Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.997.726
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
bpodnar kaže...

Da li je netko nedavno kupio S III iz VIP-a? Da li je otključan na sve mreže? Trebao bih si nabaviti mob iz Vip-a, a ja sam na t-mobileu.

Ja sam kupio s3 u vipu prije 2 tjedna, neki dan sam probao ubacit bonbon karticu i ugodno se iznenadio kad sam vidio da nije zakljucan :)

14 godina
neaktivan

Navodno unlock ide preko Sammobilea za 15 €. Bumo vidli, morti ga i zemem.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
bpodnar kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1846451

Evo ti cjeli post o unlocku. Skini s Playa "GalaxSim Unlock" i pici. Uvjet je samo root i radi i na JB-u i unlock je permanentan za razliju od VooDoo-a.

daniel
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...
bpodnar kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1846451

Evo ti cjeli post o unlocku. Skini s Playa "GalaxSim Unlock" i pici. Uvjet je samo root i radi i na JB-u i unlock je permanentan za razliju od VooDoo-a.

Samo je trebalo guglat :)

Sljedeći mjesec službeni jb: http://crave.cnet.co.uk/mobiles/samsung-galaxy-s3-jelly-bean-update-confirmed-for-october-50009150/

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
bpodnar kaže...

Da li je netko nedavno kupio S III iz VIP-a? Da li je otključan na sve mreže? Trebao bih si nabaviti mob iz Vip-a, a ja sam na t-mobileu.

Ja sam isto uzeo ovaj mobitel prija par dana u VIPu. Probao sam staviti T-Mobile karticu ali nije bilo sreće. Zaključan je.

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
14 godina
neaktivan

pozdrav svima ,molim vas za pomoć. ovako stoje stvari. kupio sam u tele2 sgs3 ali u međuvremenu izgubio račun negdje . garantni list mi je u kutiji i sve je original. a problem je što imam 2 fleke na ekranu kao da je ogrebano ali odozgora čisto sumnjam je r ga pazim i stvarno mi ije nigdje pao. sumnjam da je to iznutra ispos ekrana. te fleke ne smetaju kad koristim mob nego jednostavno sam picajzla i samo mi nije jasno što napravit, tj kako da ga u servis dam a nemam račun tj izgubljen mi je :( . i molim vas ako mi netko može objasnit o kakvoj je fleki tj situaciji u vezi ekrana riječ. hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
bambi kaže...

pozdrav svima ,molim vas za pomoć. ovako stoje stvari. kupio sam u tele2 sgs3 ali u međuvremenu izgubio račun negdje . garantni list mi je u kutiji i sve je original. a problem je što imam 2 fleke na ekranu kao da je ogrebano ali odozgora čisto sumnjam je r ga pazim i stvarno mi ije nigdje pao. sumnjam da je to iznutra ispos ekrana. te fleke ne smetaju kad koristim mob nego jednostavno sam picajzla i samo mi nije jasno što napravit, tj kako da ga u servis dam a nemam račun tj izgubljen mi je :( . i molim vas ako mi netko može objasnit o kakvoj je fleki tj situaciji u vezi ekrana riječ. hvala.

1. Probaj fotkati te "fleke". Baci sliku na forum. Možda netko prepozna o čemu je riječ. 

2. Ako te "fleke" nisu nastale greškom korisnika. Uzmi garantni list i odi u TELE2. Sigurno će zaprimiti uređaj na servis i bez računa. Preko serijskog broja mogu pogledati kada je kupljen i koji je račun bio.

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
18 godina
dreammaker kaže...

Bolje otključati službeno jer Voodoo radi samo sa starijim verzijama firmwarea ;)

Službeni unlock košta malo više od 100kn i na miru si.

Kakav sluzbeni unlock? Gdi kako ?

18 godina
Hvala za odgovor kak unlockat.
Ima app GalaxSim Unlock i kosta dva dolara lol. Dva dolara i gg.
16 godina
bpodnar kaže...

Moj je bio otključan (32GB).

15 godina
neaktivan

i moj je bio otključan ver 32GB kupljen u vip-u prije mijesec i kusur dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

GalaySim je besplatna aplikacija. Nikakva 2 dolara.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

dali itko od vas zna koliko se ceka na popravak mobitela u servisu. Mislim ga odnjeti u ponedjekljak  u servis u sesvetama,, frend mi kaze da su njemu zamjenili maticnu od galaxy s1 u roku 2 dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
GalaxSim kosta 2 dolara unlock.
14 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...
GalaxSim kosta 2 dolara unlock.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spocky.galaxsimunlock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5zcG9ja3kuZ2FsYXhzaW11bmxvY2siXQ..

App je besplatan, jedino ak moras platit naknadno. Ne znam, nisam probal.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 21:57 (daniel.hajdinjak666).
18 godina

Yep. App je đabaleske ali kad u appu stisneš unlock onda ti napiše da je unlock moguć sa pro verzijom koju ti onda prodaju za dva dolara.
Ma no sikiriki, dva dolara opće nisu novci.
Uglavnom mućas gracijas za unlock. Sad mogu kad dojdem doma stavit Hr karticu i iphone bacit u 3pm.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 8:54 (NEW_MAN).
15 godina
neaktivan

a jel moguć unlock na stock-u, tj da mob nije rootan??? ili mora biti mob rootan??? hvala

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Prim kaže...

a jel moguć unlock na stock-u, tj da mob nije rootan??? ili mora biti mob rootan??? hvala

Moras imati root.

daniel
15 godina
neaktivan

Ima li netko problema sa home tipkom? Meni nekako zna nekada cudno kliktati ,nekad je normalno a nekada se cuje bas onak klik kao da se unutra na nesto nasloni kada stisnem ,inace savrseno funkcionira samo to kliktanje me zna malo zivcirat!

Dajte neki savjet jel i vama tako ili samo meni ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cro01 kaže...

Ima li netko problema sa home tipkom? Meni nekako zna nekada cudno kliktati ,nekad je normalno a nekada se cuje bas onak klik kao da se unutra na nesto nasloni kada stisnem ,inace savrseno funkcionira samo to kliktanje me zna malo zivcirat!

Dajte neki savjet jel i vama tako ili samo meni ?

kod mene radi bez ikakvog kliktanja.

evo nova testna inačica jelly bean,a mogla bi lako bit i zadnja. http://www.sammobile.com/2012/09/14/i9300xxdli7-%E2%80%93-galaxy-s-iii-android-4-1-1-jelly-bean-test-firmware/

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 2:59 (spajder68).
15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Upravo stizem sa SGS2 teme jer sam od jucer postao napokon vlasnik SGS3, prodah svoj SGS2...

Na njemu je 4.0.4 I9300XXLF2 trenutno. Ima li razloga da stavljam drugi ROM i koji?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Postao problem sa spajanjem DVB receivera i Galaxy S3 na xda developers pa ako neko može pomoć.... Da se ne ponavljam evo linka.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1888218

0 0 hvala 0
17 godina
versus2 kaže...

Postao problem sa spajanjem DVB receivera i Galaxy S3 na xda developers pa ako neko može pomoć.... Da se ne ponavljam evo linka.

Prema opisu dostupna je samo u Njemačkoj. Probaj sa market enablerom lažirat da si iz Njemačke i instalirat app. Opis ne govori o tome da je app kompatibilna sa sgs3

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
versus2 kaže...

Prema opisu dostupna je samo u Njemačkoj. Probaj sa market enablerom lažirat da si iz Njemačke i instalirat app. Opis ne govori o tome da je app kompatibilna sa sgs3

Tražio sam u FAQ-u na stranicama http://samsung.tivizen.com/FAQ da vidim ima li restrikcija i nisam mogao naći. Njemački slabo znam pa sam možda nešto propustio. Inače sgs3 je na popisu podržanih http://samsung.tivizen.com/Kompatible-Geraete

14 godina
protjeran
bambi kaže...

odi u dućan u kojem si kupio mobitel i traži da ti opet izdaju račun jer si stari izgubio. moraju imati traga o transakciji u kasi, samo im reci koji je bio datum..

17 godina
neaktivan

javlja se još jedan novi, zadovolji korisnik galaxy-a s3 :D. Mob je prava zvjerka, leti i leti. Svaki dan otkrivam nove funkcije koje su uber cool! Dakle pošto nisam korisio android neko vrijeme imam par pitanja, dakle što se dogodilo sa flashom? Postoji li neka alternativa za njega sada? Nadalje u internet pregledniku ili google chrome-u postoji opcija za desktop verziju stranice, kako da to ostane stalno zapamćeno odnosno uključeno?. Hvala!

Steam:luka2301 , origin:chi2301

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Rješeno. Tip na Android-Hilfe-u postao APK i sve 5.

DVB-T (Tivizen), Stream filmova i serija (XBMC), OCR (Scanthing),  ma ljudi jeli ovo moguće... ludnica koja je ovo sprava

15 godina
neaktivan

Dva pitanja:

1. Jel ko probao I9300XXDLI7 Android 4.1.1 Jelly Bean Test firmware? Kako ce cini?

2. Radi li USB Jig na SGS3?

0 0 hvala 0
14 godina

Dali ce se moci Jelly Bean instalirati preko mobitela bez spajanja na PC

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Denyken kaže...

Dva pitanja:

1. Jel ko probao I9300XXDLI7 Android 4.1.1 Jelly Bean Test firmware? Kako ce cini?

2. Radi li USB Jig na SGS3?

Izvrstan je, nema bugova, leti k'o zmaj. Za jig ne znam.

Xboxn00b kaže...

Dali ce se moci Jelly Bean instalirati preko mobitela bez spajanja na PC

Mobile Odin

~
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice