zaslonu zaključavanja... poigraj se opcijama jer ne znam bez prčkanja

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice