Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.996.056
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Koji software i modem imaš? LG8/LH1?

~
18 godina
neaktivan

Da li su S3ovi iz VIPa otkljucani ili zakljucani, iz nekog razloga mi ne radi kod (*#7465625#) pa ne mogu sam provjerit.

I jel zna netko zasto nema opcije "USB mass storage device" kao sto je bilo na htc desire-u, zasto su je izbacili?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Kako koji, maoj je bil otkljucani, a najbolje da provjeris na licu mjesta.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pozdrav, zanima me mogu li se mjenjat one 3 aplikacije na zaslonu za zakljucavanje i kako?

i jos zadnje pitanje je koji browser skinuti i koju app za forum.

thx!!

p.s. nasao

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 21:14 (antagonist).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

ovi zadnji update produžija trajanje baterije ,sad baterija od pihzdarije izdrži dva dana.

Nije loše makar je meni baterija bila najbolja na rgui v11 

14 godina
protjeran

Ja stvarni ne znam kak, al ja ga cesto punim 2 put na dan. Time kaj su mi wi-fi i drugi razni racuni ukljuceni, kompenziram sa slim romom, kernelom, UC na 1.2 Ghz i jos sto drugih gluposti, pa opet?!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

antagonist dolphin browser skini,nečeš požaliti {#}

daniel.hajdinjak666 kupi još jednu bateriju malo većeg kapaciteta i zidni punjač i onda samo mijenjaj baterije kad ti se isprazni,tako ja radim i puno je bolje nego da mob na žici punim

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
14 godina
protjeran

Gledo sam te baterije na e-bayu, al nemam bas povjerenja u kineze nit u njihove brojke mAh. 

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kupi onda još jednu original bateriju

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
15 godina
neaktivan
4 Da
13 Ne
4 Možda

0 0 hvala 0
18 godina
bobo23 kaže...

Bit će gusto, al podrška je i dalje jača na strani Samsunga...

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Pozdrav ekipa!! Nakon duggo vremena na gs2, dolazi vrijeme kad ću uzet novi mobitel (produženje preplate za nekih 40ak dana).

Dvojba je pala između HTC One x-a i gs3. Pitanje sam postavio i u suparnički tabor {#}.

Zanima me, dali postoji kakav veći problem na s3 i dali na što trebam obratit pozornost??

Dali postoji neki serijski problem ili nešto slično (ekran, baterija......)??

Ili svima sve šljaka kako treba i fluidno.

Unaprijed hvala i lijep pozdrav.

s3 ima izmjenjivu bateriju i dodatni utor za micro sd kartice, meni je to presudilo, jer mi često mobitel ne izdrži cijeli dan pa lagano ubodeš rezervnu bateriju i to je to!

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Iskreno ja nemislim da cu nakon gs3 vise uzimati samsung mobitele i to zbog jedne stvari, a to je da nemogu odmah staviti crnu boju, nego 3 mjeseca nakon izlaska mobitela.Vecina proizvodaca odmah ponudi mobitel u paleti boja, jedino oni sa top modelom moraju glumiti, ja imam bijelog ali da je tada bio crni model, uzeo bih crnog, a sad mi se ne isplati mijenjati samo zbog boje mobitel. Nesto mi govori da sljedeci mob ce mi biti nokia sa windows 8 (barem uvijek nude mob u sirokoj paleti boja :) ) 

Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
MSN kaže...

Iskreno, ovo što si napisao, nema veze s vezom.

Nečeš više uzimat Samsung mobitele, jer Samsung nije odmah ponudio crnu boju. Kakve to veze ima??

Sorry, ali to je moje mišljenje.

14 godina
neaktivan

Gledaj znam da vecina ljudi gleda na hardware mobitela, ali je i sami dizajn vazan, npr. mnogi lg nisu losi mobiteli ali ih 90% ljudi odmah prekrizi sa liste zbog dizajna. Meni je npr bijeli nekako zenkasti mobitel, a crna mi najvise nekako pase na mobu. Te kako vecina proizvoda moze mobitel odmah ponuditi u nekoliko boja, dok jedan samsung nudi mob prvo u bijeloj i plavoj, te onda par mjeseci kasnije u crno i crvenoj, pa kaj postaje jedna iphone koji je prvo nudio crni a onda skoro godinu dana kasnije bijeli  da mu se prodaja jos poveca...

Npr jedan sony ili nokia uvijek nude mobitele u puno boja te to je bar za mene veliki plus :)

Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

moram priznat da me pocinje polako nervirat ona tipka za zakljucavanje zaslona... postoji li nekakva aplikacija za zakljucavanje kako bi mogao izbjeci koristenje te bocne.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Stavi app "no lock" i probudi mob sa home tipkom.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
PraskaviRepan kaže...

Da li su S3ovi iz VIPa otkljucani ili zakljucani, iz nekog razloga mi ne radi kod (*#7465625#) pa ne mogu sam provjerit.

I jel zna netko zasto nema opcije "USB mass storage device" kao sto je bilo na htc desire-u, zasto su je izbacili?

Moj je kupljen u VIPu i otkljucan je bio. Ako i dobijes zakljucan, na xda postoji metoda kojom mozes napravit sim unlock.

USB mass storace device je izbacen iz ICS Androida niti ce ga bit u Jelly Beanu.

daniel.hajdinjak666 kaže...

Gledo sam te baterije na e-bayu, al nemam bas povjerenja u kineze nit u njihove brojke mAh. 

Obrati paznju na to da se u originalnog bateriji od Samsunga nalazi ujedno i antena za NFC sto ovi kinezi u velikoj vecini slucajeva nemaju. Za sad sam jedino na Amazonu od strane nekih americkihg proizvodaca pronasao batke koji imaju tu antenu. Radit ce ta baterija najnormalnije, ali neces moc iskoristit NFC mogucnosti svog uredaja.

16 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
PraskaviRepan kaže...

Moj je kupljen u VIPu i otkljucan je bio. Ako i dobijes zakljucan, na xda postoji metoda kojom mozes napravit sim unlock.

USB mass storace device je izbacen iz ICS Androida niti ce ga bit u Jelly Beanu.

Obrati paznju na to da se u originalnog bateriji od Samsunga nalazi ujedno i antena za NFC sto ovi kinezi u velikoj vecini slucajeva nemaju. Za sad sam jedino na Amazonu od strane nekih americkihg proizvodaca pronasao batke koji imaju tu antenu. Radit ce ta baterija najnormalnije, ali neces moc iskoristit NFC mogucnosti svog uredaja.

Moze link od tih baterija?

15 godina
neaktivan

"Mobile unpacked prosao, jelly bean update nije dosao"... :(

heh...a sad za ozbiljno...zna se kad dolazi ili to niti ovi iz samsunga jos ne znaju?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Kak ovi iz Samsunga ne znaju? Pa kolko njima treba da stave shitWiz i bloatrware?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prezentacija im je bila odlicna na IFA sajmu samo su na kraju trebali dodati:

uzmite svoje s3 u ruke i napravite JB update jer je upravo pusten od strane svih operatera.

to bi bilo presavrseno...al cini se budemo jos malo cekali.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zadnji leak (LH8) radi izvrsno, jedini bug koji sam našao je Wi-Fi Direct ikonica koja se pokazuje kad god je Wi-Fi upaljen. Maknuo sam ju lako, no ne znam hoće li se vratiti kad upalim Wi-Fi Direct jer nemam niti jedan drugi uređaj koji ga podržava da testiram. Tako da pretpostavljam da će update unutar idućih tjedan dana.

~
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Za wifi ti je pustan fix sa strane Jkay-a. Sad ne znam dal je to kaj tebi smeta ispravljeno, pogledaj.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bobo23 kaže...

Da, najvise po cpu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan

Za wifi ti je pustan fix sa strane Jkay-a. Sad ne znam dal je to kaj tebi smeta ispravljeno, pogledaj.

Može link?

~
18 godina
Mitch kaže...
bobo23 kaže...

Da, najvise po cpu.

Prilično nebitno IMHO, ovaj u S3 je već prejak...treba raditi na trajanju baterije, eventualno na jačem GPU-u

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
14 godina
protjeran
Proz0r kaže...

Može link?

Evo, upravo leakan V4 od Mowmo pa skini. Nema nikakvih bugova. Nisam nasel onaj fix...{#}

daniel
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice