HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 453.164
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: HTC M8 - Rasprava
Saga se nastavlja...napokon bootam u hboot i tamo zateknem stanje sa prilozene fotke.

Pitanje : sto je potrebno napraviti kako bi na taj mob stavio eu stock rom i da dobijem sve dosadasnje OTA-e?

Hvala 😊
BF3/BF4 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
12 godina
Ekipa, moze neko ko je kupio m8 u lijepoj nasoj izvagat mob? Ovaj sta sam uzo je laksi od sluzbenih podataka (151g umjesto 160g). Malo mi preveliko odstupanje...aj da je +-3g...hm.
BF3/BF4 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
izvone kaže...

pozz,imam rootan m8,sa stock romom na 5.0.1. posto uskoro dolazi HTC 10 u moje ruke htio bih ovaj upgradeat na 6.0 i stavit na prodaju (no prije dolaska zelim jos osjetit m8 na 6.0). Pa me zanima kak o da napravim update tootanog moba?,Da samo stavim svoj RUU,stavim neki custom rom software sa 6.0 ili ima neki drugi nacin da ga unrootam?

Dakle na mobu je samo stavljen root sa superSU.

Ne znam jel ti još aktualno, al moraš unrootat mob da bi ga updateao.

http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/general/guide-restore-european-htc-one-m8-to-t3072235

10 godina
HTC M8 - Rasprava
Da li mogu nekako zakljucat aplikacije da treba pw za pristup. tipa galerija,viber,glazba itd.. Kako bi to mogao napraviti, treba mi aplikacija ili mogu i bez?
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
el.šef kaže...
Da li mogu nekako zakljucat aplikacije da treba pw za pristup. tipa galerija,viber,glazba itd.. Kako bi to mogao napraviti, treba mi aplikacija ili mogu i bez?

Preporuka AppLock

17 godina
protjeran
HTC M8 - Rasprava

6.0.1 update nećemo dobiti? CustomROM mi se neda stavljat jer ovaj službeni 6.0 radi glatko...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
HTC M8 - Rasprava

Može li neko pomoći, na zaslonu su mi nestale ikone BACK, HOME I LATEST APP.? I ne mogu ih vratiti nikako?!

0 0 hvala 0
15 godina
Prince-Artas kaže...

6.0.1 update nećemo dobiti? CustomROM mi se neda stavljat jer ovaj službeni 6.0 radi glatko...

Mislim da nista od toga. Netko je na twitteru objavio da su testirali za m8, ali je ostalo na tome.. ja sam se nadao da ce ga GPE verzija dobit no ocito nista ni od toga..

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
15 godina
vedor kaže...

Može li neko pomoći, na zaslonu su mi nestale ikone BACK, HOME I LATEST APP.? I ne mogu ih vratiti nikako?!

Factory reset?

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
9 godina
neaktivan

Jesam i ništa, pojavilo se nekkav tekst i crvenim slovima failed i sve brzo ode s ekrana i kreni ono andriod is upgrading i kad je odvrtio svoje opet ništa...

9 godina
neaktivan

Piše open recovery complet i ispod failed

14 godina
neaktivan
HTC M8 - Rasprava

Krivi post :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2016 13:17 (whisper2311).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC M8 - Rasprava

Pozdrav svima,

problem koji imam nastao je nakon zadnjeg update-a za kameru i jos neke default-ne aplikacije. Nakon toga kad zelim slikati prođe 20-30 sekundi prije nego fotic klikne. 

I nakon toga nemrem van iz kamere nego moram hard reset...Mob nije root-an, 3rd aplikacija ima 5-6 i nemaju veze sa kamerom...

Jel ima netko taj problem?

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Srednji kaže...

Pozdrav svima,

problem koji imam nastao je nakon zadnjeg update-a za kameru i jos neke default-ne aplikacije. Nakon toga kad zelim slikati prođe 20-30 sekundi prije nego fotic klikne. 

I nakon toga nemrem van iz kamere nego moram hard reset...Mob nije root-an, 3rd aplikacija ima 5-6 i nemaju veze sa kamerom...

Evo i ja danas dobio taj problem. Neki update je shebao stvari. Jesi uspio riješit?

EDIT: izguglao rješenje i testirao, kamera radi normalno.

Go to the HTC Car App, tap Speak, download your language pack and the camera will work again. Crazy but it worked for me (I could not find HTC Speak on my phone).

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2016 11:18 (Prince-Artas).
16 godina
Prince-Artas kaže...
Srednji kaže...

Pozdrav svima,

Evo i ja danas dobio taj problem. Neki update je shebao stvari. Jesi uspio riješit?

EDIT: izguglao rješenje i testirao, kamera radi normalno.

Go to the HTC Car App, tap Speak, download your language pack and the camera will work again. Crazy but it worked for me (I could not find HTC Speak on my phone).

Da, na fejsu na HTC Hrvatska su mi rekli da napravim factory restore...baš mi setoi  nije dalo raditi...idem probat ovo tvoje...javim se 

EDIT: RADI...hvala puno...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2016 14:06 (Srednji).
14 godina
neaktivan
HTC M8 - Rasprava

Jedno tesko pitanje..znaci mojem htc one m8 je 19.7 izasla garancija, kod za otkljucavanje mreze sam zatrazila jos u 6 mj i dobila ga odmah u centru ali ga nisam isprobavala do neki dan..znaci ubacimo karticu od t coma upalimo mob i trazi 8 znamenki..nakon unosa mob veli da je kod neispravan.. zvala sam sluzbu i oni kazu da mora na servis ali..posto je garancija izasla trosak snosim sama..taj kod smo i telefonski provjeravali i imei i kod se poklapaju..da li se to desilo jos kone?Rijec je o operateru tele2

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC M8 - Rasprava

Gdje kod nas mogu kupiti ovaj mob? novi

hvala

http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
alien20 kaže...

hvala

Jesi probao u Sancta Domenici?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 10:09 (Prince-Artas).
11 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
alien20 kaže...

hvala

Jesi probao u Sancta Domenici?

Probat cu. Btw dali se ovo vise isplati od a5 2016? Oba uredaja izgledaju lijepo, imaju dobru bateriju, htc ima prednost slowmo recordinga, dok a5 ima bolji ekran. Koji uzeti?

17 godina
protjeran
HTC M8 - Rasprava

A5 2016 ima bolju kameru i zaslon, i mogao bi dobiti Andorid 7. M8 će ostati na Marshmallowu (koji na njemu radi super pa to i nije minus), ima superiornu izradu, premium feeling i Boomsound. Neznam ni ja što bih, M8 me osvojio i zbog SenseUI pa bih možda radije na njega. Međutim A5 se može na Njušci naći novi, s jamstvom za 2000kn a to nije mala razlika naspram ovog M8 u Santa Domenici

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
alien20 kaže...

hvala

Centar tehnike, 1999,99 kn

http://www.centar-tehnike.hr/product.asp?product=htc-one-m8-16gb-sivi&code=SMHTCM8GM#.V6JjaPl96Uk

11 godina
neaktivan
HTC M8 - Rasprava

m8s ili m8? m8s je skuplji za 450kn, ali vidim da je po specifikacijama slabiji, dakle novi m8 je 2000kn

novi galaxy a5 2016 je 2250kn

Sto uzeti? Galaxy m ise svida, jedino sto je malo slabiji od obicnog m8 i nema slowmo recording, nema mogucnost refokusiranja i sl. Ali bolji zaslon i noviji je, kvaliteta izrade takoder na nivou sa htc-om.

Neznam, dajte misljenja. Meni je taj obicni m8 najvise svida nekako, dual kamera mi odgovara, jer mi sluzi iskljucivo a insta, fb, tako da bi se savrsen poklopilo. Kakva je baterija na android 6?

0 0 hvala 0
15 godina
Koji uzeti? Stvar osobnog izbora. U htc temi ces dobiti odgovore da uzmes m8, dok u samsung temi da uzmes samsung.

Nikad ne bi uzeo samsung cisto zbog softwarea, ali to je opet moje subjektivno misljenje.

Uzmi ono sto tebi najvise odgovara. Ne slusaj druge..
11 godina
neaktivan
merio kaže...
Koji uzeti? Stvar osobnog izbora. U htc temi ces dobiti odgovore da uzmes m8, dok u samsung temi da uzmes samsung.

Nikad ne bi uzeo samsung cisto zbog softwarea, ali to je opet moje subjektivno misljenje.

Uzmi ono sto tebi najvise odgovara. Ne slusaj druge..

Ma znam, ali htio bih znati kakva su iskustva s uredajem? baterija? Na samsungu drzi 2 dana normalnog koristenja. Svjestan sam prednosti i mana oba uredaja.

15 godina
A vidi, baterija od korisnika do korisnika. Ima ekipe koja lijepi screenshotove baterije koja ima 5-6-7 sati screen on time. Ja nikad nisam uspio iznad 4. Puno vozim, pa cijelo vrijeme mijenjanje i trazenje signala, tako da ja nisam relevantan po tom pitanju.

Iskreno, sto se tice baterije meni je bitno da mi izdrzi od 7 do 4 dok ne dodjem s posla, a tu me je rijetko kad iznevjerila.

Sve u svemu, 100 ljudi 100 ćudi(sise) 😀
Tako je i za batrriju, sve zavisi sto i kako radis na mobitelu.
11 godina
protjeran
Ovo mi je accna mobu, evo narucen je m8
11 godina
neaktivan
HTC M8 - Rasprava

Evo ovako, mob je stigao, ali vec problemi... Power button ne radi kako treba, dake stisnem ga lagano i cuje se klik kako i treba, ali nista, reagira tek primjenom jace sile... Kako je kod vas? Ekran nije lijpo poravnat sa kucistem, ima malig gapova, tocno me smeta kad spustam notification bar... Nisam zadovoljan kvalitetom izrade koj isvi tako hvale, zbog toga sam prvenstveno i kupio taj mob, ali na kraju sam dobio govn*. Ostalo je uredu, kamera, fluidnost, pa cak i battery life. Sto napraviti? Reklamirati za ovaj power button?

0 0 hvala 0
15 godina
alien20 kaže...

Evo ovako, mob je stigao, ali vec problemi... Power button ne radi kako treba, dake stisnem ga lagano i cuje se klik kako i treba, ali nista, reagira tek primjenom jace sile... Kako je kod vas? Ekran nije lijpo poravnat sa kucistem, ima malig gapova, tocno me smeta kad spustam notification bar... Nisam zadovoljan kvalitetom izrade koj isvi tako hvale, zbog toga sam prvenstveno i kupio taj mob, ali na kraju sam dobio govn*. Ostalo je uredu, kamera, fluidnost, pa cak i battery life. Sto napraviti? Reklamirati za ovaj power button?

Meni je bilo da se nije cuo klik vec da se zaslon sam od sebe palio/gasio,mjenjali su u Agramu gornju plocicu vise puta. A ekran je isto i meni tako,ali na drugu stranu pa mi ne smeta.

Di2 & EPS FTW!
11 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
alien20 kaže...

Meni je bilo da se nije cuo klik vec da se zaslon sam od sebe palio/gasio,mjenjali su u Agramu gornju plocicu vise puta. A ekran je isto i meni tako,ali na drugu stranu pa mi ne smeta.

I kako je sada? Aj probaj lagano stisnit power button cis dos da se cue klik, pa vidi jel aktivira ili moras jace?

13 godina
protjeran
alien20 kaže...

Nemoj ništa reklamirati, najbolje da će ti servis rastavljati novi telefon, očito si dobio defektan primjerak.

Ako se ne varam kupio si taj telefon preko webshopa, imaš 14 dana da ga vratiš.

Pošalji e-mail trgovini da želiš raskinuti ugovor i da ćeš im poslati telefon nazad, ne trebaš ništa objašnjavati zašto.

Spakiraj ga nazad u kutiju i pošalji im ga, trgovina ti mora vratiti vratiti novce u roku 14 dana.

Kad ti vrate novce, kupi ga u nekoj drugoj trgovini.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice