"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.515
|
čitano: 7.004.646
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Hongmi ima dosta solidne fotke..Imam sad njega imo sam jos iocean (odlicne danju) i thl..

R33mba#2892
13 godina
protjeran
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

može pomoć, di mogu pratit svoj mob naručen sa Banggooda?    tracking broj počinje sa RX i završava na DE. probao sam preko one stranice 17track tamo mi ništa ne izbaci. i imam još jedan paket sa banggooda, br počinje sa CP završava sa CN..di god upišem taj tracking nigdje mi ništa ne pokazuje. :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 14:12 (minarelli).

0 0 hvala 0
18 godina

Treba proci nekih tjedan dana da dođe na tracking, tak da se moraš malo strpiti ako si ga uzeo nedavno.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

mob je poslan 28.4. ( RX5835***20DE )  a ovaj drugi paket ( CP296***048CN ) 15.4. i od njega još ništa. po ovom tracking broju nemogu ništa ni na 17track ni ovdje http://ips.posta.hr/

18 godina

Morali su ti na bangoodu dati link za pracenje posiljke, pogledaj da nije možda flyt poslano. Ako i dalje nemaš nikakvih informacija najbolje da ih kontaktiraš na njihovoj stranici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
reefreemind kaže...

Dosad, što sam istraživao najviše su me se dojmili:

- cubot x6

- inew v3

- xiaomi hongmi

- xiaomi hongmi 1s

Koji je po vašem mišljenju bolji što se tiče fotkanja? Trebam li uzeti još koji smartphone u obzir?

Za 200$ (prije 260$) imaš sad Neo N003 (sa Sony kamerom) na to2c.com ... Tu imaš dvije fotke na kraju snimljene s njim pa vidi...

15 godina

Kakav je ovaj Coolpad F1 ?
Isplati li se mijenjati iNew V3 za F1? Eventualno neka nadoplata 200-300kn. Ili ima nešto bolje za te pare, do 200USD ? 

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
joyjoy kaže...

Moj stigao u nedelju 4.5. na carinu (Sarajevo) ,nakon obavijesti morao sam faxirati transakcijski račun (sa Banggood) , nazvao sam ih jučer i rekli su mi da prilikom preuzimanja plaćam 31% (sveukupni troškovi -carina,pdv i nekakvi troškovi) . Znači Elephone P9 Water me koštao 200€ ! Pa zadovoljan sam cijenom a nadam se da ću biti i smartphonom ,btw

{#}

Trebalo je 29 dana preko malezijske pošte MY do carine (od transakcije novca) odnosno 35 dana od kupovine na Banggood i još znači 7 dana od carine do mene. Ovo je sporo ali nerade više preko MY pa će valjda ubuduće ići brže..... još mi nije došao u ruke a već se vidim ubuduće da opet kupujem ovako ,LoL . Led je probijen, tonem(o)....................

Ukratko: Smartphone mi se svidio na prvu ,djeluje (a i jeste) kvalitetno izrađen,čvrsto obzirom da je jako tanak. Osnovno BHmobile radi OK,3G (morao sam dodati vpn active.bhmobile.internet .. btw), OTG,BT,Wireless (odlično hvata) , slušalice koje su došle iznenađujuće nisu uopšte loše, android 4.2.2 sve ok (teško da će biti oficijelnog upgrada). Camera je prilično slaba , možda nešzo u postavkama popraviti.
Puno više mi se sviđa od Lumie925 (sestrin) ,nikako mi nepašu WP ,a i on je puno puno skuplji.
Ono glavno ekran IPS 720p izgleda super stvarno.fino fino

{#}

AnTuTu Benchmark , poređenje sa Nexus 7 (Tegra3) , LoL duplo bolje u korist P9!

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 20:18 (joyjoy).
18 godina
dv14 kaže...

Kakav je ovaj Coolpad F1 ?
Isplati li se mijenjati iNew V3 za F1? Eventualno neka nadoplata 200-300kn. Ili ima nešto bolje za te pare, do 200USD ? 

Prema slikama s nekih njemačkih foruma, kamera na F1 nije "spektakularna", ima šuma, slike nisu previše detaljne itd.

Ako ti dobro radi inew v3 ne vidim razloga za zamjenu. Nećeš dobiti neki puno bolji mobitel ako ga prodaš i nabaviš novi.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
12 godina
neaktivan

Posjedujem iOceane X7 HD i primjetio sam da se jako teško spaja na navigaciju  ( barem na google maps pošto druge uopće nisam mogao pokrenuti možda zato što sam ih skinuo sa BM ) da li mu je to općenito boljka pa da se pomirim sa time,ili se može nekim čarolijama može popraviti ili poboljšati i ako može koje su to pošto sam za android sustav totalni poćetnik.Inaće sve drugo na mobu je za 5.

0 0 hvala 0
18 godina

Skini sa marketa mobileuncletools pa udi u njega i nađi enginer mode pa location pa ygps pa information pa stisni na hot pa na full i onda na agps restart i ostavi mob na otvorenom da ti nađe satelite. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
press kaže...

Posjedujem iOceane X7 HD i primjetio sam da se jako teško spaja na navigaciju  ( barem na google maps pošto druge uopće nisam mogao pokrenuti možda zato što sam ih skinuo sa BM ) da li mu je to općenito boljka pa da se pomirim sa time,ili se može nekim čarolijama može popraviti ili poboljšati i ako može koje su to pošto sam za android sustav totalni poćetnik.Inaće sve drugo na mobu je za 5.

kakva ti je baterija?? moj se iocean poceo u zadnje vrijeme na 15% gasit..

R33mba#2892
15 godina
odjavljen

Skinite si Battery calibration sa google playa, napunite do 100%, kalibrirajte, praznite do 5% i ponovno napunite do kraja, ja to uvijek napravim kad vidim neke probleme sa baterijom i sve bude super

*Sony Xperia Z1 Compact*

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
R3nchi kaže...
press kaže...

kakva ti je baterija?? moj se iocean poceo u zadnje vrijeme na 15% gasit..

Za sada ok traje jedan dan ali dosta čaćkam po njemu , pošto sam se prvi put sreo sa Androidom i Kinezom , do sada sam imao iphone 3 gs ( završio kod žene) i iphone 4 ( završio kod čerke ) Samo da naglasim da je mobitel novi nema ni mjesec dana kako sam ga uzeo ali mislim da ću naručiti bateriju od 3000 dođe nekih 15 $ . A baš sam sinoć došao na snagu 10 % i nije se ugasio normalno je radio tj do sada mi se nikada nije ugasio ako je na njemu stajalo bilo koja oznaka o snazi a da nije 0, jedino su mi izlazile obavijesti da će mi krepati telefon i da ga trebam staviti na punjenje.

12 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Skini sa marketa mobileuncletools pa udi u njega i nađi enginer mode pa location pa ygps pa information pa stisni na hot pa na full i onda na agps restart i ostavi mob na otvorenom da ti nađe satelite. 

Puno hvala ja sve napravio kako si napisao pa će mo vidjeti kada budem negdje išao hoće raditi, još jedno pitanje jel ima neka navigcija da je donekle dobra a da je free , znam da nema đabe i dobro  ali ne daje mi se 50 $ , ove što sam skodao sa BM ne mogu ni jednu pokrenuti.

18 godina

Ja koristim MapFactor, meni i više nego dobra - imaš mogućnost korištenja OpenStreetMaps ili možeš kupiti TomTom karte. Jedini nedostatak je što nema glasovno navođenje na hrvatskom, ali ima na srpskom pa i nije neki nedostatak. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Što biste mi preporučili do 1000 kn +/- koju kunu.

• Zaslon minimalno 4,5"
  • Trgovina mora biti sigurna
Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
15 godina

El ima netko ideju kak kalibrirat touch?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
David87 kaže...

El ima netko ideju kak kalibrirat touch?

SGS Touchscreen booster i nook screen recalibrate

*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina

ma kaki ne pomaže :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
David87 kaže...

ma kaki ne pomaže :/

A što je problem sa ekranom?

*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina

neprecizan, a dok stisnem u bilo koji kut ne prima na dodir, a za napisati jednu riječ ti treba 5 minuta

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Jesi proba ovaj screen recalibrate?

*Sony Xperia Z1 Compact*

0 0 hvala 0
15 godina
Ne pomaže nažalost :/
13 godina
neaktivan

Jel vrijedan ovaj tih para: http://www.pandawill.com/wmcc-x5-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-screen-3g-white-p88474.html

Već sam ga naručio, nadam se da neće razočarati...

0 0 hvala 0
18 godina

Za te novce super mob i još ima 3g frekvenciju na 900mhz šta je super, jedino bi se mogao razočarati u gps. Ali ako ti to nije važno odličan mob. S tim da bih ja za njega i kupio nekakvu zaštitnu maskicu koja bi štitila i ekran jer nikad neznaš kada ti može ispasti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mobitel mi je za tatu tako da i ne traži nešto zahtjevno.. Najviše za surfanje i tako to.. pokušavao sam naći recenzije za njega na youtubu ali bezuspješno...

16 godina
neaktivan

pomoć pri odabiru molim:

2 jiayu G4S
1 jiayu G5S
12 xiaomi mi2s
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam tele2 broj, koliko ste mi rekli 3G radi na 900/2100MHz, Xiaomi mi2s radi na 850/1900/2100MHz, pa dajte, zanima me kako to u praksi izgleda, koliki je to problem? šta van grada me prebaci na 2g? kakva je razlika 2g i 3g? jer ste mi glasali većinom za xiaomi na anketi, pa me zanima, jer da ima 900MHz već bi ga odavno naručio, a ne vas davio tu po forumu.  i šta fali ovoj dvojici jiayu kad se niste baš razbacali sa glasovima za njih pored xiaomi-ja? (poruka prije ove, radi se o jiayu g4s i jiayu g5s)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i još jedno glasanje ako može

hvala

14 to2c
3 minideal
1 netko treći,ako da, tko?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice