"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.536.759
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
mightyboss kaže...

Pozz...je li normalno da na mi 8 na stand by-u tokom noci baterija padne za 10% i to u nekih 6-7 h? Hvala...

Ne bih rekao da je normalno, realnije je 2-3%, probaj instalirat Cpy Spy i neku battery monitoring aplikaciju pa vidi što cucla preko noći...

16 godina
Gogo222 kaže...
@ivanec

Koji model Xiaomija šalješ na reklamaciju, ako nije tajna ?

Je, velika tajna. Xiaomi Mi Note 3. 

14 godina
neaktivan
Evo,baš napravio test.. od 22:30 do 05:00 u mirovanju baterija pala za 1%.. wifi i mobilni isključeni
14 godina
mightyboss kaže...

Pozz...je li normalno da na mi 8 na stand by-u tokom noci baterija padne za 10% i to u nekih 6-7 h? Hvala...

Nije normalno. Nešta ti radi u pozadini. Ili neka aplikacija koju si sam instalirao ili neka s kojom te časti prodavač od kojeg si uzeo. :) Pisao sam već par puta, ja volim skinuti official ROM i sam ga flahati kad uzmem novi mobitel jer sam jednom dobio neki modificirani ROM koji je isto radio čuda u pozadini. Malo očitije doduše, meni su i reklame iskakale. Ali uz to: zauzeće procesora skoro stalno oko 100%, mobitel vruć sa stražnje strane gdje je procesor, bateriju isprazni u nekoliko sati... Nakon flashanja novog ROM-a drugi mobitel, sve perfektno.

7 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

dok čekam da mi stigne kartica za naručivanje RN 5 , u međuvremenu izađe RN 6 Pro .... sada.... samo za notch i za malo veći ekran davati 50USD više... mislim se ali nikako da se smislim....

u ovoj opciji mi oba modela 4/64 ispadaju iz igre i čini mi se da će da padne u ruke RN 5 u kombinaciji 6/64 za manje para od RN 6Pro u opciji 4/64 sa "zubom"

šta vi mislite o tome 

0 0 hvala 0
9 godina

ekipa moze nabrzinu odgv, nisam upratio temu radi vremena, molim vas za odgovor, ako narucim 

https://www.honorbuy.com/1492-xiaomi-mi-a2-lite-official-global-version-4gb-ram-64gb-smartphone-black.html

dali bi mi ga zaustavili na carini ili bi platio nesto vise od svote na str ili normalno bi došla pošiljka nakon uplate paypala, inace nikad narucivao nista iz vana, pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2018 17:11 (Bencho2211).

0 0 hvala 0
7 godina
protjeran

Jao živote, ljenosti, bolesti, teška li si.

Pa sve ti piše pod shipping & payment na toj stranici koju si dao.

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Ako je prilikom plaćanja odabrana opcija slanja sa Eu skladišta, nema problema sa oporezivanjem

Prežvakan upit  na svakoj drugoj stranici 

13 godina
protjeran

Kupnja sa geekmaxi

10 Redmi note 4x - 128 evra
5 zte nubia z17 lite -150 evra
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Uzeo sam na kraju pocophone, za sada prezadovoljan. Zbilja dobar, vidi se ociti upgreade sa redmi note 3 pro. Sada imam jos 2 pitanja xd. Koliko bi kostao popravak ekrana redmi note 3 proa, tj samo staklo, ekrsn normalno radi, ali pretpostsvljam da se ne da popraviti samo staklo? Iii moze preporuka mobitela do nekih 1000 kn, ne preko, za neku opcu upotrebu, ali sa sto boljom kamerom? Hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mightyboss kaže...

Istu stvar imao. Vraćanje na tvornicke jedino rijesi stvar. Sad baterija lagano dan ipo

7 godina
neaktivan
zizou5 kaže...

Uzeo sam na kraju pocophone, za sada prezadovoljan. Zbilja dobar, vidi se ociti upgreade sa redmi note 3 pro. Sada imam jos 2 pitanja xd. Koliko bi kostao popravak ekrana redmi note 3 proa, tj samo staklo, ekrsn normalno radi, ali pretpostsvljam da se ne da popraviti samo staklo? Iii moze preporuka mobitela do nekih 1000 kn, ne preko, za neku opcu upotrebu, ali sa sto boljom kamerom? Hvala!

Kupio si pocophone a trazis mob do 1000 kuna. Legit si stari moj

13 godina

Možda traži za dijete/stariju osobu? Toga se ne bi sjetio?

Tražiš li novo/rabljeno/hr dućan/inozemstvo?

Meizu M6 note ima jako dobru kameru u cjenovnom rangu.

Hearthstone: Maks0806#2960
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina

Geekmaxi kuponi za popust. DE skladište.  Iskoristivi do 31.10.2018.

Xiaomi HUAMI AMAZFIT Stratos 2, 15€ - PMWG

Xiaomi Mi A2 4GB 64GB Global Version, 15€ - UGE5L6UH

Xiaomi Mi A2 Lite Smartphone, 18€ - 828BYWIE

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2018 23:03 (Bura).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Necu uopce komentirati ovo gore lol. Da, nije za mene, za curu je. Trazim novi iz vana, tako najvise mogu dobiti u tom rangu, mislim da kod nas nema smisla bas kupovati za te novce, a vani... Ja sam kupio redmi note 3 pro za 1200 prije 2 godine, a jos uvijek i vise nego solidan mob. Tako da pretpostavljam da i sada ima takvih. Pogledat cu meizu m6, e sad ovo nije uvjet, ali ja sam se zaljubio u xiaomi tako da ako postoji neka dvojba ici cu na njega, posto sam prezadovoljan za sada... Btw, zna li netko da li zbilja nije moguce maknuti beauty mode na portretu sa straznjom kamerom? Koliko sam citao na pocophonu to dolazi u paketu, portret i beauty mode.. Hvala

12 godina
protjeran

Trebam pomoc i to hitno, nekom magijom dok sam cucao iz depa mi ispao lenovo p2 ( doslovno jebenih 20cm od betona ) i uspjelo puknut staklo ispod zastitnog kaljenog stakla. Ovo dodatno koje sam naljepio je netaknuto a ispod se sve rasvjetalo i k svemu tome razbila se home tipka koja je ujedno i senzor otiska prsta. Popravak je neisplativ, sad koji mob uzet do 200€ a da ima jebenu bateriju i procesor koji ne ždere tu istu bateriju. P2 mi je znao izgurat od 10 do 13h SOTa, naviko sam se na to i nebi nista slabije od toga :( Uvjet je jos da rom nije neki bugovit da mi izbacuje nebuloze i zatvara aplikacije sam od sebe i slicno. Uzeo bi najrade opet isti mob al nedam vise ni lipe preko 1500kn. Jel ima kaj zanimljivo za uzet kod nas ili moram bas izvana ?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2018 17:18 (minarelli).

0 0 hvala 0
13 godina

Mi A2 lite ili redmi note 5 izvana koji je brži.

15 godina
neaktivan

Može preporuka kaljenog stakla iz EU za POCO?  

Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Kakav je Vernee X 6/128, nikad čuo za tu marku a ne nalazim baš ni neke korisnike toga po guglu? Valja li to išta? Kakvi su sa apdejtovima?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ursusc355 kaže...

Kupnja sa geekmaxi

Naravno nisam primjetio da xiaomi nema na lageru ... uzeo bi onda taj zte ... jel ga ima ko ... čini mi se kao vrlo dobar mobitel

14 godina
neaktivan
13 godina
minarelli kaže...

Kakav je Vernee X 6/128, nikad čuo za tu marku a ne nalazim baš ni neke korisnike toga po guglu? Valja li to išta? Kakvi su sa apdejtovima?

Ne diraj to. Apdejt nije nešto što je u njihovom riječniku jer im nije način poslovanja takav. Svi ti bottom tier kinezi imaju taktiku nabiti što veće brojke na spec sheet da privuku kupce, a onda naštancati za 2 tjedna novi model. 

17 godina

Postoji li kakav smartphone da nema ekran veci od 5" a da ima solidne performanse ?

Koji god bolji danasnji mob - svi su ogromni, sto mi apsolutno nije uopce prakticno...

Truth in engineering.

5 0 hvala 0
13 godina

Iskreno neki dan sam gledao Mi A2 lite i naravno držao u ruci te mogu potvrditi da je veličinom taman. Manji je nego prošla generacija recimo Xiamoi redmi note 4x, veličine kao recimo HTC 10 itd, a samim tim nije puno veći ni od recimo običnog Iphona 7 (1cm)... Pogledaj negdje uživo. Možda i Meizu 15 itd ili kakav Sony compact serije... 

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
maks0806 kaže...

Gledam malo taj Note 5 i redmi 5 plus, dva ista moba samo kaj jedan ima SD625 drugi SD636, na xda forumu našo neš da kao 5 plus posle updatea počne žderat bateriju nenormalno. Na našem forumu ne nalazim ništa u vezi toga pa sad neznam kaj napravit. Nemrem vjerovat da niko ne otvara teme o pojedinim mobitelima i piše iskustva da se ljudi lakše mogu odlučit koji uzet.

Edit: ma ništa od xiaomija, uzimam G6 Play

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2018 6:34 (minarelli).
14 godina
Batista kaže...

Postoji li kakav smartphone da nema ekran veci od 5" a da ima solidne performanse ?

Koji god bolji danasnji mob - svi su ogromni, sto mi apsolutno nije uopce prakticno...

Xiaomi Mi6, Samsung S7 Flat.

Mi6 ima nešto jači HW a oba rade odlično na zadnjem softwareu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2018 9:45 (zoharbizo).
13 godina
minarelli kaže...
maks0806 kaže...

Gledam malo taj Note 5 i redmi 5 plus, dva ista moba samo kaj jedan ima SD625 drugi SD636, na xda forumu našo neš da kao 5 plus posle updatea počne žderat bateriju nenormalno. Na našem forumu ne nalazim ništa u vezi toga pa sad neznam kaj napravit. Nemrem vjerovat da niko ne otvara teme o pojedinim mobitelima i piše iskustva da se ljudi lakše mogu odlučit koji uzet.

Edit: ma ništa od xiaomija, uzimam G6 Play

Nemoj to, šit od telefona. Mobitel sa lošom kamerom, HD ekranom i slabim procesorom Dvoumiš se između dva bolja i onda uzmeš koji je po svemu lošiji, nigdje logike... Uzmi note 5, ne 5+. Ima bolju bateriju i kameru i procesor. Na Miui 10 nikakvih problema. Imaš tema koliko hoćeš samo pretraži...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2018 10:12 (maks0806).
15 godina

sto trenutno uzeti do 1000 KN?

Anything that can be connected, will be connected.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav dečki. Moja seka se odlučila za novi mob od 1000 do 1500kn, njoj je za oko zapeo Meizu note5, jer želi u hrv dućanu, stabilan je i niska mu je cijena. Sad ima GM5+ ali mu je baterija crkla i malo se raspada cijeli mob. Ja ću joj danas pogledat po netu kaj ima pametnog za uzet, a u međuvremenu bi pomogao i vaš savjet da ubrzam potragu. Bitna je stabilnost softwera, čvrstoća moba i kamera koliko toliko (radi za jedan portal pa ponekad mora i mobitelom fotkat za instač i fejs). Tnx unaprijed.

http://d-u-d.deviantart.com http://500px.com/Dado_D https://dariodrvodelic.wordpress.com/ https://www.flickr.com/photos/95774435@N02/?hide_photostream_welcome=1

0 0 hvala 0
11 godina
Dud kaže...

Pozdrav dečki. Moja seka se odlučila za novi mob od 1000 do 1500kn, njoj je za oko zapeo Meizu note5, jer želi u hrv dućanu, stabilan je i niska mu je cijena. Sad ima GM5+ ali mu je baterija crkla i malo se raspada cijeli mob. Ja ću joj danas pogledat po netu kaj ima pametnog za uzet, a u međuvremenu bi pomogao i vaš savjet da ubrzam potragu. Bitna je stabilnost softwera, čvrstoća moba i kamera koliko toliko (radi za jedan portal pa ponekad mora i mobitelom fotkat za instač i fejs). Tnx unaprijed.

m5 note je dobar izbor, pogotovo za 750kn koliko je sad u tele2.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice