Što je TD?
Koji točno model si kupio btw...
Tinydeal, Lenovo x3Lite, njem. skladište, računam ide bez PDV-a, nesreće samo proslijedile paket iz zračne luke Frankfurt
Što je TD?
Tinydeal, Lenovo x3Lite, njem. skladište, računam ide bez PDV-a, nesreće samo proslijedile paket iz zračne luke Frankfurt
Ja sam do sad uzimao tri mobača sa tinydeala i nisam imao problema. Većinom su dolazili na vrata za tjedan dana. Baš čudno, ako ih je carina počela zaustavljati.
Sumnjam da su muljali s EU skladištem jer sam prije koji tjedan naručio Xiaomi Piston slušalice iz njihovog njemačkog skladišta i došle su za 3 dana što bi bilo nemoguće da su ih iz Kine slali.
Točno je, nije mob, ali paket je stigao za dva dana u hr, a to nemože iz kine sigurno, i pisalo je da ide iz njemačke. Radi se o sigurnosnoj kameri. Do sada sam uzimala mobitele dva puta sa warehouse i sve je bilo ok. Zar je bitno koja je roba?
Oooooo itekako može, meni stigao mob za 2 dana iz Kine. DHL-om doduše, ali je stigao.
Dokaz na slici. Prvi tracking je iz Kine do UK, a drugi iz UK do Zagreba.
I mene je šokiralo, ali eto tako je ispalo.
Mob naručen 26.07. poslijepodne, poslan 27.06., a danas 29.07. je kod mene u rukama.
TopOne na Aliexpress, Xiaomi Mi Max. BTW, odličan mob...za moje velike ruke taman.
Što je TD?
Ako su ti rekli da je iz eu skladista ne preuzimaj paket. Otvori paypal case i trazi refund radi laznih informacija. Mozda mozes otvoriti case i traziti refund koliko te izadnje pdv.
e.BugaTeam @ebugateam.vacau.com
Ja san narucia s alia top one trgovina i sve normalno stiglo, ja mislim da oni imaju svoj sigurnosni sistem u vezi tih prevara pa se ne trebas brinit.
Odakle mi je najbolje naručivati stvari do 20$+, jel tinydeal dobar vidim pricate o njemu. Koliko treba free shipingu da dode na adresu
Ja san narucia s alia top one trgovina i sve normalno stiglo, ja mislim da oni imaju svoj sigurnosni sistem u vezi tih prevara pa se ne trebas brinit.
Odakle mi je najbolje naručivati stvari do 20$+, jel tinydeal dobar vidim pricate o njemu. Koliko treba free shipingu da dode na adresu
Ako misliš kupovati maskice, zaštitna stakla i slično slobodno kupuj s Aliexpressa, dolazi obično kroz 14-16 dana.
Ja sam platio sa Maestro kartice Zagrebačke banke, dakle obični tekući račun. Verifikacija ide putem tokena. Sve uredno prošlo.
ekipa trenutno traje akcija na Xiaomi RN3 Pro, Mi4c i Redmi 3S modele, ako je netko zainteresiran nek piše u inbox..
slanje bez pdv/carine + pokloni.. :)
Gdje?...nije da ću kupiti, ali nisi naveo?
Narucia san masku sa free deliveri proslu nedilju sa alia, bas me zanima kad ce doc
nesmijem navest jer če ispast reklama a rečeno mi je da nesmijem reklamirat, zato kažem inbox..
Sada vidim da ga nemaju na Njemačkom skladištu. Tako da ova uzbuna izgleda LAŽNA.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Lewd jesus
Mislio uzeti novu xiaomi redmi 3 pro dual camera, oled....
Kad ono 400 dolara ili eura, mislia san da ce bit skuplji ali ne toliko, pogotovo jer je redmi serija koja je uvijek jeftinija bila
Izgleda da je xiaomi redmi note 3 pro ponovno na kupnji
Sada vidim da ga nemaju na Njemačkom skladištu. Tako da ova uzbuna izgleda LAŽNA.
Točno, glavni cilj u životu mi je doć na bugom forum i izmišljat o vezi narudžbe mobitela, carine i sl. Bravo Scherlock, sada ga nemaju, ali su ga prošle subote imali.
bok, imam trenutno xiaomi mi4w ali mi je dosadio.
Koji mobitel preporucujete do oko 2000kn?
Hvala
Hvala
Leeco le2 pro ili Le Max 2 koji je skuplji malo ipak..
hvala na odgovoru, zaboravio sam napisati da su mi ekran i kamera skoro pa najbitniji, i da po mogućnosti narucim sa stranice koja salje iz eu.
Ovaj prvi mi se jako dopada, pogledat cu ga malo bolje.
edit : Pronašao sam ih na honorbuy-u(samo je shipping 40dolara) , sad se dvoumim isplati li se dati 500injak kn vise za pro verziju letv le2
Hvala
Sasha ce ti kao "zadrti" letvas uvijek najprije njega preporuciti a ja kao "zadrti" xiaomi fan cu ti preporuciti mi4s
A ti dobro vidi koga ces poslusati :-)
BTW Sasha kad ce ona piva :-)
hvala na odgovoru, zaboravio sam napisati da su mi ekran i kamera skoro pa najbitniji, i da po mogućnosti narucim sa stranice koja salje iz eu.
Ovaj prvi mi se jako dopada, pogledat cu ga malo bolje.
edit : Pronašao sam ih na honorbuy-u(samo je shipping 40dolara) , sad se dvoumim isplati li se dati 500injak kn vise za pro verziju letv le2
a gle pro verziju imas sa heliox25 cini mi se, pa je ipak malo bolji od obicnog.. kupit ih mozes i na grossoshopu di ti dolaze sa predinstaliranim BB72 softwerom koji ima i "naše" jezike unutra ako ti je to problem..
imaš i x800 po dobroj cijeni sada, kod njega je kamera glavni adut i snapdragon proc.. on je stariji model ali je još uvijek top..
@floki26 od 15.8 sam na GO pa možemo onda ako se ulovimo jer idem na otok (fratarski) jedno 7 dana.. ili se samo dovezi do mog sela, pa blizu smo.. :D
@floki26 od 15.8 sam na GO pa možemo onda ako se ulovimo jer idem na otok (fratarski) jedno 7 dana.. ili se samo dovezi do mog sela, pa blizu smo.. :D
O kojem se tocno selu radi? U mom selu letvi nema,uglavnom se fura xiaomi :-) Ližnjan
@floki26 ne bih uzeo xiaomi mi4s jer trenutno imam xiaomi mi4w.
Jako sam zadovoljan sa xiaomi-em do sada ali mi je ovaj dosadio.
Imao sam i mi3, i redmi note 2
sasha2511 ne treba mi hrvatski meni, engleski samo koristim
O kojem se tocno selu radi? U mom selu letvi nema,uglavnom se fura xiaomi :-) Ližnjan
Valtura.. :)
@floki26 ne bih uzeo xiaomi mi4s jer trenutno imam xiaomi mi4w.
Jako sam zadovoljan sa xiaomi-em do sada ali mi je ovaj dosadio.
Imao sam i mi3, i redmi note 2
sasha2511 ne treba mi hrvatski meni, engleski samo koristim
Meni xiaomi nikad ne dosadi :-) Imao sam i ja (tocnije jos je u rezervi ) mi4 i takoder sam bio prezadovoljan.Od njihovih modela skoro svi su mi kroz ruke prosli (osim Mi Max-a) i zato xiaomi uvijek preporucim prvo.Osobno su mi modeli izna 5" preveliki iako sada imam mi5 koji je taman na gornjoj granici.Naravno velicina ekrana je subjektivna stvar.
Kao sto ti je i sasha napisao,letv je sigurno odlicna kupovina a on ti i zasigurno moze pomoci kako proci najjeftinije.Ja ti osobno mogu preporuciti i OnePlus,posebno model X ako zelis manji ekran.
mislim da bih se mogao naviknuti na 5.5'' ekran.
Gledao sam i ja mi5 ali mi je ipak preskup.
Leeco na grossoshopu sa shippingom dodje 2300 sto mi je također skupo, ali na honorbuy-u ispadne oko 2100, samo mi se cini da je baterija od 3000mAh na takvom telefonu ipak preslaba
Leeco na grossoshopu sa shippingom dodje 2300 sto mi je također skupo, ali na honorbuy-u ispadne oko 2100, samo mi se cini da je baterija od 3000mAh na takvom telefonu ipak preslaba
honorbuy ima EU skladiste nadam se..
baterija je za punit svaki dan iskreno.. :)
Treba mi pomoc
Jel netko narucivao sa geekbuyinga?
Mislio sam tamo kupovat stvari do 50$
Vecinom ce bit ispod 10$ ali cisto me zanima
Pise free shiping i dostava od 2-7 dana...
Iskustva?
S obzirom da si "izdao" xiaomi,evo prepustam te sashi da ti pomogne pri odabiru jer je puno upuceniji u letve :-)
A izdaju ti necu nikada oprostiti :-)
Salim se,promisli dobro,guglaj,istrazuj i sigurno ces naci odlican telefon za 2000 kn
A ako bi se navikao na 5,5 onda cu ti ja preporuciti Rn3 PRO.....OPET XIAOMI :-)