- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda i padne cijena trojci :D
Što mislite o Meizu Pro 6 u usporedbi sa Xiaomi Mi5?
Ima li netko iskustva sa Meizu telefonima?
Što se tiče cijene nije neka razlika između Mi5 i Pro 6 na Top One.
Nakon nexusa 5 evo premišljam se uzeti UMI super. Ako netko ima kojekakvo mišljenje bilo bi mi od pomoci
A zasto te to smeta ? Ionako znas gdje su tipke i gdje otprilike stisnut u mraku.
Vidio sam dosta recenzija Mi5 i Pro 6 i cini mi se da je snapdragon bolji od mediateka. S druge strane u mom slucaju gdje bih uzeo najslabiju varijantu mi5 s 3gb rama i slabijom verzijom snapdragona 820 (snizena frekvencija na 1.8 naspram kod skupljeg modela 2.15 ghz) mozda bi bilo bolje uzeti za desetak dolara vise Meizu pro 6 s 4 gb rama i x25 mediatekom.
Dodatna stvar koje me strah kod Xiaomi je staklena pozadina...ne bih zelio da mi se to slomije nakon nekog prvog jaceg pada koji je neizbjezan kad tad bez obzira sto cu sigurno koristiti case na bilo kojem od ova dva telefona. Nekako je isto metal dugorocno sigurniji.
Slabija baterija mi nije toliki problem jer ne igram igrice, a s uobicajenom uporabom youtubea, surfanja i ostalih aplikacija koje inace koristim mislim da ce mi svakako moci izgurati dan bez ikakvih problema....plus ionako sam navikao svugdje nositi powerbank kojim cesce punim tuđe telefone nego moj.
Sto se tice podrske Xiaomi vs Meizu mislim da su podjednaki, ali to vise govorim sa strane nekoga tko ima nesto iskustva s rootanjem mobitela i flashanja romova pa sam tijekom ovih par godina citao o obje firme dosta. Ako netko ima drukčije mišljenje/iskustvo neka reče svakako :-)
Dobio sam obavijest od jednog kineskog sellera s ebay-a:
Dear xyz,
Thanks for your order and sorry to bother you here,
We were just informed lately that our local customs has strengthened the inspection for many items, especial the items which include liquid, paste, knifes, and also batteries, devices with batteries (like tablets and mobile phones),thus a great number of parcels have been returned back to us from our local Customs in recent days. Unfortunately, your parcel has been sent back to us too. Any inconvenience caused, please accept our sincere apology.
Since we can't find an approparite shipping way to resend the item, we are on the process of refunding you with our deepest apology and concerns. You could check your PayPal account within next 24 hours to confirm it.
It's our great honor to have the chance doing business with you, hope you could kindly understand that under such situation.
Have a nice day.
Sincerely,
zyx
Što se tiče Letv/ Leeco mobitela, gledao sam i njih već neko vrijeme ali sam u nekoliko navrata po forumima i video recenzijama čuo da su im podrška i update starih modela loši, odnosno da ne dobivaju baš update pa sam nekako odustao od njih iako su jeftiniji, moram priznat da izledaju jako dobro što se tiče specifikacija i dizajna. Samo mi kod njih smeta što nema skoro nigdje sive/srebrne verzije za kupit, sve samo zlatni i ružičasto zlatni, a i 5.5 mi se čini malo preveliko.
Uglavnom čekam da mi sjednu pare sa paypala od refunda za Vernee apollo lite koji sam naručio preko giztopa prije više od mjesec dana. Ispričavali su se dugo da ga nemaju još na skladištu, da bi trebao doći sljedeći tjedan i tako mjesec dana. Onda su rekli da imaju problema sa tajfunom u njih pa im je i stranica pala. Bili su vrlo ažurni u odgovaranju na mailove i nisu puno filozofirali tako da s te strane nemam zamjerke. Tražio sam povrat novca jučer i odmah su isplatili. Došao mail od paypala, samo naravno iz banke su mi rekli da treba 3 do 5 radnih dana da to sjedne nazad na račun.
U međuvremenu dok čekam da to sjedne ću se već odlučiti između Meizu i Xiaomi :-) hvala svima na savjetima
Pa evo kod mene je LeEco Le 2 i radi odlično od prvog dana. Update stiže redovno, već su tri bila i nema nikakve greške. Podrška malo po malo raste pa je nedavno i miui izašao. A što se tiče boje, u početku je bio samo rozo zlatni, ali sada ima srebrna i siva boja i obična zlatna, tako da...
A srebrna boja ima u proizvodnji, ali nigdje nema na lageru kod ovih prodavača koje mi gledamo ovdje. Rasprodani su svi srebrni primjerci...uglavnom mislim i da ima srebrna da ga zasad ne bih kupio pored xiaomi ili meizu
Grossoshop, top one, oppomart? Koliko vidim kod svih ima. Btw i sam ima. Tu rozo zlatni i ok je boja čak, iako je u gumenoj maski pa se ni ne vidi bas
Prolistao sam par zadnjih stranica teme, ali da dobijem još nekakav feedback....trebam mobitel za casual upotrebu, bitno mi je da se ne raspadne za godinu dana, da mu baterija traje bar jedan bez problema i da ne šteka kod surfanja. Nikakve igre ili zahtjevnije aplikacije ne mislim koristiti. Mogu li naći u istom cjenovnom rangu nešto bolje od wiko rainbow jam-a, cubot rainbowa ili bluboo picassa? Također, da li mi se cubot isplati kupit ovdje https://www.se-mark.hr/detalji_proizvoda.0a89bb54ba024152aba42416091ee0a8.mobitel-cubot-rainbow-dual-sim-crveni.aspx da se ne zajebavam sa mogućom carinom ili postoji neka failsafe opcija za nas neuke u online shopingu?
Ja sam u neutrinomobileu u ZG- u uzeo HomTom HT3, HD rezolucija ekrana, dual sim i micro sd (3 utora, biraš u postavkama s koje češ slati poruke, ići na net zvati), isto 5,0" incha ekran. gotovo stock 5.1 lollipop, baterija 3000 mAh, traje oko 7,8h on screen surfanja, oku ugodan, garancija 2 godine, 579 kn košta.
Kolko dugo ga imaš? Kod tih kineza sam još uvijek skeptičan oko trajnosti mobitela i baterije, a kolko vidim po stranim recenzijama cubot koji je već dulje prisutan u UK redom dobiva pohvale za trajnost pa mi je zato nekako prvi izbor iako ne nudi ništa više za veće novce od homtom-a
Pozdrav,
Samo kratko..da potvrdim spoznaje još nekih ljudi sa ovoga foruma.Tiny deals stvarno ima problema na našoj carini.
Mob 110 Eur, skladište DE, oplelo me na našoj carini 261KN.
Otvorili su samo vanjsku kutiju, kutiju moba nisu ni gledali,.... Tiny deals mi poslao račun na 31 USD koji i m nisam ni slao, nisu ni carinici idio.i!
Sada idem na paypal prvo dispute pa case za cca 34 Eur.
Pa evo kod mene je LeEco Le 2 i radi odlično od prvog dana. Update stiže redovno, već su tri bila i nema nikakve greške. Podrška malo po malo raste pa je nedavno i miui izašao. A što se tiče boje, u početku je bio samo rozo zlatni, ali sada ima srebrna i siva boja i obična zlatna, tako da...
Ja baš naručio danas sa Top One sa DHL isporukom,nadam se da dolazi bez carine i pdv-a.
Daj šibni mi link za MIUI,ima li CM za njega?
Uzeo odmah 2 kaljena stakla,jel ne vidim da ima gorillu
Kolko dugo ga imaš? Kod tih kineza sam još uvijek skeptičan oko trajnosti mobitela i baterije, a kolko vidim po stranim recenzijama cubot koji je već dulje prisutan u UK redom dobiva pohvale za trajnost pa mi je zato nekako prvi izbor iako ne nudi ništa više za veće novce od homtom-a
Mišljenja sam da kod većine marki znači kako ga sklepa, da je sve napravljeno kako treba, a ne da fušaju, može te zadesiti da je sve tip top godinama, a možeš u startu dobiti neispravan uređaj.
Pozdrav,
Otvorili su samo vanjsku kutiju, kutiju moba nisu ni gledali,.... Tiny deals mi poslao račun na 31 USD koji i m nisam ni slao, nisu ni carinici idio.i!
Da li je na paketu neka naljepnica koja označava da paket nije iz EU?
Kakvo je generalno mišljenje o meizu? M3S mi je zanimljiv i cijenovno prihvatljiv, al nekako se ne usudim naručivati iz vana s obzirom na dostupnost servisa u hrvatskoj