The Battery

poruka: 4
|
čitano: 1.893
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
The Battery

Poz ljudi evo da se zahvalim testerima i na odazivu u aplikaciji. Ako budete imali problema rijesit cemo.

Evo linkova na gplay aplikaciju :

The Battery - Android Apps on Google Play

The Battery Pro - Android Apps on Google Play

Ovo je prva verzija i nemamo bas puno uređaja za testiranje pa ćemo pojedinačno riješiti probleme, ako imate problem postajte screenshot ili opišite, ideje također dobrodošle.

Bit će još dosta updejta i funkcija

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 8:52 (Hellmaker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: The Battery

vrijedi isprobati :)

15 godina
neaktivan
The Battery

Verzija 1.01 je vani sa ispravkama.

- Layout za 7'' tablet ispravljen 

- Compatibility sa uređajima koji nemaju gps ispravljen, od sad mogu i ti uređaji preuzeti app s gplay.

hvala Laxarus na nadljudskom testiranju. {#}

P.S. Ako ostali imaju cudna vremena life i charge (vr.pražnjenja , vr. punjenja) postajte. Još smo u procesu "tuninga" algoritma za izračun tih podataka. Naš app uči vaše navike i računa nivoe baterije kroz cijeli mjesec, što više vremena prođe precizniji bi podaci morali biti.

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: The Battery
Huawei U8650
CyangenMod 7.1
Android 2.3.7

Aplikacija je juce instalirana, od tada je proslo 3 punjenja i 2 praznjenja, sad je uredaji spojen na punjac i napunjen 100%, uz minimalne background procese i prikazuje mi "Life 02h:06min" sto je daleko manje od stvarnog trajanja dok je uredaji idle, 15 puta manje.
Jos cu vidit kako ce se ponasat na malo duze staze pa javim.

Prestigio PMP3270B
CyanogenMod 10 alpha by Laxarus
Android 4.1.1

Od instalacije verzije 1.01 proslo je jedno praznjenje i jedno punjenje medutim jos mi ne pokazuje nikakve podatke trajanja, kad otvorim aplikaciju pise samo Loading cijelo vrijeme.
Aplikacija se ne pokrece sa sustavom, morao sam rucno stavljat da se dize sa sustavom.
TD za glupost
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice