Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.924.649
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
tonček kaže...

da li se netko sjeca,kad se sa stocka originalnog prelazi na aosp, jel se mora wipe data, tj jel se gube podaci?

Rootas, pa stavis Titanium Backup. Backupiras sve sto ti treba na vanjsku SD karticu. Kasnije kad stavis AOSP, vratis Titanium Backup, instaliras aplikacije i onda restoraš "podatke" od tih aplikacija.

11 godina
neaktivan

Evo i mene natrag u svijet androida, sa galaxyem S3 :)

Sad imam jedno pitanje, gdje kupiti zadnju masku u bijeloj boji, ima netko iskustva i koje su cijene?

Uskoro ce mi dosadit stock rom pa se i po tom pitanju cujemo, LP

iPhone 4S, iOS 8.0/7.1.2

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na E-bayu? Njuškalu?

Kad ti dosadi stock, imaš ovdje detaljno napisan vodić za rootanje i flashanje roma.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-iii-rasprava/149052.aspx?page=380&jumpto=4423812&sort=asc&view=flat

A rom koji ti preporučujem je JustArchi AOSP

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-archidroid-v2-4-6-power-hands-t2354859

Verzija 3.0.0 Download   Link1   Link2   Link3

Nakon brojnih samsung based romova , aospa, itd.. Definitivno mogu reći najbolji ROM za S3. (slike u prilogu)

De gustibus non est disputandum.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 21:43 (mario1990).
11 godina
neaktivan

Odmah sam se bacio na rootanje, stavljanje recoverya i ROM-a po tvom savjetu, i iznenaden sam da jedan S3 radi ovako glatko na stock postavkama samog roma, sa desetak aplikacija u pozadini bez trzaja radi!

Za bateriju cu kasnije pisat jer sam danas tek uzeo mob

Dakle trazim zadnji poklopac bijele boje, moze bit rabljen samo da je u kakvom takvom stanju jer je na mom neki aftermarket wannabe krom neki, opasni kineski, dakle bijeli (moze i rabljeni) poklopac, hvala narode :D

Samsung Galaxy S3
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 18:11 (Psych0).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eto drago mi je da si zadovoljan romom. I da si bez problema sve napravio , uzivaj :)

1 0 hvala 1
17 godina

Mario, kakav je taj archi rom u odnosu na saletov?

TrustNo1

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Baziran je na CyanogenModu, bugova nema, stabilan, bateriju vidiš. I najfluidniji je od svih romova koje sam probao. 

Preporučujem verziju 3.0.0 - Ova nova 3.0.1.1 ima problema sa glitchevima, jer je archi implementirao HW composer pa još nije ispeglana. Dakle preporuka 3.0.0 skinuti. Na njemu ostajem dok se lollipop ne ispegla. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 17:41 (mario1990).
15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Baziran je na CyanogenModu, bugova nema, stabilan, bateriju vidiš. I najfluidniji je od svih romova koje sam probao. 

Preporučujem verziju 3.0.0 - Ova nova 3.0.1.1 ima problema sa glitchevima, jer je archi implementirao HW composer pa još nije ispeglana. Dakle preporuka 3.0.0 skinuti. Na njemu ostajem dok se lollipop ne ispegla. :)

Potvrdjujem. Definitivno najbrzi i najfluidniji rom za ovaj mobitel.

11 godina
neaktivan

Danas sam, cisto iz znatizelje probao Belkotine romove sa portovima od S5 i Note-a 4.

Izgledom su stvarno zavidni, tu stvarno nemam rijeci, dovedeno je do savrsenstva.

Trzaji se osjete tu i tamo, vjerovatno je to do TW sucelja koje je dosta tesko za mobitel, ali nista prestrasno.

Ali ono sta me najvise odvuklo od Belkote i njegovih portova je trajanje baterije.

Nesto nevjerovatno, u standbyu je u dva sata pojeo 7 posto baterije sa svim povezivanjima iskljucenim, lokacija takoder, sinkronizacija, sve sve, al opet zdere.

Natrag na Archi, tema od G3 gore i rokaj :)

Samsung Galaxy S3

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Blekotin note 4 port je baziran na Arterovom 4.4.4 Osobno sam koristio arterov rom i mogu reći da je dosta stabilan i baterija je bila vrlo dobra - Isto tako S5 port mu je baziran na QS-ovom romu koji je također vrlo stabilan i ima dobru bateriju. Tako da očito je blekota nešto zeznuo sa aplikacijama koje je tu natrpao i svojim optimizacijama (ako ih ima) Pa svi oni koji žele stock rom izgledom notea 4 ili s5 neka probaju:

Arterov čisti rom

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/i9300-to-n00t-bring-lte-fun-to-3g-t2886574

Ili QS čisti rom

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-qs-i9300-kk-t2755841

Zatim instalirate portani launcher od notea ili S5, bez previše dodatnih Samsung aplikacija jer iste zauzimaju ram memoriju, i troše bateriju.

Archi je definitivno najbolji po tome pitanju, čovjek se stvarno trudi i kapa dolje.. {#}

Jedini problem koji se može pojaviti na cyanogenmod romovima je problem sa kamerom " cant connect to camera " za one sa takvim problemima flashajte Ovaj fix za to i problema nema. :)

11 godina
neaktivan

To cu isprobat se zazelim stocka, a ne vjerujem da ce to skoro bit.

Sa ovim mi nista ne fali, brzine, baterije, ma bilo cega, stvarno sam zadovoljan..

Uskoro mi stize nova baterija, i taj poklopac da nadem pa ce sve bit na svom mjestu :)

Samsung Galaxy S3

1 0 hvala 0
17 godina

Koristi li tko od vas lolipop ROM? Već 4 dana sam imao prilike koristiti na curinom S3 (kupio joj za xmas) i mogu reći da nisam uočio problema. Sve radi fluidno s nekoliko aplikacija instaliranih.

Možete flashati sve odjednom

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 16:42 (Najbrži).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Lollipop jos nisam probao, al vjerovatno danas hocu, imam vremena i na pretek, jedini posao mi je cistiti snijeg koji neumorno pada {#}

@Najbrži, kako se baterija drži, jel ima nekog ekstra battery draina ili?
@Mario, zaboravio sam te pitati, jesi probao, i kako radi ultra power saving mode na Belkotinim ROM-ovima, jel stvarno funkcionira?

Samsung Galaxy S3

0 0 hvala 0
17 godina
Psych0 kaže...

Cijeli 1 dan. Stock kernel.

15 godina
neaktivan

@psych0 Nisam probao ultra saving mode :))

15 godina
neaktivan
Psych0 kaže...

Lollipop jos nisam probao, al vjerovatno danas hocu, imam vremena i na pretek, jedini posao mi je cistiti snijeg koji neumorno pada {#}

@Mario, zaboravio sam te pitati, jesi probao, i kako radi ultra power saving mode na Belkotinim ROM-ovima, jel stvarno funkcionira?

Probao sam ja. Sve bude tamno-sivo kao i na original S5/Note 4, ali baterija se trosi brzo kao i obicno.

11 godina
neaktivan

Opet sam na Belkotinom Note 4, sa novom originalnom baterijom, pa cemo vidjet kako ce se ponasat.

Sta se tice performansi, i vise sam nego zadovoljan.

Samsung Galaxy S3

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koji je najstabilniji 5.0 ROM? Nameless ili JustArchi? Ima ih jos, ali za ova dva znam da su dobri.

Btw nabacio sam na burazov mob JustArrchijev rom 5.0.2 i ne mogu vjerovati kako radi. Mob je puno fluidniji nego Sasmungov 5.0 na Galaxy S5. To je samo jedno poredjenje. Strava...

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 21:58 (Almin94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jeli ima već koji rom koji nije u beta fazi?

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Eto skinuo sam archiea.
Zivcira me uglavnom sta kad se logiram sa svojim google accountom skida sve programe,gappse i slicno koje sam prije imo.Inace djeluje predobro i jako fluidno. 

Markinho19
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
markinho19 kaže...

Eto skinuo sam archiea.
Zivcira me uglavnom sta kad se logiram sa svojim google accountom skida sve programe,gappse i slicno koje sam prije imo.Inace djeluje predobro i jako fluidno. 

Pa uveli su opciju na Lollipop-u da odaberes koje aplikacije sa prethodnog roma zelis instalirati. Naravno jednim klikom mozes odabrati da ni jednu ne instaliras.

16 godina

Lollipopu? Ja pricam o Archieu. Instalirao sam ponovo bez da sam se logirao jer mi je mobitel odmah usporio nakon svih tih silnih programa...

Markinho19
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
markinho19 kaže...

Lollipopu? Ja pricam o Archieu. Instalirao sam ponovo bez da sam se logirao jer mi je mobitel odmah usporio nakon svih tih silnih programa...

Let me be captain obvious:

Lolipop je verzija androida 5.0.Archie je samo ime custom roma.Archie je većinom neki android popu 4.4(kitkat) ili 5.0(lolipop).

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
16 godina

A eto oprostite sta sam noob u tim stvarima,imam mobitel par mjeseci i nedavno sam ga odlucio rootat i flashat da iskoristim maximum.. pa nisam jos upoznat sa svime :)

Markinho19
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
markinho19 kaže...

A eto oprostite sta sam noob u tim stvarima,imam mobitel par mjeseci i nedavno sam ga odlucio rootat i flashat da iskoristim maximum.. pa nisam jos upoznat sa svime :)

nema problema...Samo archie,neatrom i sl. su obično građeni na nekoj od googleovih verzija(lollipop,kitkat...)...Zato kad te npr. netko pita dali se radi o lolipopu ili kitkatu ne pita te dali je neatrom ili archie ili neki takav.

17 godina

Evo ja baš na curin S3 nadogradio s RR 5.2.5 na RESURRECTION REMIX 5.2.6

Nisam druge probao, ali ovome koliko sam imao prilike testirati sve radi, evo opet koraci od par postova prije:

Možete flashati sve odjednom

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 16:42 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma dobro al mislio sam da jos nema baziranih na lollipopu posto je tek izaso i nije na svim uredajima jos...a receno je da ga s3 pogotovo nece podrzavat..

Markinho19
15 godina
neaktivan

Nego dali je neatrom umro?Nabrzinu sam malo googlao i nisam naišao da na ijednom uređaju imaju Android 5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sale (neatrom) koliko vidim ne daje vise podrsku za S3. Mislim da je sada usredotocen na S5 :)

17 godina
mario1990 kaže...

Sale (neatrom) koliko vidim ne daje vise podrsku za S3. Mislim da je sada usredotocen na S5 :)

Tako je

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice