A ko voli nek izvoli, meni se izbor sveo na note 3, meziu metal i 1s.. Na kraju presudio 1s i mislim da je to definitivno najbolja odluka. Sestra ima xiaomi-i pa znam sta i kako sve funkcionira a isto tako i vrijedi za letv, podrska na svim forumima je odlicna a uredaj kao uredaj top kvaliteta i performans al et kao sto rekoh svako ima svoje afinitete prema necemu.
Za one sto se jos uvijek dvoume izmedju ovih mobitela evo odlicna usporedba ta tri telefona.
Usporedba je nikakva, tekst nije nista pametno rekao a one specifikacije od sva tri uredaja su samo podaci na papiru i nista vise od toga.
Nije kineski mobitel, al je zato smartwatch. Pošto nisam nikad kupovao s tih kineskih stranica, ni toliko skupu, a opet jeftinu elektroniku, zanima me jel budem morao platit kakav porez na ovaj smartwatch? Ili plačam čistih 80 dolara ( cijena proizvoda ).
Goophone je poznat po kopiranju apple i drugih poznatih brandova al nije poznat po kvaliteti pa ne znam dal bi se usudio dat te pare za tako sta. Al et ako imas zelju mozes, al da platit ces pdv i vjerovatno carinu jer to spada pod satove koliko znam a na njih imas jos par posto vise ako ne grijesim.

http://www.itrevolucija.org/