Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.027.102
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
robijan kaže...

GT-I9300_WanamLite.XXDLJ5.V4.3.NO-WIPE.zip     kakva bi ovo trebala baza bi ??  Tko više kuži u to !!

india unbranded firmware:

PDA: I9300XXDLJ5

CSC: I9300ODDDLI7

MODEM: I9300DDDLJ1

17 godina
neaktivan
ScorpiusCRO kaže...

Vidim da se jako puno ljudi žali na JB i bateriju.
A kod mene je bilo obrnuto, u ISCu me baterija žešće zezala, a sa JB sam se preporodio koliko su ju dobro napravili.

Ja sam danas (2. dan) primjetio da je baterija ipak puno bolje sređena. Preostalo je oko 20% baterije, a ekran je u pogonu skoro 4h ravno što je u odnosu na stock, prema meni, dosta veliko poboljšanje!

13 godina
neaktivan

Zelim da stavim na s3 hd igrice ali da ih neplatim. Svaki put kada sam skinuo sa neke stranice i istalirao pri pokretanju pse da uredjaj nije kompatibilan (asphalt 7, modern combat 2,3, n.o.v.a 3 itd). Moze li mi neko pomoci?

0 0 hvala 0
18 godina

1.4 vs 1.7GHz

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Na JB-u imam oko 5500 i radi puno brze od ICS-a na kojem sam imal 6700. Quadrant po meni nije mjerodavan nikak. Eventualno da ti i ja imamo isti mob, isti firm, pa onda, ali onda bude i rezultat isti, pa cemu mjeriti. 

Kad klokas proc, ima visu temperaturu i tu benchmark daje losije rezultate, pa izgleda kontradiktorno.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

poslije updatea na JB imam dosta bugova da sam odlucio prodat mob posto ne mogu napraviti reinstal JB-a. Na ICS-u je sve bilo i vise nego odlcno a sada na JB je mob sranje.. spor je i cesto blokira, ruse se aplikacija, ne mogu obrisat glavne prozore, kada udem u what's app onda vidim kako ekran titra, ponekad kad ga upalim iz stand by-a pokaze mi se plavi screen na pola sekunde, kada zovem osobu 1 i onda spustim slusalicu i pocnem zvat osobu 2 prvo mi se pokaze osoba 1 na pola sekunde pa tek onda osoba 2 itd.

uglavnom zao mi je onog dana kada sam iso na update.

Ako netko ima nekakvu ideju molimo bih ga za pomoc posto ne znam na koji bi mob mogao ici nakon sto ovoga prodam...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
antagonist kaže...

Kak ne mozes napraviti reinstal JB-a? Skini sa Sammobila zadnji DJ4 za englesku i flesaj preko Odina. Taj mora raditi bez greske. Imas u zadnje 3-4 stranice dva linka kak se to radi.

Ako te obeshrabruje jedan update, onda uzmi iPhone. Ali i on ti nakon update-a moze stekati, pa kaj onda?! Onda najbolje Symbian 40?!{#}

daniel
15 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...
antagonist kaže...

Kak ne mozes napraviti reinstal JB-a? Skini sa Sammobila zadnji DJ4 za englesku i flesaj preko Odina. Taj mora raditi bez greske. Imas u zadnje 3-4 stranice dva linka kak se to radi.

Ako te obeshrabruje jedan update, onda uzmi iPhone. Ali i on ti nakon update-a moze stekati, pa kaj onda?! Onda najbolje Symbian 40?!{#}

gubi li se garancija?

17 godina
neaktivan
antagonist kaže...

Da se nadovežem:

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=BTU&os=1&type=1#firmware

Prvi link na popisu {#}

14 godina
protjeran
daniel
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 0:28 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Brže mu je nego prek Hotfile-a {#}

Epic fail{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 0:31 (John_Doe_11).

0 0 hvala 0
15 godina

to je t-mobile verzija?

citam ovaj tutorial pa vidim da postoje za vip i t-mobile..

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/11/06/galaxy-s3-jelly-bean-upute/

14 godina
protjeran

Kolko vidim, to je nebrendirani.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
od kada sam azurirao glupi kies isti mi ne prepoznaje vise mob grrrrr zasto to ...imam XXDLIB ver...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
4mal kaže...
od kada sam azurirao glupi kies isti mi ne prepoznaje vise mob grrrrr zasto to ...imam XXDLIB ver...

Stavil sam link na predhodnoj stranici, tam je rjesenje.

15 godina
neaktivan

Bok ljudi imam jedno pitanje sinoc sam tavio JB 4.1.1 SEE i sve je glato proslo

ali sam nakon par min pronasao par bugova 

1. ne mogu promjeniti sorkate na lock screenu kada  stalno mi javalj andorid se prisilno zaustavio

2. viber nakon instalacije se ne mozes sinkronizirati sa imenikom tako da nemam niti jedan broj 

3. kada hocu odrisati visak home screean staranica opet mi javlja da se prislilno zaustavio

dali netko ima slicnih problema???

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 8:57 (hrcpin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
4mal kaže...

To ne zna ni ekipa iz Samsunga...meni je otkad sam kupio mob javljalo da se ne može radit update

firmware-a iz KIES-a, da bi nakon jednog KIES update-a proradilo samo od sebe...al kladim se

da je pitanje dana kad će opet prestati raditi, sudeći po onome što sam izguglao o tom problemu

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
neaktivan
robijan kaže...

VRAĆANJE NA TVORNIČKO VIP ICS 4.0.4 ili vrijedi i jednim dijelom za UPDATE

Evo postupka gospodo,ako sam pomogao nekome biti će mi drago ( imao sam wanam pa engleza), moram napomenuti da imam

recovery-cwm-touch-6.0.1.2-i9300 i da mi je on i nakon svih radnji tu i puno pomaže:

1. otkačio sve račune (odjavio se)
  2. skinuo VIP sa samija
  3. vratio sam backup org.rotanog VIP roma
  4. vratio na tvorničke postavke
  5. u recoveryu sam formatirao sd karticu
  6. preko odina flashao skinuti VIP
  7. upalio ga i toje to
  8. provjerio aktualizaciju ponudio mi JB ---OTA i Kiesom
  9. i naravno skidam ga (na total clean mob)
  10. i sada mi ostaje rotati ga
  11. vratiti par apk. iz back upa

I nadam se uživati i vidjeto dali mi baterija može kao na englezu s svim onim isključenim apk.

MOŽDA BITNA STAVKA ZA ROTANJE SVAKO ROTANJE KOJE SAM RADIO SAM IMAO SA CFrotom ovu superkorisničku apk. ALI

NIJE DOBRA I STALNO SE RUŠI I U NJEZINIM OPCIJAMA UVIJEK OČISTIM ZA DRUGU SU APK. TE SE DEINSTALIRA I TADA INSTAL NOVU

SU TE AŽURIRAM BINARNI KOJI NE BAŠ UVIJEK OD PRVE PROĐE ALI RESTART PHONA I NEMA PROBLEMA, UGLAVNOM MORA ODRADITI I IZBACI TO JE COOL

PA Danijele možda zato imaš FC s tim CF rotom, ja sa tim SU apk. imam prblema još od S II kada se tamo radilo, nije dobra nizašta...

Tako da ako ima netko problem s FC nakon rotanja možda je ovo riješenje !!!!

Podsjetnik ili napomena za sve koji čujem govore da im nakon update ne radi kako treba evo par po meni bitnih stvari:

• vratiti na tvorničke postavke ( gore postupak)
  • formatirati sd karticu
  • ako ste rootali promijeniti SU apk.

Ja sam imao velikih problema s ICS-om i na S II i na S III ali ovo nakon ovih koraka gore i updata SREĆA do neba...

samo strah me jer ovako nemam šta čačkati pa mi je dosadno, i bojim se da ću naći već nekakav rom da probam i istražujem....

Zato držte me da ne skrenem s puuuuuutaaaaaaa .........

Ako sam pomogao stisni HVALA a ako puno "kakam" po forumu prst dole. Samo da znam i prestajem odmah ako sam dosadan {#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
14 godina
neaktivan

Evo problem s baterijom je rjesen punio sam mobitel 8h i ostavio ga preko noci to jest 12h i potrosilo je samo 4% baterije mnogo bolje nego kad sam punio mobitel 3h probajte pa vidite meni radi :) znaci sve je perfect sad

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi dali nitko nema ovakvih problema ????

1. ne mogu promjeniti sorkate na lock screenu kada  stalno mi javalj andorid se prisilno zaustavio

2. viber nakon instalacije se ne mozes sinkronizirati sa imenikom tako da nemam niti jedan broj 

3. kada hocu odrisati visak home screean staranica opet mi javlja da se prislilno zaustavio

i jos jedno pitanje kako se formatira internal sd

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 15:21 (hrcpin).
15 godina
Meni samo viber radi isti problem, sve drugo mi je ok.
18 godina

Jel netko zna zašto kad kliknem na Task bar ništa se ne makne ni ne otvara... i kad otvorim email kroz gmail aplikaciju ni onda ne makne notification iz task bar.

ali ustvari najviše me zanima zašto ne radi na klik task bar ili nije tako napravljen?

15 godina

Jel ste napravili factory reset/wipe nakon instalacije JB-a? Ako niste napravite ga. A internal brišeš "settings/storage/erase SD card" ili dok spojiš mob sa kompjuterom formatiraš internu/sd memoriju...

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da ja sam napravio factory reset nakon instalacije

a ovo za formatiranje internal sd nema samo za vanjsko karticu ima

i dali negdje postoj firmware sa tri fila kao sto je bilo za S2 i S1

kod njih nakon flesanja je bilo sve obrisano i cisto

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 17:30 (hrcpin).
15 godina
Ja nisam napravio factory reset i sve mi radi super, bar za sada.
18 godina

Može preporuka custom ROM-a JB, brz, stabilan ( bloatware off) i izdržljiva baterija?

Sad više ni sam ne znam koji da stavim gore..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

supernexus? wanam,veindroid,nxtgen,codec rom...sve isprobao i svi rade odlicno,nema bloatwarea,a i lako se pobrise sa titaniumom

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Shaka111 kaže...

supernexus? wanam,veindroid,nxtgen,codec rom...sve isprobao i svi rade odlicno,nema bloatwarea,a i lako se pobrise sa titaniumom

Ma tražim neki bez bloatware-a, da si uštedim vrijeme na brisanju:)

Čak vidim da ima ROM-ova sa tweaked wifi i 3g mrežu, navodno dost poboljšava signal...

Ima ko iskustva s tim?

15 godina
neaktivan

dosad najbolje sta sam ja probo je kombinacija wanamlite roma i phenomenal kernela (medium, extreme mi ne radi :/ ).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

krenuo nadogranju na JB putem OTA ali kaze da sam svoju šansu prokockao i da opet moram stati u red i cekati, pa sam išao preko kiesa, prošlo sve uredno nisam nisam brisao niti dirao sve on odradio sacuvao podatke i sl. Za sad samo pohvale sve leti sve radi sve lijepo izgleda, bateriju sam napunio na 100% pa cemo vidit koliko ce izdrzati za razliku od ICS-a.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice