upravo sam ju narucio preko ebaya
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180720817715&category=96991&_trksid=p5197.c0.m619#ht_1953wt_1396
memorije iz Kine je jako zanimljivo naručivati. Uvijek se surprise jer ne znaš što ćeš dobiti.
upravo sam ju narucio preko ebaya
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180720817715&category=96991&_trksid=p5197.c0.m619#ht_1953wt_1396
memorije iz Kine je jako zanimljivo naručivati. Uvijek se surprise jer ne znaš što ćeš dobiti.
Ovdje malo ko pominje ovaj strasno dobar ROM... Steta!
->CyanogenMod 7 for Samsung Galaxy S<-
koristim ovaj rom vec nekih tjedan dana i preprucio bi ga svima,stvarno je ultra brz...
koristim ovaj rom vec nekih tjedan dana i preprucio bi ga svima,stvarno je ultra brz...
Eto vidis...
Ima li nekih poznatih bugova i nedostataka, onako bitnije nešto ??
Ajmo ljudi navalite:
Android 2.3.5 For Galaxy S.
CLEAN ROM:
FIRMWARE: Samsung I9000 Firmware: I9000XXJVS Online! (CSC = OXAJVS) (Android 2.3.5)
DOWNLOAD LINK. http://hotfile.com/dl/129538506/0a079c6/I9000XXJVS.rar.html
Pass as normal: samfirmware.com
Skinuto!ali čekam da netko stavi pa malo opiše novosti....
Jel se isplati ovo stavljati? Trenutno sam na 2.3.4 XXJVP, kakvih sve promjena ima, jel stavio tko?
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Koje je beta? Ovaj novi 2.3.5 ili ovaj XXJVP?
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
da li donosi kakve novosti 2.3.5 ili samo ispravlja neke bug.ove ?
ček taj 2.3.5 nije finalna??
Hm, baš gledam taj tutorial i vidim da on nije stisnuo onaj Re-partition gumb, zašto? Našao sam sa nekom tutorialu baš za taj 2.3.5 da se to treba...
Hm, baš gledam taj tutorial i vidim da on nije stisnuo onaj Re-partition gumb, zašto? Našao sam sa nekom tutorialu baš za taj 2.3.5 da se to treba...
Meni nije htio flashati sa re-partition gumbom.... tek kad sam ga iskljucio onda je islo..
jel ima kakvih bitnih promjena u 2.3.5,ajmo tko je ima?
Koristim Darky rom odkad imam mob. Još od Froyo verzija.
Najbolji Darky mi je bio 9.5. Nakon toga, kako je počeo raditi ove Gingerbread verzije, svi su daleko lošiji sa dosta bugova.
Ukratko mislim da se Darky poprilično pokvario kako sve manje radi na romovima (nema vremena ili što već) i prepustio je drugima dosta toga.
Izdaje često final verzije koje nisu niti naziv beta zaslužile često već alpha.
Tako da eto zanima me koji si custom romovi sa xda na razini starijih Darky romova. Ono da imaju sve što treba, brzina, gladak rad, baterija dobra, bez bugova i sa dodanim poboljšanjima raznim u odnosu na original rom.....
Flashao sam Cyanogenmod 7 pa da podijelim prvotna iskustva.
Što se tiče izgleda, interakcije i onih malih oku ugodnih stvarčica, ovaj rom je definitivno najbolji. Mogućnosti uređenja su nenormalno velike, možete birati različite lockscreenove, načine gašenja ekrana, haptic feedbacke (vibracije na dodir ekrana), doslovno sve možete mijenjati (ČAK IMA I TEME, 3 ali ih ima).
Kad je u pitanju brzina, iskreno mislim da brži rom nikada nisam imao, nevjerojanto je brz, niti jedan lag dosad.
Nako pozitivnih stvari kojih ima stvarno puno, moram spomenuti i dvije jako negativne stvarčice koje sam uočio i zbog kojih se moje povjerenje u ovaj rom smanjilo.
Prvo, Kontakti. Nema mogućnosti kopiranja na SIM i općenito su prilično male mogućnosti manevriranja.
Drugo, Kamera. Dizajn kamere je očajan, neki sivkasti okvir i uz to su dodatne mogućnosti smanjenje, ne može se npr. birati veličina i kvaliteta slike.
E sada, ako netko ima rješenje za ove kontakte, bio bih jako zahvalan da ga podijeli jer htio bih ostati na ovom rom-u. Sa šugavom kamerom ću preživjeti.
Lijepi pozdrav ;)
EDIT: što se tiče contacts-a, ja sam ih volio na mobitelu sređivat ali sada sam eto moram poslužiti se računalom i sinkronizirati ih s mailom, što i nije loše. Kontakte sa SIM sam export-ao na SD karticu, pa zatim import-ao u Gmail, i stavio sinkronizaciju s mobitelom, sada ih malo uređujem. Za slučaj nekog sranja, može se napraviti .vcf file tj backup kontakta s Gmaila. Eto, problem riješen.
Koristio sam Cyanogenmod 7 ROM nekih 6-7 dana i sve sto mogu potvrditi je upravo to sto si i ti naveo. Neko je ovaj ROM bezrazlozno napao a doticni ga vjerovatno nije nikad ni probao. Fleksibilnost i podrzavanje tema krase ROM, koje mozete ovdje naci, ima ih tovar http://forum.cyanogenmod.com/topic/17567-list-cm7-theme-chooser-themes/ ali posto sam ja podlozan mjenjanju ROM-ova (neznam jel to tako kod vas) sad sam trenutno na HoneyCore |Style Honeycomb| 2.3.5 JVS| koji mozete probati ovdje http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1252895 sutra ko zna koji flasham :) Sto se dalje tice Cyanogenmod 7, slicno je i sa MIUI izdanjima - oba ROM-a imaju dosta korisnih, dodanih stvari koje nemaju neki drugi ROM-ovi. Na Cyanogenmod 7 baterija mi je bila, na moje iznenadjenje, prilicno dobra. Neznam sad kako je kod tebe...
također sam koristio cyanogenmod 7 neko vrijeme i zbilja je najbrzi rom koji sam isprobao...jedina mana koju sam ja primjetio je bila kamera odnosno snimanje videa,svaki puta kada bi snimio neki video slika je preskakala jednostavno nesto tu nije valjalo zato sam i presao na drugi rom...
Pošto sam ga tek neki dan stavio ne mogu još ništa konkretno reći za bateriju, tim više jer su mi iskočili neki problemi, ugl zezao me sa SD karticom, nije je htio učitati i dobivao sam obavijesti da je blank pa da je damaged. Ali sad sam ga ponovo flashao pa ćemo vidjeti kako će funkcionirati jer stvarno mi se sviđa ROM.
Jedina zamjerka mi ide na File manager, nema mogućnosti označavanja više fotografija, što je problem kada se preko mobitela hoće napraviti novi folder i prebaciti slike. Ali za to ima aplikacija a i opcija USB-Računalo.
Sada me Cyanogenmod 7 razočarao... Čak i nakon ponovnog flashanja problemi sa SD karticom se javljaju (sd card is blanc, pa treba se formatirat i slična sranja, a kartica je ispravna) a i gallery počeo zezat, neće učitat slike... Odustajem...
Sad vas molim za savjet, treba mi neki ROM koji će biti STABILAN i relativno brz (ne očekujem cyanogenmod 7 brzinu), ali najbitnije da je stabilan dugo vremena, da nema andorid OS battery draina, da me ne ne zeza sa SD karticom, jednostavno da mogu funkcionirat s ROM-om duže vrijeme bez žaljenja. To je dosad jedino bio Darky 9.5 al on je imao androidOS bug i drain kad bi otvorio gallery.
Ja mislim da mi se najviše isplati stavit neki deodexed ''stock'' ROM 2.3.4? (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1139050 , XXJVR? i detaljne upute su tu)
Dajte mi savjet, jer sad će faks počet i ne mogu si dopustit da me mob počne zezat usred noći...
Hvala!
Sada me Cyanogenmod 7 razočarao... Čak i nakon ponovnog flashanja problemi sa SD karticom se javljaju (sd card is blanc, pa treba se formatirat i slična sranja, a kartica je ispravna) a i gallery počeo zezat, neće učitat slike... Odustajem...
Sad vas molim za savjet, treba mi neki ROM koji će biti STABILAN i relativno brz (ne očekujem cyanogenmod 7 brzinu), ali najbitnije da je stabilan dugo vremena, da nema andorid OS battery draina, da me ne ne zeza sa SD karticom, jednostavno da mogu funkcionirat s ROM-om duže vrijeme bez žaljenja. To je dosad jedino bio Darky 9.5 al on je imao androidOS bug i drain kad bi otvorio gallery.
Ja mislim da mi se najviše isplati stavit neki deodexed ''stock'' ROM 2.3.4? (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1139050 , XXJVR? i detaljne upute su tu)
Dajte mi savjet, jer sad će faks počet i ne mogu si dopustit da me mob počne zezat usred noći...
Hvala!
Ja sam zadovoljan sa DarkyROM JVR BASE R4.
Izasao je i noviji ali mi ovaj radi cisto ok tako da mi se neda stavljati nesto drugo...
http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/rom-cwm-sgs-cappy-darkyrom-xxjvr-10-3-beta-1.4508/
Izasao je i noviji ali mi ovaj radi cisto ok tako da mi se neda stavljati nesto drugo...
http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/rom-cwm-sgs-cappy-darkyrom-xxjvr-10-3-beta-1.4508/
Koliko dugo si već na Darky-u JVR?
I ima li nekih preočiglednih bugova?
Hvala!
Uopce nisam imao problema na Cyanogenmod 7. Popunjenost moje SD (4GB) kartice je 95% i radila je perfect. Neznam zasto ti pravi te probleme...
Uopce nisam imao problema na Cyanogenmod 7. Popunjenost moje SD (4GB) kartice je 95% i radila je perfect. Neznam zasto ti pravi te probleme...
Ne znam ni ja, ali radi mi velike probleme, šteta, odličan je rom....
Stock 2.3.5 radi odlično za sad.
Baterija je samo 34C°. U danu se potroši max 30% baterije sa normalnim korištenjem. Android OS ne prelazi 6%.
Za sad nema nikakvog laga.
Preporuka za sve....