Kupiti sam iPhone uređaj bez obveza?

poruka: 38
|
čitano: 16.701
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Da puno ne kompliciramo evo pa sam pogledaj kad si rođen. A ja idem jer mi ne treba karton

0 0 hvala 0
14 godina

dijete drago, uzmi si Noku 3310, ako te ko napadne, mozes se s njim odbraniti, a s iphoneom ne mozes, + mozes zvati i slati sms poruke, 4x jeftinije ti dodje

Had a dream I was king, I woke up still king

5 0 hvala 0
14 godina

za te pare kupiš iPad i xperiu 10 {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ako već ne možeš na pretplatu,idi na njuskalo i nađi otključan iphone 4 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Kupiti sam iPhone uređaj bez obveza?
Koju mrezu koristis?
17 godina

ako vec hoce tolke pare davat, nek priceka i uzme iphone 5 kad izađe. ovo je bezveze kupovat sad, cijena mu pada iz tjedna u tjedan, nema sanse prodat to govno sad, ljudi ga neotvorenog daju za 3000 kn, i sad ga kupis i za 3-4 mjeseca ga neces prodat ni za 2500 kn. imam iphone 4s i u ovom trenutku bi ti preporucio kupnju njega, jeftiniji je od iphona 4s, ima ga za kupit otkljucanog u oglasniku i cijena u narednih par mjeseci nece past kolko ce past iphonu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kupiti sam iPhone uređaj bez obveza?
mar123 kaže...

ako vec hoce tolke pare davat, nek priceka i uzme iphone 5 kad izađe. ovo je bezveze kupovat sad, cijena mu pada iz tjedna u tjedan, nema sanse prodat to govno sad, ljudi ga neotvorenog daju za 3000 kn, i sad ga kupis i za 3-4 mjeseca ga neces prodat ni za 2500 kn. imam iphone 4s i u ovom trenutku bi ti preporucio kupnju njega, jeftiniji je od iphona 4s, ima ga za kupit otkljucanog u oglasniku i cijena u narednih par mjeseci nece past kolko ce past iphonu.

razumis me,, naravno... to i planiram za iphone pet,,, najviše zbok novog dizajna,,,, i čim se pojavi po oglasnicima tipa njuškalo kupujem ga... koliko sad vidim do neke 4000 kn cu morat dat..... i nije mi nimalo žao jel na sebi ne štedim.

koristim T-mobile.

18 godina

Troll? Troll?
 ?

- Psiho246
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice