Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.766
|
čitano: 13.772.196
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
chaselol kaže...

Daj manite se glupe price i ova 4 TD sto se lupili.
512MB rama je malo za buducnost, pogledajte malo kakve aplikacije se prave na trzistu, nista vise nije kao prije.
Ide se naprijed prema kvalitetnijim i snaznijim uredjajima sa vise memorije i vise procesorke snage.

Kupiti danas telefon sa 512MB rama kad 1GB kosta isto toliko a nije od neke trash marke nego je to Sony ljudi a ne nokia koja je propala sto zaboravljate,

da da WP je stabilan koga briga kad imas 3k aplikacija ukupno  a za android 3 miliona!?

Razmislite malo o tome...

WindowsPhone NAZALOST nije buducnost(kazem nazalost samo zato sto je bolji od androida dosta, ali isto tako dosta vise ogranicen nego android da se razumijemo a kod andoirda imas 100% slobodu a kod WP NIKAD) 

Ne sluze svima mobiteli za igrice. A ove price o aplikacijama su glupost. Vecina bitnih aplikacija je na WP8, a Play market je pun smeca, znam iz iskustva. I ne razumijem ove price o slobodi, sta te Windows Phone drzi kao taoca ili sta?

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
16 godina
gamer34 kaže...
chaselol kaže...

Daj manite se glupe price i ova 4 TD sto se lupili.
512MB rama je malo za buducnost, pogledajte malo kakve aplikacije se prave na trzistu, nista vise nije kao prije.
Ide se naprijed prema kvalitetnijim i snaznijim uredjajima sa vise memorije i vise procesorke snage.

Kupiti danas telefon sa 512MB rama kad 1GB kosta isto toliko a nije od neke trash marke nego je to Sony ljudi a ne nokia koja je propala sto zaboravljate,

da da WP je stabilan koga briga kad imas 3k aplikacija ukupno  a za android 3 miliona!?

Razmislite malo o tome...

WindowsPhone NAZALOST nije buducnost(kazem nazalost samo zato sto je bolji od androida dosta, ali isto tako dosta vise ogranicen nego android da se razumijemo a kod andoirda imas 100% slobodu a kod WP NIKAD) 

Ne sluze svima mobiteli za igrice. A ove price o aplikacijama su glupost. Vecina bitnih aplikacija je na WP8, a Play market je pun smeca, znam iz iskustva. I ne razumijem ove price o slobodi, sta te Windows Phone drzi kao taoca ili sta?

Baca krafne lik. 

Kako šteka, ovih 512MB je strašno :$

Ne daj se nasamarit, ovih 512MB na 625 rade isti posao kao i onih 1GB kod sonya

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pogledaj malo trziste, pitaj google.

Premalo je 512MB, high end WP uredjaji dolaze sa 1GB rama dok za 150 evra mozes uzeti android zvjerku od 2gb rama, dosta bolji multitasking a sto se tice ogranicenja, pitaj google izbacice ti poprilicno veliku listu....

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 9 hvala 0
12 godina
iPhone 5C vs Samsung galaxy s4 mini vs HTC 610 vs Samsung galaxy core plus?? molim vas da odgovorite cim brze jer sutra uzimam novi mobitel:)
12 iPhone 5C
1 HTC Desire 610
8 Samsung galaxy s4 mini
0 Samsung galaxy core plus

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Između ovih si uzmi Teletabisa.

1 10 hvala 1
12 godina
ak nemas nist pametnog za reci onda suti
15 godina

svi ti su u istom cijenovnom rangu? jer iphone bi trebao biti daleko skuplji i najbolji je od navedenih

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
pa i nisu bas po cijeni isti, al uzet cu na pretplatu tak da...
14 godina
odjavljen

Nemoj se bahatiti, teletabis je 5C, zbog raznovrsnih boja.

Ima boljih mobitela za tu cijenu od svih, pogotovo od iPhonea zato jer naši operateri strašno nabijaju cijenu na iPhone.

3 3 hvala 0
12 godina

gle ja sam samo pitao za koji mobitel je bolji, a ti mi pocnes pricat o nekim teletabisima, a i nisam znao da je 5C teletabis, sorry ono al mrzim takve odgovore

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 21:27 (Cmecki).
14 godina
neaktivan
Cmecki kaže...
iPhone 5C vs Samsung galaxy s4 mini vs HTC 610 vs Samsung galaxy core plus?? molim vas da odgovorite cim brze jer sutra uzimam novi mobitel:)

U rangu 5c sa cijenom bi i z1 compact trebao biti

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
14 godina
odjavljen

Ako je tako onda bih ja svakako uzeo XZ1 Compact.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gdje se moze naci najpovoljnija lumia 925 i 1050?

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav, trebao bih pomoć. Ne mogu se odlučiti između ova tri modela Samsung galaxy s4, lg g2 i sony xperia z1. Budžet mi je do 2500kn i kupujem preko njuškala. Ako ima netko još kakvi prijedlog neka slobodno ostavi. Hvala Vam ;)

Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sayler kaže...

Pozdrav, trebao bih pomoć. Ne mogu se odlučiti između ova tri modela Samsung galaxy s4, lg g2 i sony xperia z1. Budžet mi je do 2500kn i kupujem preko njuškala. Ako ima netko još kakvi prijedlog neka slobodno ostavi. Hvala Vam ;)

Kupuješ sebi ili kome? Odi na prodajna mjesta tih mobitela, uzmi u ruke svaki od ta tri...

probaj kako ti leži, kakav ti je feeling. Pa nek i to presudi, jer ja osobno nebih uzimao mobitel koji mi ne leži u ruci.

Najlakše je biti pametan kad su tuđi novci u pitanju {#}

PS: tema je prožvakana baš oko tih mobitela xxx puta baš u ovom dijelu podforuma

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 12:25 (Ziga).
18 godina
odjavljen
Sayler kaže...

LG G2 definitivno.

http://isvijet.com.hr
15 godina
odjavljen
G2 ima prednost radi dosta boljeg ekrana, ali ako ti je problem samo 16gb interne memorije, uzmi si onda Z1 i memorijsku, ostalo je sve tu negdje, pa sam vidi sto ti pase

S4 izbaci iz utrke
*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina
neaktivan

Sebi kupujem mobitel, budem pogledao.

11 godina
neaktivan

HTC Desire 500,što kažete o njemu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nije loš, ali nije ni neloš.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
15 godina
neaktivan
Sayler kaže...

g2 ako ti nije problem momorija, ako ti je problem onda S4 svakako prije Z1. Bolja kamera na samsungu, lijepši dizajni, manje dimenzije i mozda zvuci smijesno ali kvalitetnija izrada nasprem z1. Staklo natrag naprijed, poznati problem savijanja itd itd...

14 godina
odjavljen

Žestoki Samsung fanboy na vidiku.

2 3 hvala 0
15 godina
odjavljen
Z1 ima bolju kvalitetu izrade i kameru, ocito nisi dobar sa sobom nikako
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
neaktivan

Bog, da ne otvaram novu temu..

Treba mi pomoc pri odabiru mobitela. Premda imam ostecenje sluha trazim mobitel koji jako zvoni. Imao sam prije iphone 3 i bio je jako dobar.

Mada vecina ostalih smartphona se jako lose cuje.

Jeli ima tko iskustva sa samsung s4 mini?

unaprijed se zahvaljujem. nadam se da nisam falio temu...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
rzennn11 kaže...

Treba mi pomoc pri odabiru mobitela. Premda imam ostecenje sluha trazim mobitel koji jako zvoni. Imao sam prije iphone 3 i bio je jako dobar.

što bolje čuješ visoke ili niske frekvencije? Koliki ti je prag čujnost na lijevo/desno uho?

S4 mini ima razinu zvonjave 75dB

15 godina
neaktivan

zanima me kakav mob bi mi mogli preporucit za oko 200 km (polovan), ali interesuje me samo nesto, da ima dobru prednju kameru samo radi skype-a, citao sam malo po netu ali na jednom mobu pise VGA camera a kasnije na istom mobu 2 Megapixels camera pa da se ne bi zeznuo, valjda vi imate iskustva s tim i da li ko od vas koristi skype za mobitel i da li je bolje nego na kompu. Da li skype preko moba i internet preko moba mozes koristiti 24/7 bez obzira na mjesto, inace ja sam iz BiH.???
HVALA

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Možda pitanje nije vezano za temu ali ako netko zna da odgovori ,koliko je istina da će svi mobiteli sa mediaTek čipom dobiti nadogradnju na kit kat 4.4 tako svi na netu spominju

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dealer92 kaže...

zanima me kakav mob bi mi mogli preporucit za oko 200 km (polovan), ali interesuje me samo nesto, da ima dobru prednju kameru samo radi skype-a, citao sam malo po netu ali na jednom mobu pise VGA camera a kasnije na istom mobu 2 Megapixels camera pa da se ne bi zeznuo, valjda vi imate iskustva s tim i da li ko od vas koristi skype za mobitel i da li je bolje nego na kompu. Da li skype preko moba i internet preko moba mozes koristiti 24/7 bez obzira na mjesto, inace ja sam iz BiH.???
HVALA

Preko wifia dobro ,a ako ideš preko mobilnih podataka a ti je signal loš može štekat

15 godina
rzennn11 kaže...

Za s4 mini ne znam, ali iPhone 5s je dosta glasan, ali kvaliteta bi mogla biti i bolja. Ako zelis i kvalitetu i glasnocu, HTC One M8 je najbolji izbor.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 22:15 (gamer34).
15 godina

je, ali i koštaju. od jeftinijih moto g je prilično glasan

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice