"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.524
|
čitano: 7.060.608
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Sonja28 kaže...
Nešto poput ovog: Original Xiaomi Redmi 5 plus Redmi5 Plus 18:9 Screen Display 4GB 64GB Snapdragon 625 Octa Core 4000mAh

Upravo tako nesto sam ti htjeo predloziti...ili ovog koji  je na usporedbi sa njime

Xiaomi kolekcija- http://en.miui.com/thread-506495-1-1.html
10 godina

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Nekako me više privlači ovaj redmi 5 plus,ima jaču bateriju :)).Šta mi ti predlažeš?Ako se odlučim za ovaj možeš li mi preporućiti gdje naručiti,malo me ovo zbunjuje global ROM tj global version
10 godina
Sve ti piše

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sonja28 kaže...
Nekako me više privlači ovaj redmi 5 plus,ima jaču bateriju :)).Šta mi ti predlažeš?Ako se odlučim za ovaj možeš li mi preporućiti gdje naručiti,malo me ovo zbunjuje global ROM tj global version

Koliko vidim redmi 5 plus jos nema global roma tako da ti zasada ostaje samo kineski rom,ali ni to nije problem.Preporuka je Goldway na aliexpressu...nema dodatnih davanja kada izaberes tax free shipping

17 godina

Da staklo se moze kupiti na ebayu za nekih 50-70kn a sada da ce netko mjenjati za 50kn ne znam bas, ako znas tko i gdje javi

8 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

http://en.miui.com/download-340.html

Na sluzbenoj stranici i dalje nema global roma tako da nisam siguran sta ces dobiti unutra.S druge strane,cijena varira i 20-25 $ ovisno o boji iskljucivo zbog roma.Previse razilke u cijeni za nesto sto se uz malo foruma i YT moze i sam napraviti....osobno misljenje

17 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Ja se dvoumio između Redmi 5 Plus i Mi A1 i na kraju jučer na honorbuy naručio Mi A1.  Nadam se da neću požaliti. Na Redmiju me najviše privlačio 18:9 zaslon, a odbijao MIUI i uptina kamera. Koliko sam skužio po video i pisanim recenzijama (kojih za Redmi 5 Plus još baš i nema), zaslon na Mi A1 ima malo bolji prikaz, iako su oba dobra, ima nešto bolju kameru (dual kamera, malo bolji kontrast i boje, i manje šuma u slabijem osvjetljenju, iako i A1 po noći ima problem sa šumom), puno privlačniji mi je Android One s Oreom i brzim punjenjem, i A1 mi ima bolji dizajn (ako izuzmem puno prostora ispod i iznad ekrana).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako Ulefone ima toliko negativnih kritika

Kakvi su Oukitel i Vernee ?? Jesu li puno bolji od ulefone-a ??? 

12 godina
neaktivan
bodija kaže...
Markić7 kaže...
Imaš dvije opcije

1 naručis staklo i sam zamjeniš pomoču tutoriala sa youtube

2 naručiš i platiš 50kn nekom iskusnijem da ti to promjeni.

50kn? Gdje to?

To je bilo davno, ja sam iz Zagorja i u Bedekovčini mi je jedan serviser za 50 kuna mjenjao jedan dio na starom LG. 

Nisam mislio direktno na ovlašteni servis nego osoba koja se bolje razumije, njemu das 50 kuna i on ti to izmeni jer je već to radio prije. 

15 godina

Ja sam uzeo Mi A1 sa Geekbuying. Čini se da su najbolji izbori po toj cijeni Mi A1, Moto G5S Plus, Honor 7X, malo niže Redmi Note 4.

Šta ljudi kažu o Ulefone power 3. Na papiru dječuje ko best buy. 220 dolara... Ali sam nešto čitao negativne komentare o prijašnjim Ulefonima.

Nisam nigdje uspio pronaći normalan ulefone power 3 review.

Nod14 kaže...

Ja se dvoumio između Redmi 5 Plus i Mi A1 i na kraju jučer na honorbuy naručio Mi A1.  Nadam se da neću požaliti. Na Redmiju me najviše privlačio 18:9 zaslon, a odbijao MIUI i uptina kamera. Koliko sam skužio po video i pisanim recenzijama (kojih za Redmi 5 Plus još baš i nema), zaslon na Mi A1 ima malo bolji prikaz, iako su oba dobra, ima nešto bolju kameru (dual kamera, malo bolji kontrast i boje, i manje šuma u slabijem osvjetljenju, iako i A1 po noći ima problem sa šumom), puno privlačniji mi je Android One s Oreom i brzim punjenjem, i A1 mi ima bolji dizajn (ako izuzmem puno prostora ispod i iznad ekrana).

Meni na Honorbuy već nekoliko dana piše out of stock za Mi A1. Kad si naručia?

Kakva su iskustva sa Geekbuying vs Honorbuy?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Markic7 Vernee,konkretno Vernee mix 2,jako dobar i lijep mobitel,jedini minus kamere koje su vise nego ocajne i tezina,ostalo za svaku pohvalu...Oukitel mix 2 cekam da stigne sa Gear-a.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Meni na Honorbuy već nekoliko dana piše out of stock za Mi A1. Kad si naručia?

Jučer navečer, crni 32GB. Planirao sam 64GB, ali oni su svi out of stock + imam dobru memorijsku pa mislim da će mi ovo biti dosta za internu memoriju

12 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
Uzmi Mi band 2 i neki žensku boju sa cvjetićima i eto :D

Tnx, bas tako nesto trazim.

Nego vidim na ebayu je Mi band 2 od 10$ pa 30$ cak i 60$, jesu to sve legit ili su fake? Cudi me takav raspon cijena pa mislim na sto obratit pozornost? 

Kod nas je 285 kuna ali samo crna u linksu 

11 godina
Frenkyca kaže...

Pozdrav, ovako cura ima redmi 4x i neki dan joj ispao i pukalo je staklo na 2mjesta znači ne displej samo staklo,zna itko kako najbolje to riješiti? Vidim da ima na eBayu stakala i onda bi to netko samo trebao zamijeniti??? 

imas tutoriale na youtubeu, ako ti se ne da zezat s time, pitaj nekog prijatelja.. kako je zadovoljna s mobitelom? ja planiram naručiti..

16 godina
neaktivan
Markić7 kaže...

Ako Ulefone ima toliko negativnih kritika

Kakvi su Oukitel i Vernee ?? Jesu li puno bolji od ulefone-a ??? 

Oukitel je odličan. Prošlo mi 7 komada kroz ruke i s nijednim nikad problema.

Vernee Thor E sad koristim niti tjedan dana i sve radi ko podmazano, za sad.

Ovaj Vernee ima dosta bolju i bržu kameru od prosječnih kineza ili je to samo moj primjerak.

I baterija mu fakat traje. Evo peti dan sa prvim punjenjem.

dak
16 godina
neaktivan
Sonja28 kaže...

Mene Xiaomi mrzi baš zbog tih verzija. Moj prijedlog ti je LeEco-LeTV-Le-Pro-3-Elite-X722

Svi koji ga imaju vele da ima odličnu kameru, sve frekvencije i dobru bateriju.

Meni bi trebao stići krajem tjedna, baš taj linkani, pa ću se i sam uvjeriti da li selo laže.

dak
12 godina
neaktivan

Nedavno objavjen video kako prave Ulefone Power 3, koje sve testove provode itd 

8 godina
protjeran
dak0001 kaže...
Sonja28 kaže...

Mene Xiaomi mrzi baš zbog tih verzija. Moj prijedlog ti je LeEco-LeTV-Le-Pro-3-Elite-X722

Meni bi trebao stići krajem tjedna, baš taj linkani, pa ću se i sam uvjeriti da li selo laže.

Dobar telefon al jebe ga to što više neće biti nadogradnji.

Inače, ta kompanija Leeco se uskoro gasi ?

14 godina
neaktivan
honor8 kaže...
dak0001 kaže...
Sonja28 kaže...

Ugasila se već...ovo su telefoni sa zalihe. 

8 godina
protjeran
honor8 kaže...

Koji razlog gašenja ?

Kak može propast neko ko radi kvalitetu a npr. skalamerija poput onog Doogee brenda živi heh

17 godina
spoonman039 kaže...
Frenkyca kaže...

Pozdrav, ovako cura ima redmi 4x i neki dan joj ispao i pukalo je staklo na 2mjesta znači ne displej samo staklo,zna itko kako najbolje to riješiti? Vidim da ima na eBayu stakala i onda bi to netko samo trebao zamijeniti??? 

imas tutoriale na youtubeu, ako ti se ne da zezat s time, pitaj nekog prijatelja.. kako je zadovoljna s mobitelom? ja planiram naručiti..

Budem onda naracuio danas preko neta pa da joj sto prije stigne pa cemo vidjeti u jednom serivisu da li hoce lik promjeniti staklo i koliko ce traziti... Sa mobitelom je super zadovoljna mobitel brz fluidan prosjecna kamera i sta god ona korisiti njoj dobro

14 godina
neaktivan
honor8 kaže...
honor8 kaže...

Koji razlog gašenja ?

Kak može propast neko ko radi kvalitetu a npr. skalamerija poput onog Doogee brenda živi heh

Google zna sve.

https://gizmodo.com/it-s-all-over-now-but-the-screaming-inside-the-unrav-1794420221 - eto ti pa čitaj

10 godina
neaktivan

Ekipa, jel netko nedavno kupovao na Xiaomi Mi Store-u na Aliju? LINK

Imaju opciju slanja DHL-om ali ne piše konkretno da prolazi carina, a tamo jedino ima mob koji hoću kupiti.

A vidio sam da na jednom proizvodu (ne svugdje) piše i ovo: Free Tax DHL delivery was cancelled due to customs policy update. Please be aware that if you choose DHL delivery, it will be sent via regular DHL directly to your country and in this case you might be charged tax by local customs.

Pa me zanima jel netko nedavno kupovao preko njih, jer koliko se sjećam netko je bio rekao da su stizali paketi direktno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 12:54 (NITRO_100).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
honor8 kaže...
dak0001 kaže...
Sonja28 kaže...

Ne kužim, kaj će ti nadogradnje, ak sve radi kak treba.

Osobno ne poznam nikog kome je to ikakav faktor u životu

A ak se baš voliš igrati, za taj mobitel imaš hrpu romova. Guglaj malo i čitaj forume.

dak
10 godina
neaktivan

Ta kompanija je u bankrotu, ali koliko sam procitao mozda ima nekog spasa.

Vecina korisnika ne mari za nadogradnje, ali mobitel ima sd 820 i ima sluzbeni marshmallow. Tko ne bi htio oreo sa tim hardwareom kada ga vecina ima ili ce ga dobit?

Znam da ima custom romova brdo za taj mobitel, ali nemam pojma kako rade, ako se oces igrati onda kupi kako ti je covjek rekao, ako ne onda nadji nesto sta ce imati podrsku.

18 godina
Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Prošla baba s kolačima - zasad ne naručivati više na aliju sa dhl dostavama..

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 14:20 (Zupy).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice