Stigao mobitel, ali sam trebao upisivati postavke za 3g/h mrežu za TELE2 i sad radi, rom je JB ali klasični ne onakav kakav je na njemu official na slikama banggooda.
Jer ti sad onda radi uredno 3G na Tele2 ?? I koliko te koštao ukupno uređaj sa svime što si trebao platiti ??
Tek sam sad vidio da si pitao za tutorijal root ROM, jesi onda uspio instalirat? Btw i ja imam tele2 i sve radi, i posto nemam normalnog neta koristim personal hotspot za djeljenje konekcije koji radi savrseno
Fero, od kud si ga naručio? I kako tako puno PDV-a, tj zašto su zaračunali preko 800kn za mob?
Jer ti sad onda radi uredno 3G na Tele2 ?? I koliko te koštao ukupno uređaj sa svime što si trebao platiti ??
Izvrsno 3g/h/h+ radi bez problema. Zvao Tele2 za postavke za internet i mms i poslali te sam napravio novi APN.
Tek sam sad vidio da si pitao za tutorijal root ROM, jesi onda uspio instalirat? Btw i ja imam tele2 i sve radi, i posto nemam normalnog neta koristim personal hotspot za djeljenje konekcije koji radi savrseno
Nema veze. Dobio sam ga rootanog jer sam ih zamolio da to naprave. SuperSu apk je root premission default.
Fero, od kud si ga naručio? I kako tako puno PDV-a, tj zašto su zaračunali preko 800kn za mob?
Narucio sam ga sa banggooda i nisam kod njih odabrao US dolare nego Euro, tu sam se sjbo i tak me je ispalo 118,30 eura i uzeo screen protector. A uzeli tecaj eura i troskovi i tako mi je ispalo 230,00 kn kad mi ga je postar donio doma.

Šta znači oko milje kuna sve skupa je onda ?
Znade li netko radi li 3G na Tomatu? Mislim Lenovo A820? Hvala na informaciji!
Znade li netko radi li 3G na Tomatu? Mislim Lenovo A820? Hvala na informaciji!
Radi sigurno. To ti je Vip mreza.

Stavit ću sutra screenshot-ove pa da se malo vidi kakav je rom i postavke, te trajanje baterije.
Možete uzimati screenshot trenutnog ekrana na kojem se nalazite sa tipkama Power+Volumen down.
Edit : Evo nekih od screenshot-a : Mislim da ne treba ništa govoriti što se tiće sličica.
Antutu benchmark mojeg mobitela: Slike u prilogu.
Ja sam jučer instalirao neku nadogradnju softwera trenutnog roma koji koristim i danas mi je screen on bio koju minutu manje od 5h,većina surfanje na 3g oko 3,5h ostatak igranje,što je rezultat ja mislim itekako dobar!
Jel možeš postat link od kud si skinuo nadogradnju?
Thx
Stavit ću sutra screenshot-ove pa da se malo vidi kakav je rom i postavke, te trajanje baterije.
Možete uzimati screenshot trenutnog ekrana na kojem se nalazite sa tipkama Power+Volumen down.
Edit : Evo nekih od screenshot-a : Mislim da ne treba ništa govoriti što se tiće sličica.
Antutu benchmark mojeg mobitela: Slike u prilogu.
Pa imas hrvatski, dobro izgleda ovaj rom, bolje ikone ito izgleda da se moze skinut http://www.lenovohome.net/forum-503-1.html
Ima i miui :O
http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a820-17/
taj je najbliži ali nije 4.2.2 kao što je na opisu nego isto 4.1.2 Jb, drugo kod mene stoji Broj međuverzije : Lenovo A820_Rom by_www.lenovohome.net, a na ovom linkanom je druga međuverzija.
Edit : Gledao sam lenovohome.net ali teško je i sa prijevodom skužiti, a MIUI5 ima bug-ova koliko asm skužio, wi-fi bug.
Jel možeš postat link od kud si skinuo nadogradnju?
Thx
prvo ovo http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2013/07/A820_Lambda_v2.3_to_v2.3.1_update2.zip
pa onda upališ mob neka updejta aplikacije i onda ovo http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2013/08/A820_Lambda_v.2.3.1_to_v2.3.2_update.zip
Molim ako netko zna ili može odgovoriti da li vama Gps brzo zakljućava poziciju ili traži duže i da li vam toćno odredi gdje ste ili fula u metrima.
Mene nalazi jedno 200m od kuće.
Edit : Bilo bi dobro možda provijeriti sa Lenovo proizvođaćem direktno vezano za garanciju iako smo ga kupili vani, jer Hrvatska ima Lenovo servise i zastupništvo tako da ako bi tko imao kakvih problemčića da to može riješiti u Lijepoj Našoj, a da se ne mora slati van.
Meni GPS uglavnom veoma brzo nalazi poziciju i to poprilično točnu. Evo sad sam isprobao ponovo i našao je signal u roku minute, doduše s mobitelom do prozora, nisam išao van. Na otvorenom locka poprilično brže, svega 10-20 sec.
Sa Mobile Unkle tool sam napravio fix i sad me locka za 10 sec i nalazi me ali malo dalje oko 7m.
4.2.1 od Infrared-a baziran na zte v987 - isprobao super radi(uz ono sto je navedeno da ne radi ) i super izgleda! Hrvatski je bolji nego prije
4.2.1 od superthana baziran na Star N9589 -sličan kao od infrareda ali ruzniji
Edit : Bilo bi dobro možda provijeriti sa Lenovo proizvođaćem direktno vezano za garanciju iako smo ga kupili vani, jer Hrvatska ima Lenovo servise i zastupništvo tako da ako bi tko imao kakvih problemčića da to može riješiti u Lijepoj Našoj, a da se ne mora slati van.
Ja sam ih zvao, odnosno zvao sam Zel-Cos koji je na službenoj Lenovo stranici naznačen kao ovlašteni servis i oni kažu da uređaj ne mogu popraviti - popravljaju samo stolna računala, prijenosna računala i tablete.
Ja sam ih zvao, odnosno zvao sam Zel-Cos koji je na službenoj Lenovo stranici naznačen kao ovlašteni servis i oni kažu da uređaj ne mogu popraviti - popravljaju samo stolna računala, prijenosna računala i tablete.
Ma gledao sam i ja i za mobilne uređaje nemaju međunarodnu garanciju, ali za laptope i kompove da.
Hvala na infu !
Pozdrav svima! Evo i ja sam prilično zagrizao za ovaj uređaj, a od kada sam jučer vidio da ga je jedna trgovina u Varaždinu (ne znam smije li se napisati koja) dobila u slobodnu prodaju, te još uz godinu dana jamstva, mislim da se isplati riskirati 1100kn za ovaj uređaj.
Međutim, ima jedna stvar na koju sam naišao na jednoj od recenzija, a to je da ovaj model ima problema sa Google Play servisom, tj. da potonji ne radi.
Ljudi koji imate ovaj mob, dali i vi imate istih problema? Ako da, jeste li ih uspjeli i kako riješiti?
Osim toga, da li bi netko bio toliko dobar da napravi nekoliko fotografija za primjer da vidimo kakva je kvaliteta kamere odnosno fotografija, te također kratki video snimak da vidimo kako radi i izgleda video.
Pozdrav svima! Evo i ja sam prilično zagrizao za ovaj uređaj, a od kada sam jučer vidio da ga je jedna trgovina u Varaždinu (ne znam smije li se napisati koja) dobila u slobodnu prodaju, te još uz godinu dana jamstva, mislim da se isplati riskirati 1100kn za ovaj uređaj.
Međutim, ima jedna stvar na koju sam naišao na jednoj od recenzija, a to je da ovaj model ima problema sa Google Play servisom, tj. da potonji ne radi.
Ljudi koji imate ovaj mob, dali i vi imate istih problema? Ako da, jeste li ih uspjeli i kako riješiti?
Osim toga, da li bi netko bio toliko dobar da napravi nekoliko fotografija za primjer da vidimo kakva je kvaliteta kamere odnosno fotografija, te također kratki video snimak da vidimo kako radi i izgleda video.
Za tu lovu se isplati uzeti taj quad core.
Trgovina play ce raditi ako je na Firmwaru s kojim ga dobijes,a ako nece raditi rootas mobitel i stavis Custom rom ali onda mozda izgubis garanciju na novi mobitel.
Kamera 8mpx bez blica. Slike nisu bas za diviti kao i video snimka barem kod mene na Custom romu, a sad kako radi na sluzbenom firmware-u ne znam.
Evo budem sutra stavio slike :
Edit video: Vožnja noću link i kako tu izgleda pa i nije loše ali na mobitelu preko video player-a daleko od toga.
Edit video: Snimanje vani na dnevnom svijetlu. Mislim da može još bolje, ali nije loše.
Link:
Edit : Slike na vanjskom svijetlu

Zahvaljujem Fero! Jedva čekam da vidim fotografije i video sa tvojeg moba.
Do tada, evo primjer fotogalerije napravljene sa A820 na koju sam naišao LINK, a evo i jednog primjera video uradka
.
Ako je to na razini kao iz primjera onda sigurno kupujem tu stvar. Osobito mi se sviđa onaj autofokus kod videa koji fantastično izoštri sliku. Al ajmo vidjeti i tvoj uradak.
Slike i video dodani na temu.

samo da dodam, probao ga u trgovini u varazdinu.. vrlo solidam mob, mozda ga uzmem. Jedino sto je osjetno skuplji, 1810kn, a za keš 1630.
zanima me situacija s GPS-om, s obzirom na MTK procesor.. kak radi i sl?? Imao sam prije Prestigio 4055 i velke muke po tom pitanju.
samo da dodam, probao ga u trgovini u varazdinu.. vrlo solidam mob, mozda ga uzmem. Jedino sto je osjetno skuplji, 1810kn, a za keš 1630.
zanima me situacija s GPS-om, s obzirom na MTK procesor.. kak radi i sl?? Imao sam prije Prestigio 4055 i velke muke po tom pitanju.
A cijena je masna za razliku od narudžbe iz Kine ili ebuy ako ga ima, Gps ne koristim baš ali sa fixom se da urediti da te nađe do 3m u krugu što je meni bilo ali vani. U vožnji nisam koristio Gps tako da ne znam.
Za 1630kn vani dobiješ i bolji mobitel nego Lenovo A820.
Sve ostalo na mobitelu radi i ne šteka i ne restarta se.
Imaš pravo,vidjet ćemo sada....
Kako se to može narihtati?