Bonbon popust na mobitele 30%

poruka: 96
|
čitano: 20.461
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Bonbon popust na mobitele 30%
U3PM kaže...

Pouzećem,nije stvar u udaljenosti i količini naručenog,već mislim da lumia 710 nije rasprodana kao ostali,pa im je sigurno gužva.Prošli put sam naručio Ideosa,pa sam ga dobio zadnji dan,a i Zagreb je veliki grad,tamo ne možeš sa poštarom i dostavljačem popiti pivo,jer se ne znate,a i tamo ima puno,puno više dostava

Da su ozbiljna firma već bi dobio mobitel! Nedo im bog da mi u kutiji od mobitela nešto fali ili još gore da mobitel ne radi, jer se neće dobro provest.

13 godina

Moj frend je kupio Xperiu U par dana prije pada cijene, psmtr 500 kuna bačeno u dim!

1 0 hvala 0
15 godina

sad bi si negdje jaja odgrizo a? ccc syeban osjecaj skroz

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Evo stigle meni obje Xperie maloprije
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan

micro sim ne šljaka,ni jedna,aktivirao sam preko obične,ali ništa,zna tko kako riješiti problem?

U3PM

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stigao je SE LWW! {#} Čak me je i dostavljač zvao na mobitel prije nego što je došao. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Balvan8 kaže...

Stigao je SE LWW! {#} Čak me je i dostavljač zvao na mobitel prije nego što je došao. 

Tako je i meni bilo.Nazvao je prije dolaska

robimarko@gmail.com
13 godina

Evo i meni taman donio dostavljač u firmu mini 2. naručen je bio u pon u 11:50  {#}

ORIGIN: CR0_VandaL ; STEAM: vandalzd ; TDU2: VaandaL; Social Club: vandal_zd
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Čini se da će Lumie ići zadnje :\

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Čini se da će Lumie ići zadnje :\

Ja sam ih jučer dobio oko 12 - Vinkovci

U3PM
17 godina

Eto, propadne mi teorija :)

EDIT:

Evo, stigla i meni Lumia - ali moram po nju do cityex-a, jer nebi oni do mene... grrr...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 17:17 (Elles D.).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Šteta što nema veći izbor mobitela taj Bon Bon, HTC uređaji su navodno odlični....nisam još koristio neki smartphone, btw. koji bi bio dobar za surfanje ? XPeria možda, prijedlog ?do 1500 kn.

Obavezno bi da ima Android. Čuo sam neš da se ovaj neki HTC sa povećim ekranom mora puniti svaki dan jer mu taj ekran troši bateriju ful.

A i otključavanje mi nebi bilo toliko bitno ako je Bon Bon toliko dobar (cijenama i signalom koji je po T-Com infrastrukturi), a je, šta ne? Eventualno zbog mog broja koji bi volio sačuvati, ali njega bi i tako držao u drugom mobitelu...

Jel mi može tko jednostavno objasniti i zašto nije dovoljno to obično otključavanje kodom nakon godine dana ?  Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina

sve si krivo skonto...bonbon mobiteli rade i a t-mobile mrezi...a ono moje otkljucavanje fastboota to je da mogu stavljat custom kernele...mislio sam da mogu ubit 2 muhe 1 udarcem al ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ALVIN kaže...

HTC uređaji su navodno odlični....nisam još koristio neki smartphone, btw. koji bi bio dobar za surfanje ? XPeria možda, prijedlog ?do 1500 kn.

Sa oglasnika nađeš HTC desire HD, ili novu xperiu u.. ako ti nije problem ekran (uzak) i nema SD kartice.

15 godina
mario1990 kaže...
ALVIN kaže...

HTC uređaji su navodno odlični....nisam još koristio neki smartphone, btw. koji bi bio dobar za surfanje ? XPeria možda, prijedlog ?do 1500 kn.

Sa oglasnika nađeš HTC desire HD, ili novu xperiu u.. ako ti nije problem ekran (uzak) i nema SD kartice.

Ne bi preko oglasnika uzimao, a taj desire HD više ne primjećujem po trgovinama. Od modela Xperie jedino U mi se čini da dolazi u obzir jer čitam da za P i S dosta kratko traje baterija, 4 sata surfanja, a radije bi malo veći ekran nego li ima U....ma još sam u fazi istraživanja, to mi je sve novo područje. Izdvojio bi i više novaca, moguća i neka sitna pretplata do 100 kn ali ako bi dobio kvalitetu blizu ranga Galaxy s3, ili Iphone 4, HTC Evo 3D....uglavnom važem koji mob se isplati uzeti općenito. Ključne stavke su mi veličina ekrana, trajanje baterije, kamera i cijena.

Ovdje su testirali baterije za neke mobitele: LINK   ako ima još tko kakav sličan link nek postavi

Za pola godine mi istječe paket maxTV-net-telefon ugovor, pa želim s njima dogovoriti produženje ugovora uz dobar popust na neki smartphone, neznam dal se može tu malo sa njima dogovoriti u vezi toga, idem danas pitati u t centar  ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 8:34 (ALVIN).
17 godina
neaktivan

Odlična ponuda, uzeo sam jednu Xperiu U, 1.190 kn je super cijena, pogotovo kad se uzme u obzir da je uređaj otključan.

Sad se još samo malo treba strpiti da izađe ICS. {#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

iPhone, xperia i live with walkman su rasprodani brzo, sad će ih biti po oglasnicima. {#}

13 godina
Nije otkljucana xperia u kolko ja znam... bio sam se bas raspitao
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moja je otključana. Možda sam samo imao sreće, ali vidim da uz bonbon i T-mobile definitivno prima i kartice svih ostalih mreža.

13 godina
Onda stvarno zakon! Takav mob za 1190kn jos otkljucan pa jbt ludilo!
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Pozdrav. Zna li tko hoce li biti jos kada ova akcija od 30 posto?
15 godina

mozda za bozic

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Pozdrav. Zna li tko hoce li biti jos kada ova akcija od 30 posto?

U skorije vrijeme neće.

16 godina
neaktivan

Uh ja sav sretan upiknuo iPhone 4S, narucio ga u petak oko 3-4 i dosao u utorak rano ujutro. Jedino mi nije sim kartica radila ali sam isti dan isao promjeniti svoju od t-mobilea. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Može li se znati kolika je cijene bila sa popustom iphonea 4s?

14 godina
3.150kn
robimarko@gmail.com
17 godina

jel tko uzimao mob na rate tj na american mozda? meni sad rata za mini dosla 62 kn sto znaci za 12 mj platit 744. sto nije kak pisu 700. Ili sam ja predvidio nesto tu.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja sam uzeo Xperiu U na 12 rata i 101kn je mjesečna rata
robimarko@gmail.com
17 godina

znaci isto vise neg sto bi trebalo.....poslao im mail,bas me zanima sta ce mi odg na temelju cega se vise placa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Izgleda da T-com uzme proviziju na PayWayu
robimarko@gmail.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice