Prije neki dan sam vratila mobitel na tvorničke postavke jer mi je nešto mob blokirao. Međutim sad mi se preko noći istroši baterija do kraja. Znači bude bar do pola puna al u nekih 7 sati se isprazni do kraja, a to mi se nije prije dešavalo. Šta bi mogao biti uzrok?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dal netko zna kako na cm 7 postavit apn ove za net na mrezi vip?napravim se ko inace ali ne radi....:( cak sam slao i poruke one vip u ali nista...samo su ih uredno naplatili...
dal netko zna kako na cm 7 postavit apn ove za net na mrezi vip?napravim se ko inace ali ne radi....:( cak sam slao i poruke one vip u ali nista...samo su ih uredno naplatili...
Daj mail na pm, poslat ću ti APN-ove..
Ja sam to prvi put uspio napamet napravit, apn je data.vip.hr, name sta god hoces, ostalo ostavi prazno.
Prije neki dan sam vratila mobitel na tvorničke postavke jer mi je nešto mob blokirao. Međutim sad mi se preko noći istroši baterija do kraja. Znači bude bar do pola puna al u nekih 7 sati se isprazni do kraja, a to mi se nije prije dešavalo. Šta bi mogao biti uzrok?!
Ne znam šta da radim. Sve mi je u mobu na minimumu. Osvjetljenje zaslona, štednja baterije uključena. Aplikacije imam najosnovnije, al baterija se troši nenormalno. Šta da radim.
Ako moze ovo sta pomoci...
da,nažalost to ti je bug na android 2.2 verziji ak se ne varam.prek kiesa nadogradi na 2.3
EDIT:naravno ako si na stock romu
Koji imaš ROM gore ?
Samsung nece dat update na ICS. :(
Evo rom kojeg koristim:[ROM][ICS] Onecosmic's ICS Port Android 4.0.3 RC1 - xda-developers
Preporučam da se nadogradite. Treba imat CWM recovery i treba se nadograditi sa CM7 (ako flashate sa stock 2.3.5 roma - bootloop).
također, custom kernel koji dolazi uz taj rom daje mogućnost overclockanja procesora na 1.3 ghz! :D
ovo je prestrasno kolko me zivcira taj sugavi android i galaxy
- sa "najboljim" roomom jos je u zescoj banani nije pouzdan, restart traje 5 min....
jedva cekam da ga prodam
Inače kad koristiš Custom ROM koji je još uvijek pun bugova, i tako reći još uvijek je u "beta" verziji ... Onda moraš pratiti temu za taj ROM i malo pročitati, bugove koje prijavljuju ostali korisnici, evo tako možeš ovdje pročitati da je netko to već prijavio, i da su mu rekli da je to poznati bug u verziji 4.0.3 .... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20569956&postcount=899 .... I da to je greška googleovih programera kojir ade ICS i priznali su tu grešku. i rade na otklanjanju iste, ali vidiš recimo kod ICS-a koju su portali Temahacksung takvih problema nema :) Tako da bih ja preporučio da ako baš želite se igrati sa ICS-om, da se proba CM9 alpha verzija, nemojte očekivati savršenstvo, jer je još alpha izdanje, ali polako to sve liči na jako dobru verziju :)
lol kaj mi se sad dogodilo -.-
Nestala mi je setting ( ikona )
I nemogu u setting uc, kad probam preko optionsa samo me vati na home screen
Kako da napravim reset ili kaj vec
ovo je prestrasno kolko me zivcira taj sugavi android i galaxy
- sa "najboljim" roomom jos je u zescoj banani nije pouzdan, restart traje 5 min....
jedva cekam da ga prodam
I ja sam razmišljao da prodam svog, ali od kad sam stavio na njega ICS od tad ne razmišljam o prodaji.
Nema šanse. Čekam finalni ICS od CM ili nekog drugog.
Evo čak mi i baterija drži dosta dobro.
Probaj ovo... http://www.knowyourcell.com/samsung/samsunggalaxys/galaxy-s-guides/498616/how_to_hard_reset_the_samsung_galaxy_s.html
Hvala,
Iako nisam uspio preko tog tuta dole je neko komentiro
Volume UP - Home Button - Power Buton ( drzis do paljenja )
i uspjelo mi je tak ;)
...ali opet nemogu uc u setting ( ko da ne postoji )
Ti si ga zešće sprčkao -- a kak ima dosta ljudi kojima sve radi kak treba mislim da nije problem toliki u samom telefonu -- nekaj s zmrdao pri flashanju ili je rom taj loš ili nešto ...
Meni npr. sa Darky-em JVQ 10.2.2 meni radi odlično - kupio za 100 kn prek eBay jaču bateriju 1800mAh i mob mi sa WiFi-em po potrebi i otp. 40-50% data upaljenim traje gotovo dva i pol do tri dana...
pricekaj treba mu mozda malo duze....
Kad mi se to dogodi ja jednostavno iskopčam mobitel, izvadim i vratim bateriju i ugasim Odin pa sve ispočetka...
To sam učinio nekoliko puta i ništa mi se nije shebalo, ali radi na vlastitu odgovornost, ne želim ja bit kriv ako se nešto dogodi :P
Mislim da to možeš napravit ako nije počelo flashanje, ako se ne puni plava crta.
Moze pomoc
Sad flasham gingerbread obicni gore
po tutu sa Xda
znaci na mobu mi je onaj trokut Downloading - Do not turn off target !
i na kompu mi stoji vec par minuta ovako
( ma mobu se ne puni ona plava crta )
Trebalo se već nešto desit... Meni se doduše nekad flasha duže, nekad brže.
Pusti ga još malo...
budem
e gle to je nesto kao ovo
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=929439
3 button combo ?
Jel to ono volume up power i home ( onda se otvori ono di mogu svasta radit ? )
Moze pomoc
Sad flasham gingerbread obicni gore
po tutu sa Xda
znaci na mobu mi je onaj trokut Downloading - Do not turn off target !
i na kompu mi stoji vec par minuta ovako
( ma mobu se ne puni ona plava crta )
jesi ovak iso, pokrenes odin, ucitas u njega sve potrebne fajlove i tek onda spojis komp s mobom koji je u download mode-u, a ne prije i pokrenes flesanje. tak je i meni bilo, al sacekaj za svaki slucaj jos par minuta
da tako je
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1139050 - prema ovom tutorijalu
budem
e gle to je nesto kao ovo
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=929439
3 button combo ?
Jel to ono volume up power i home ( onda se otvori ono di mogu svasta radit ? )
A i ako ti se totalno zaglupi nije bed - iskopčaj ga, izvadi bateriju na pol minute, ugasi Odin.
Na mobu udji u recovery mode (volume up, home, power), s tipkama za glasnoću se mičeš gore-dolje a powerom potvrđuješ.
Napravi factory reset, wipe data i cahe, wipe dalvik. Ugasi mob.
Na mobu volume down - Home - Power, stavi ga u download mode.
Pokreni ponovno ODin, nafilaj ga kao i prvi puta i prikopčaj mob, čekiraj sve tri kućice u Odinu te pokreni flashanje.
Uhuuu uspel sam doc do dowloading screena i sad je krenula plava crta :D
stavi ga samo u download mode i pokreni odin ucitaj sve fileove i spoji ga na komp.Pokreni odin i cim ti pise added klikni start i ponovo flashaj firmw download mode ti je volume up power i home
Jesi ga pokrenuo po mojim uputama, ili je jednostavno samo krenulo nakon nekog vremena?
znaci ovako izvadil sam baterju i varatim ju unutra
i probam ( Volume up + home + power ) - prikaze se onaj black screen of death ( ja sam nastavio drzat i samo se to ponovo pojavljivalo )
onda sam opet izvadil bateriju i probao ( volume down + home + power ) pojavil se trokut i nastavil sam ko inace
I evo sad sve radi ( imam settings ) !
hip hip hura ! ( nista od prodaje mobitela ) haha
Ok, sad još na taj stock Ginger stavi CM7, pa da vidiš što je rom!