Tak bi bilo koja budala mogla reći da prodaje iPhone, poslati flašicu zraka za 3000k kuna, i nikom niš, neko zaradi 2990kn( Krastavci=10kn)... sram me države u kojoj živim...
Vi očito ne shvaćate...
Ovo moze proci u svakoj državi... Takve prijevare su svugdje...
Samo sto vani odredjeni aukcijski sajtovi imaju metode zastite...
U HR nema jer dodju samo dodatnog novca...

Nego, malo mi je čudno da je uopće poslao ikakav mobitel (premda je ovaj neupotrebljiv i pošto je mogao poslati i nokiu 3310 ili ciglu, ali to i nije toliko važno). Osobno, ja sam kupio HTC Desire preko njuškala, i to prije mjesec dana za 2400kn. Nisam se ni čuo s likom preko telefona, nego samo preko maila, poslao mi je par slika, ali dobio sam slijedeći dan nov novcat, nekorišten mobitel, uredno s svim papirima. Znam da sada netko može reći da me mogao prevariti bez problema, ali nick je bio ok, tip je imao gmail adresu na ime i prezime, imao je još dosta oglasa na njuškalu... Tako da se ne može reći da njuškalu ima samo prevaranata i da nikada nije sigurno. Hoću reći da samo treba otvoriti i oči i uši kod takvih stvari (posebice kad netko prodaje 'fensi šmensi' mobitele kao iPhone i sl.) i ako je ikako ikako moguće uživo pogledati dotični uređaj. Ali sve u svemu, nadam se da ćete nekako naći tog tipa, i onda nama, forumašima, lijepo opisati što ste s njim napravili...