"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.529
|
čitano: 7.238.480
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Malo sam ispao iz toka što se tiče kineskih mobitela, sa kojih stranica se sada kupuje? Ponajviše pitam radi europskog skladišta.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
sirka666 kaže...

Malo sam ispao iz toka što se tiče kineskih mobitela, sa kojih stranica se sada kupuje? Ponajviše pitam radi europskog skladišta.

grossoshop ili honorbuy za eu

13 godina

Moze preporuka za mobitel od 300 eura. Jedini zahtjevi da bude full hd i da nije ekran veci od 5-5.5inca.

znaci sto se moze za tu lovu dobit najbolje. Frend nije prezahtjevvan

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Dragi forumaši!

Ajd pogledajte ovu ponudu pa mi recite isplati li se naručiti ovaj mobitel i od te trgovine. 

Hvala unaprijed!!

http://mobiteli.geek.hr/umi/umi-plus-kupon/

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Moze preporuka za mobitel od 300 eura. Jedini zahtjevi da bude full hd i da nije ekran veci od 5-5.5inca.

znaci sto se moze za tu lovu dobit najbolje. Frend nije prezahtjevvan

Toplo preporucam Xiaomi mi5

16 godina

Evo jedan ASUS Pegasus 2 Plus X550 prilično dobar za 950-ak kuna. Bilo je nešto problema sa našom carinom ,ali izgleda da sada više nema problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Moze preporuka do 600kn kinez. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

HOMTOM HT17 ...525 kn. Za tu lovu trebao bi biti OK. nije to neka marka ali sve što ima je OK. Ako hoćeš nešto provjereno onda LENOVO A806. Nešto je stariji model sa 4,4 androidom i starijim hardverom ali šljaka bez problema.

12 godina

Hvala na savjetu,ja sam mislio uzeti u H18 jedan zopo 350. Sto mislite na to?

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2016 23:31 (Spacecraft).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Spacecraft kaže...

Moze preporuka do 600kn kinez. Hvala.

CubotRainbow = 650kn

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2016 23:41 (djigibao).
18 godina

Pre onaj Zopo! Cubot ima prepotopski SoC, sa quad copre A7 procesorom i Mali 400 MP1 grafikom. Zopo ima moderniji quad core A53 na istom taktu, sa Mali T720 MP2 GPU-om i podrškom za veći broj mobilnih frekvencija, a oba imaju samo 1GB RAM-a.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bodija kaže...

Evo jedan ASUS Pegasus 2 Plus X550 prilično dobar za 950-ak kuna. Bilo je nešto problema sa našom carinom ,ali izgleda da sada više nema problema.

Da, samo ide iz kineskog skladišta i cijena je onda oko 1150kn..

16 godina
kekec01 kaže...
bodija kaže...

Da, samo ide iz kineskog skladišta i cijena je onda oko 1150kn..ss

Krivo... Ono je iz EU

9 godina
neaktivan

Ima netko nekakav prijedlog odakle naručiti UMI London ili neki sličan mobitel za cijenu do 100€ sa svim troškovima...mobitel za tu cijenu stvarno ne mora biti nešto...

0 0 hvala 0
14 godina

Koji kineski mobitel do max 1600kn, u dimenziji od 5'' - 5,5'', ima najbolju kameru u svim uvjetima?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
https://m.facebook.com/?_rdr#!/Mobionlineshop/
Mobios na Faceu, 719kn. Vidim uglavnom pozitivne komentare.

Imam i ja pitanje. U trilemi sam.
One plus 3, ZUK Z2 pro ili Xiaomi MI5(s). Moze za/protiv za neke od ovih telefona. Proc je ugl isti, memorija nije problem, ekrani vrlo dobri. One plus i ZUK me vuku zbog ekrana i RAMa, Xiaomi zbog softwarea, ultrasonic otiska prsta, ekrana, dizajna, SD821 ako bih cekao s verziju.
S obzirom da je ZUK pod Lenovom, ima li kakva jaca servisna podrska kod nas?
12 godina
neaktivan
bodija kaže...
kekec01 kaže...
bodija kaže...

Krivo... Ono je iz EU

Sve pet kolega, samo ispod cijene u četvrtom ili petom redu piše "Shipping from...CHINA" To je ono o čemu sam već pisao na nekom forumu, stranica je sa eu skladišta a ako telefon nije na stanju onda je ponuđen shipping iz Kine. A mi to naravno ne gledamo jer nam ne pada na pamet da ide iz Kine ako je eu ponuda, jer gledamo u telefon i specke i tko zna gdje još i onda ti naručiš i za neko vrijeme dođe poziv od Carine i ....dalje znaš i sam, ..banje majke kineske i oca i svega ostalog. Treba gledati malo bolje da se ne zeznemo jer ništa ne boli kao kad odu kune iz džepa a mogli smo imati bolje za iste novce.

13 godina
Sta kazete na Leagoo M5.. Bolji od cubota rainbow?
Nema labavo...xDD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možete li preporučiti mobitel do 700kn, s uvjetom kupovine u našem dućanu.

Hvala :)

18 godina

Ima vrlo pohvalnih 2GB RAM-a, a ostatak je... SoC (odnosno CPU i GPU) je isti kao na Rainbow-u, a i kamere su neki relikti (dok je glavna kamera na Cubotu, koliko sam video, dosta pristojna). Zvanično zadnja ima 8, a prednja 5MP, ali je to interpolacija i u stvarnosti senzori imaju svega 5 i 2MP. Pri tom, možda je to moj propust, ali nikad čuo za Leagoo.

Ako nađeš neku pouzdanu recenziju koja kaže da uređaj nema bitnih mana, za sitne pare dobijaš4G (ups, taj SoC ne podržava 4G) dualSIM smartphone sa metalnim kućištem, čitačem otiska prsta, Androidom 6.0 i pristojnom količinom RAM-a i interne memorije (dodatno proširive microSD karticom), uz performanse koje su prihvatljive za taj novac i kamere na koje je verovatno najbolje da zaboraviš. Dakle, ako ne misliš da njime fotkaš - zvuči ok. Samo nešto nisam primetio neki iole pošten test, tako da ne znamo ni kako zaista funkcionišu software (izgleda da nije čist Android) i čitač otisaka prstiju, niti koliko zaista deluje čvrsto.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 23:18 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Moj redmi note 3 je ušao u fastboot mod kada sam ga stavljao u maskicu.Stisnuo sampower +vol-+ i rebooto se u android i tada mi je tražio pin koji sam ukucao ali ga nije primio, i svaki put kad ukucam pin on se zaključava na duže vrijeme(sada je pola sata).Otisak prsta ne prihvaća .Što da radim pomagajte!Ne znam dl je za ovu temu ako neko ima savjet!

0 0 hvala 0
16 godina
kekec01 kaže...
bodija kaže...
kekec01 kaže...
bodija kaže...

Krivo... Ono je iz EU

Sve pet kolega, samo ispod cijene u četvrtom ili petom redu piše "Shipping from...CHINA" To je ono o čemu sam već pisao na nekom forumu, stranica je sa eu skladišta a ako telefon nije na stanju onda je ponuđen shipping iz Kine. A mi to naravno ne gledamo jer nam ne pada na pamet da ide iz Kine ako je eu ponuda, jer gledamo u telefon i specke i tko zna gdje još i onda ti naručiš i za neko vrijeme dođe poziv od Carine i ....dalje znaš i sam, ..banje majke kineske i oca i svega ostalog. Treba gledati malo bolje da se ne zeznemo jer ništa ne boli kao kad odu kune iz džepa a mogli smo imati bolje za iste novce.

Što reći..

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 18:11 (bodija).
10 godina
neaktivan

@NeroX imam ja M5..
ukratko, kamere lose, finger sensor radi dobro, os je freeme os i vrlo je fluidan i oku ugodan, baterija bi mogla biti bolja a  ima i izgleda neki nadam se softwerski bug jer se prazni kako ona hoce, nije 4g kao sta je kolega napisao nego 3g telefon i tu treba paziti da se uzme verzija s 900mhz na 3g..
sve u svemu dobar backup telefon, izrada mu je najveca prednost po meni, djeluje kao tenk.. imas filing da je nepoderiv.. kupio ga na Gearbestu bio dok je trajao flashsale i za 50€ telefon vrijedi.. Nakraju krajeva ovisi sve o tome sta ti trebas i ocekujes..
pozz..

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 1:45 (sasha2511).

2 0 hvala 1
18 godina
NeroX kaže...
Sta kazete na Leagoo M5.. Bolji od cubota rainbow?

Imas tu video recenziju:

http://www.balkangadgets.com/leagoo-m5-recenzija-mini/

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
16 godina
bodija kaže...

Što reći..

Samo da se nadovežem i kažem da kolega ne govori ništa krivo.

Adblock isključen, ali nisam prijavljen na stranicu (doduše gore jest shipping to Croatia namješten). I samo mi je opcija iz Kine.

Swedish latin super funk.
16 godina
sirka666 kaže...
bodija kaže...

Što reći..

Samo da se nadovežem i kažem da kolega ne govori ništa krivo.

Adblock isključen, ali nisam prijavljen na stranicu (doduše gore jest shipping to Croatia namješten). I samo mi je opcija iz Kine.

...trenutno je bijeli samo iz Kine ,a zlatni ima na lageru i u EU.

10 godina
neaktivan
Bolje kupi vodootporan 😂
14 godina

Ima još koja stranica sa EU skladištem da imaju na lageru ASUS Pegasus 2 Plus?

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Netko?
15 godina
neaktivan

ja bih isao na Oneplus 3. najbolji community te odlicno upakirano sve u jedan mobitel. Best buy po meni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice