http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Samsung je sluzbeno dokazo da je definitivno u vrhu kada je u pitanju lose prilagodjavanje softvera, S3 se gusi, gusio se S4, a vjerovatno i S5 u nekoj manjoj mjeri. Plus sto im najnoviji flagship S5 ima dizajn iz 2007. godine.
Bogu hvala ima dobre konkurencije. LG sa Nexus i G serijom trenutno, Microsoft sa Lumia serijom, HTC sa One, te odlican Sony.
moze pomoc?
kad idem instalirat I9300XXEMJ2_NeatROM_Lite_v4.8 dodje mi instalarion aborted!
preko CWM recoverya radim..neznam u cemu je problem..probao sam stavit zip i u telefon i na SD card..svaki put isto
moze pomoc?
kad idem instalirat I9300XXEMJ2_NeatROM_Lite_v4.8 dodje mi instalarion aborted!
preko CWM recoverya radim..neznam u cemu je problem..probao sam stavit zip i u telefon i na SD card..svaki put isto
Star je recovery. Instaliraj jedan od ovih zip fajlova sa eksterne pa probaj opet. A mozes i md5 preko Odina, kako god
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
skinuo sam cm11 snapshot, ali nemam trg i google stvari, moze link molim te od zadnje verzije tih dodataka (gapps)
skinuo sam cm11 snapshot, ali nemam trg i google stvari, moze link molim te od zadnje verzije tih dodataka (gapps)
sad cu dobit aBd
Šta je to?
instalirao sam cm11 i stvarno preporod
stavio sam ART i odusevljen sam, samo imam pitanje, instalirao sam i sve aplikacije koje koristim ali titanium nemogu, zasto?
juka
Da se još malo nadovežemo na problematiku prekida tj. prestanka odluke za update na KitKat... Samsung mora izdati aktualne verzije androida za uređaje starosti do 18 mj. ali...
da se jos malo nadovezem u vezi cm11 snapshot
onaj tko koristi taj rom dali koristi njegov kernel, ili neki drugi koji daje jos bolju anatomiju
kakva su vasa iskustva
i jeli na ovaj zadnji cm11 snap ubacena ona google poboljsana kamera ili je od nekale moram skinuti? hvala na odgovorima unaprijed
Imao sam paranoid beta i imao stalno can't connect to camera error i danas ja stavim cm11 i ista stvar. Jel zna neko di je problem?
Imao sam paranoid beta i imao stalno can't connect to camera error i danas ja stavim cm11 i ista stvar. Jel zna neko di je problem?
Da.
Kad ides stavljat novi softver u recovery-u zadnji korak koji moras napravit prije instalacije mora biti "clean to install new ROM" (mislim da tak ide), ako nakon "clean to install new ROM" ides opet radit wipe cache, wipe dalvik, onda ce se javljati ta greska.
To se i meni prije dogadjalo dok nisam skuzio ovo iznad.
Pozz ljudi. slucajno sam naisao na cyanogenmod installer. Je li moguće da je sad to tako JEDNOSTAVNO? Imam S3 i vec mi je puna kapa sporog paljenja ekrana, cekanja ucitavanja popisa poziva, restartanja mobitela prilikom slusanja glazbe itd. Što je sa garancijom na uređaj nakon instalacije?
Pozz ljudi. slucajno sam naisao na cyanogenmod installer. Je li moguće da je sad to tako JEDNOSTAVNO? Imam S3 i vec mi je puna kapa sporog paljenja ekrana, cekanja ucitavanja popisa poziva, restartanja mobitela prilikom slusanja glazbe itd. Što je sa garancijom na uređaj nakon instalacije?
Pa je, poprilično je jednostavno preko installera..
Garanciju gubiš, al je jednostavno vratit nazad sve na tvornički
Ha gle, da se ne lazemo, garanciju gubis, ali ponekad to ovisi od servisa do servisa. Neki kazu da nisu bili odbijeni unatoc rootanju, custom recoveryu i romu. Inace, nikad nisam cuo da je netko uspio brickat mob ako se drzao pravila (pravilo broj 1. - uvijek se drzila pravila/koraka).
Takodjer, neke uvjete moras ispuniti. Jos uvijek nije to bas jako lagano, ali nije ni tesko kao nekad. Kaj se tice CM na Samsungove modele - kamilica. Laganica ko da ides instalirati na Nexus modele, naravno, bez preskakanja koraka i bez stava "ma kaj bum ja delal backup sada, koji ce mi to k? Meni se nemre nis desit". Rizik je tu. Treba biti spreman na njega ali takodjer treba napomenuti da je vrlo mala sansa da se mobitel unisti (ali opet - POSTOJI).
CM kao i jos neki jako dobro ustelani romovi podizu S3 na jednu novu razinu, valjda na onu koji Samsung moze samo sanjati. Ili mozda i ne zele da im rom bude takav jer im onda nitko nebi uzeo novi model :)
Isprobaj, radi po koracima, citaj, ne preskaci nista, pogledaj na vise mjesta kak se to radi i sve ce proci u najboljem redu. :)) Produzit ces mu vijek za bar 2-3 godine.
Cm installer je zakon stvar; samo ga staviš na mob i na komp, on sam i roota i stavi cwm i sve...plus sve radi savršeno. Bio sam skeptičan prema tome, al vrhunski je btw ni kamera nije toliko loša k oliko se priča... Jedino mi HDR fali kakav je bio na originalu...imat ćeš konačno osjećaj da imaš mob iz top segmenta,a ne neko smeće :)
Koristi li jos neko kakav launcher?
vec duze vrjeme nova launcher
vec duze vrjeme nova launcher
Ima li kakav nacin da se nabaci samsungov weather widget na nova launcher?
Zna li neko kako da vratim stock recovery na S3? Rootao sam mob preko Kngo Roota i on mi je nabacio neki kineski recovery...
Zna li neko kako da vratim stock recovery na S3? Rootao sam mob preko Kngo Roota i on mi je nabacio neki kineski recovery...
Zašto stock recovery kad već imaš root?
Na tvome mjestu ja bih nabacio philz recovery pa se možda odlučiš i na neki custom rom s vremena na vrijeme 
Ako baš želiš stock recovery onda imaš u ovoj temi objašnjeno. Imaš tamo odlomak "Flash Stock Recovery".
Nego, nije mi jasno zašto koristite te neke xyz programe za root? Ne možete to lijepo sa cf auto root odraditi? 
@hd22sb
Ukoliko promijeni kernel recovery mu i dalje ostaje taj koji ima.
''Je li moguće da je sad to tako JEDNOSTAVNO?''
takodjer, pitam istu stvar.
Što se ovdje točno instalira/dogodi?
Preko winsa se stavlja kompletni ROM ili..?
Zašto stock recovery kad već imaš root?
Na tvome mjestu ja bih nabacio philz recovery pa se možda odlučiš i na neki custom rom s vremena na vrijeme 
Ako baš želiš stock recovery onda imaš u ovoj temi objašnjeno. Imaš tamo odlomak "Flash Stock Recovery".
Nego, nije mi jasno zašto koristite te neke xyz programe za root? Ne možete to lijepo sa cf auto root odraditi? 
@hd22sb
Ukoliko promijeni kernel recovery mu i dalje ostaje taj koji ima.
Preko kies-a sam sve vratio na stock. :)
ajd riješio si na brzinu, ali to si mogao puno brže napraviti koristeći odin
znam da svaki kernel ima svoj recovery, neki cwm, neki twrp
ili je to samo bilo na s2, ispravi me ako griješim
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Tako je bilo na s2. Ovdje na s3 staviš recovery po želji i nakon toga mijenjaš kernele ili bilo što drugo, ali recovery ti i dalje ostaje netaknut.
Btw, Almin94, kako ti je kies prepoznao rootan mob i kako si s njime uspio vratiti sve na stock? 
Meni kies nije prepoznao mob kad je došao ravno iz dućana, pisalo da je nepodržan uređaj ili nešto u tom stilu. To je bio prvi i zadnji put da sam ga uopće pokrenuo.

Tako je bilo na s2. Ovdje na s3 staviš recovery po želji i nakon toga mijenjaš kernele ili bilo što drugo, ali recovery ti i dalje ostaje netaknut.
Btw, Almin94, kako ti je kies prepoznao rootan mob i kako si s njime uspio vratiti sve na stock? 
Meni kies nije prepoznao mob kad je došao ravno iz dućana, pisalo da je nepodržan uređaj ili nešto u tom stilu. To je bio prvi i zadnji put da sam ga uopće pokrenuo.

Sad mi jos brze radi. Rootao sam ga da mogu sve fino wipe-at jer nije nikad wajpano. Zatim vrati osve na factory settings, onda full unroot, nakon toga spojio na kies i odradio to - Firmware Upgrade and Initialisation.