Kod mene sive mrrvicu na rozu vuku.
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
Evo jedno kratko pitanje!
Da li ako stavim na i9000 [4.0.4][ROM] Dark Knight 5.5 automatski flasha i kernel ili moram prvo neki kernel stavit npr. Devil2_0.79 pa tek onda ROM?
Hvala!
Jednostavno stavi dark knight 5.5. (mislim flash), a uz njega ćeš dobiti njegov defaultni kernel. Ti kasnije sebi flashas po svom izboru drugi kerneel
Evo kupio frend mob, al je na VIP-u, pa me zanima da li se može otključat na sve mreže?
Da li ako stavim na i9000 [4.0.4][ROM] Dark Knight 5.5 automatski flasha i kernel ili moram prvo neki kernel stavit npr. Devil2_0.79 pa tek onda ROM?
Hvala!
Jednostavno stavi dark knight 5.5. (mislim flash), a uz njega ćeš dobiti njegov defaultni kernel. Ti kasnije sebi flashas po svom izboru drugi kerneel
Evo kupio frend mob, al je na VIP-u, pa me zanima da li se može otključat na s ve mreže?
naravno da može, imaš u play store-u aplikaciju koja otključava root-ane samsung galaxy s mobitele :)
Hvala!
Evo kupio frend mob, al je na VIP-u, pa me zanima da li se može otključat na s ve mreže?
naravno da može, imaš u play store-u aplikaciju koja otključava root-ane samsung galaxy s mobitele :)
Piše nešto kao da je za 2.1 i 2.2 verziju, a 4.0.4 el može?
Piše nešto kao da je za 2.1 i 2.2 verziju, a 4.0.4 el može?
Piše tamo da zahtjeva android 2.1 pa na više,pa bi valjda radilo i sa ICS-om
Ja sam koristio tu aplikaciju na 2 uređaja s gingerbreadom i otključao sam bez problema
ok, tnx!
Ajd ako može neki dobar tutorial kako flashat i9000 na dark night 5.5, neki koraci, skroz sam zaboravio kako to ide! mob je na 2.3.4 original
tnx!
Ajde ljudi molim vas, prvo sam ga root-ao, pa sam instalirao CWM preko ROM Manager PRO i sad dok hoću stavit neki rom piše mi E:signature verification failed dark knight, a za drugi rom mi je isto nešto pisalo crvenim slovima i nikak da ga instalira
EDIT: riješeno nekak
EDIT 2: evo nakon što sam ga uspio složit i instalirat Dark Knight 5.5 i ubacio najnoviji Devil kernel, mob je radio savršeno brzo i danas me kontaktira frend i veli mi da je mob odvratno spor i da sve šteka i lagga, pa me zanima da li je tak i drugima ili što se dešava s mobom, reko sam mu da stavi Advanced Task Manager Pro v2.0.5
pa neznam sad da li će to pomoć da se neke aplikacije same gase dok se izađe iz njih, jer ja bi reko da se aplikacije nisu izgasile i da je potrošio sve rame pa zato i šteka.
Ajde da podignem temu. Molim odgovor na prethodan post i na još jedno pitanje, koji ROM i KERNEL je najstabilniji i najbrži i da nema naknadnog štekanja i lagga?
Tnx! 
kako pobrisat sve sa moba kontakte slike applikacije najlakse jel sam prodao mob?tj kako vratit mob na 0 :)
hm a kaj je terminal emulator? i dal se gubi s time root ili rom koji je sad ?
Si probao factory reset + tam oznacs da oces nesto tipa "all on phone memory photo, music...."
kod mene problemi na CM9
Još uvijek se zna dogoditi da je "call dropped" a prije toga nekoga zovem, uspostavimo komunikaciju al ja tu osobu ne cujem dok ne stisnem "End call" :(
instalirao sam i JVU al nista
jucer sam skuzio da dok mi je bio na punjacu se ugasio i nasm ga mogao upaliti dok nisam bateriju izvadio
enbodi?
stavio sam slim ics 3.8 i semaphore 1.2s i baterija mi se nenormalno brzo prazni. nekoliko puta ssam ga napunio i ispraznio + kalibrirao bateriju i dalje ništa. baterija izdrži max 4h a dok ga koristim 2h. šta da napravim?
stavio sam slim ics 3.8 i semaphore 1.2s i baterija mi se nenormalno brzo prazni. nekoliko puta ssam ga napunio i ispraznio + kalibrirao bateriju i dalje ništa. baterija izdrži max 4h a dok ga koristim 2h. šta da napravim?
Predlažem ti Cyanogenmod 9. Meni se do sada najbolje pokazao, što se tiče brzine, baterije, sučelja, ..... ma čista 10.
reflashao sam slim. ako ne bude valjalo do kraja tjedna stavljam cm9
Predlažem ti Cyanogenmod 9. Meni se do sada najbolje pokazao, što se tiče brzine, baterije, sučelja, ..... ma čista 10.
kod mene je CM9 pa opet imam problema s njim :(
Decki prije par tjedana sam stavio novi software na mob sa 4.0.3 na 4.0.4, kernel version 3.0.8 semaphore ics 1.0.0s i od tada baterija mi je bananko banana, kad sam stavljao bila je preko 50% al sad je napunio sam je preko noci do 100% nisam igre igro ni nista samo malo interneta na kraju dana pf ugasi se prazan.... šta da sad radim s njime??
Decki prije par tjedana sam stavio novi software na mob sa 4.0.3 na 4.0.4, kernel version 3.0.8 semaphore ics 1.0.0s i od tada baterija mi je bananko banana, kad sam stavljao bila je preko 50% al sad je napunio sam je preko noci do 100% nisam igre igro ni nista samo malo interneta na kraju dana pf ugasi se prazan.... šta da sad radim s njime??
Vidi ovako, kada flashas ROM moraš naći kernel koji je podudaran sa tvojim ROM-om. Navodim primjer - Stavljaš Team ICSSGS RC 4.2 uz njega ćeš postaviti i Semaphore kernel (samo pazi, ova slova iza kernela igraju veliku ulogu, bm- big memory, s- slim rom, i imaš normalni).
O svakom kernelu imaš što je dorađeno, gdje su nedostaci (da li prekida HD rezoluciju, ...)
Ja mislim da si ti flashovao potpuno drugi kernel u odnosu na rom koji imaš, tako da ti on vuče bateriju "do bola"
Rješenje koje ja predlažem: Instaliraj si cyanogenmod 9. Ne moraš flashovati ni jedan kernel, možeš koristiti defaultni.
Ev ti link ako si zainteresovan http://get.cm/?device=galaxysmtd skini si zadnju (zadnji datum)
nakon toga skini si google apps (mislim play store) sa slijedećeg linka http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120429-signed.zip
prvo flashas ROM te nakon toga pusti da se upali mob, ugasi ga i flashaj ovaj play store
(ne zaboravi da uradiš wipe data/catche prije flaschanja roma.
nadam se da sam pomogao
Vidi ovako, kada flashas ROM moraš naći kernel koji je podudaran sa tvojim ROM-om. Navodim primjer - Stavljaš Team ICSSGS RC 4.2 uz njega ćeš postaviti i Semaphore kernel (samo pazi, ova slova iza kernela igraju veliku ulogu, bm- big memory, s- slim rom, i imaš normalni).
O svakom kernelu imaš što je dorađeno, gdje su nedostaci (da li prekida HD rezoluciju, ...)
Ja mislim da si ti flashovao potpuno drugi kernel u odnosu na rom koji imaš, tako da ti on vuče bateriju "do bola"
Rješenje koje ja predlažem: Instaliraj si cyanogenmod 9. Ne moraš flashovati ni jedan kernel, možeš koristiti defaultni.
Ev ti link ako si zainteresovan http://get.cm/?device=galaxysmtd skini si zadnju (zadnji datum)
nakon toga skini si google apps (mislim play store) sa slijedećeg linka http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120429-signed.zip
prvo flashas ROM te nakon toga pusti da se upali mob, ugasi ga i flashaj ovaj play store
(ne zaboravi da uradiš wipe data/catche prije flaschanja roma.
nadam se da sam pomogao
moze evo idem probat pa bumo vidli :D hvala ti... stavio sam al opet s onim sam imao 200mb rama slobodno s ovim ima 65-100 i full je spor imao sam prije cyanogen al sam maknuo upravo zbog toga..
Ja ću sutra stavit frendu Slim ICS 3.8 ROM i Semaphore 1.2.0s i [ADDON] [UPDATE 1.4] valjda neće bit štekanja, bar se nadam!
I dajte mi preporuku NAJBOLJE aplikacije za gašenje aplikacija nakon izlaska iz nje, jer neću da ostaje u pozadini i troši RAM-e?!
Tnx!
A što ako ja npr. otvorim 100 aplikacija i zatvaram ih kak ih otvaram? Kolko to rama potroši?
To je loše, ja bi volio da imam konstantno bar 250 rama slobodno, znači vrlo jednostavno, dok završim s aplikacijom i izgasim ju da ona potpuno bude izgašena automatski. Znači dok stisnem gumb home ili back!