Samsung Galaxy S Plus Kies ga ne očitava

poruka: 11
|
čitano: 6.293
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

Pozdrav. Ovak, kad pokrenem Kies, tada spojim Galaxy S Plus i računalo ga očita i mogu putem Computera prčkati po folderima u mass storageu, ali Kies samo ga krene očitavati i tako vječno stoji "Povezivanje" i nikada ga ne spoji. Probao sam reinstalirati Kies i skinio najnoviju verziju ali ne pomaže. Probao sam i "Otklanjanje poteškoća s povezivanjem" ali i to vječno stoji i ništa se ne dešava.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Zar nitko nema pojma što bi moglo biti?

0 0 hvala 0
14 godina

Ako se dobro sjećam (a to je bilo davno dok sam imao org. firmware i koristio Kies), moraš nešto prtljati u postavkama samog Kiesa.
Gore, u izbornicima negdje nađi postavke i nekako, stvarno se ne sjećam kako moraš doslovno sam omogućiti povezivanje.

I probaj pokrenuti Kies na mobitelu u isto vrijeme. 

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S Plus Kies ga ne očitava
KonorKenvej kaže...

Je li ti podešeno na mobu Postavke--Bežično i mreža---USB postavke---Samsung Kies.

Prvo prebaci na "Spremanje podataka" da Windows instalira drivere za USB. Tek kad vidiš da su Windowsi prepoznali mobitel, sve ponovo iskopčaj, prebaci na Samsung Kies i onda ponovo pokušaj.

Imam samsung galaxy S i9000 ali trebalo bi biti slično rješenje.

Das Herz hat seine Grunde, die der Verstand nicht kennt !
12 godina
protjeran
Budokai kaže...
KonorKenvej kaže...

Je li ti podešeno na mobu Postavke--Bežično i mreža---USB postavke---Samsung Kies.

Prvo prebaci na "Spremanje podataka" da Windows instalira drivere za USB. Tek kad vidiš da su Windowsi prepoznali mobitel, sve ponovo iskopčaj, prebaci na Samsung Kies i onda ponovo pokušaj.

Imam samsung galaxy S i9000 ali trebalo bi biti slično rješenje.

Windowsi ga uvijek prepoznaju dosad, i evo bio si u pravo bio je namješteno na masovno spremanje, vratio sam na Kies ali opet vjeečno ga očitava

Evo slika, sad ga izgleda očitao da je to 9001 ali ništa desno nema, tj još povezuje

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 18:52 (KonorKenvej).
13 godina
protjeran

Stvarno je to glup problem.

Kao da ga Kies još nema u bazi podataka... {#}

Imao sam ga i ja kad sam kupio SGalaxy S i9000, no evo već drugu godinu nemam nikakvih problema sa Kiesom. U djeliću sekunde prepozna mob i to uvijek.

Das Herz hat seine Grunde, die der Verstand nicht versteht

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Budokai kaže...

Stvarno je to glup problem.

Kao da ga Kies još nema u bazi podataka... {#}

Imao sam ga i ja kad sam kupio SGalaxy S i9000, no evo već drugu godinu nemam nikakvih problema sa Kiesom. U djeliću sekunde prepozna mob i to uvijek.

Sve sam probao. I resetirao komp i resetirao mob, i deinstalirao Kies...neznam što više

17 godina

Ma Kies je najlošiji komad softvera koji sam imao priliku koristiti u zadnje(duže) vrijeme. Ima tonu postova na netu sa Kies problemima.

13 godina
protjeran

Evo, baš sam danas nakon stavljanja novog firmwarea na mob povratio svoje kontakte s Kiesa.

Ako imate novije mobitele morate čekati jedno godinu i pol da ih Kies apdejta u bazu podataka. {#}

Volim sve moderatorice i administratorice !

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Budokai kaže...

Evo, baš sam danas nakon stavljanja novog firmwarea na mob povratio svoje kontakte s Kiesa.

Ako imate novije mobitele morate čekati jedno godinu i pol da ih Kies apdejta u bazu podataka. {#}

hahhah godinu i pol?

Evo šta sam poslao hrvatskom/regionalnom Samsung reportu, i šta su mi odgovorili: 

Dobar dan. Kupio sam prije godinu dana vaš model Galaxy S plus u T Mobileu. Godinu dana sam trpio bugove kojih je btw mali milijun. Telefon se gasi sam od sebe bez razloga s punom baterijom i ponovno upali, browser se crasha bez razloga, ekran se smrzava bez razloga, ekran ponarančasti bez razloga i moram vaditi bateriju da bi to ispravio, pa zatim dobijam upozorenje odjednom na ekranu bez ikakvog razloga da je neočekivano sd kartica maknuta iako nije, te da je sim kartica maknuta neočekivano iako APSOLUTNO NIŠTA NISAM TAKNUO. Pa onda Kies uopće neće da spoji uređaj iako ga očita, tj vječno piše connecting. Vjerojatno sam zaboravio još milijardu bugova, trpio sam sve te probleme godinu dana ali više neću. Hoću uređaj koji radi bez problema!! Platio sam za to! Servis neće pomoći ovoj milijardi bugova. Hoću novi uređaj koji radi!!

Odgovor:

Poštovani Gospodine 

Zahvaljujemo Vam što ste kontaktirali Samsung Electronics! 
Po pitanju Vašeg zahtjeva, obavještavamo Vas sljedeće: 

Vas zahtjev ce biti proslijedjen nadleznim osobama. Molimo Vas da nam posaljete sledece podatke o uredjaju: datum i mjesto kupovine, IMEI broj. 
Takodje, bice potrebno da se uredjaj nadje u jednom od nasih ovlastenih servisa: 
MESC, Heinzelova 96, 01/6188-513 
Agramservis, Slavonska avenija 22d, 385 1 2456 555 
Europatrade centralni servis, Rimski put BB, Sesvete, 01-2004-186 

Molimo Vas da nas obavijestite kada i gdje ste predali uredjaj kako bismo mogli ispitati slucaj i razmotriti Vas zahtjev. 

Za više informacija možete nas kontaktirati telefonom, od ponedjeljka do petka, između 09:00 -18:00 sati, na sljedeće brojeve telefona: Hrvatska - 062 SAMSUNG (062 726 7864) ( Po cijeni lokalnog poziva za pozive sa fiksne i mobilne mreže) 

Da bismo Vam omogućili što bolju uslugu, molimo da ubuduće koristite Vaš korisnički broj : 3400055682 i da imate točan model, serijski broj i datum kupnje uređaja kada nas budete kontaktirali. 

Želimo Vam ugodan dan! 
Jovana Maksimovic, 

SamsungElectronics – Centar za korisničku podršku. 
www.samsumg.com/hr

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 17:52 (KonorKenvej).
13 godina
protjeran

A, što da kažem...trebali bi mi svi pisati Samsungu pa im možda lupi iz guzice u glavu.

Eto, nadogradio sam danas mob na ICe Cream > ICS333-2.0.1 odn-ROM 4.0 i već problemi s Kiesom..vrti li ga vrti a nikako da se spoji.

Dok sam bio na Gingerbreadu 2.3.6 sve je teklo glatko ali tek nakon godinu i pol (kao što već rekoh).

Ne znam ? Nitko (s novijim Android sofverom) se ne javlja da mu spajanje Kies-a ide kao po špagi {#}

Da kontakte nisam prebacio u VCard format teško bi ih vratio na telefon odn. morao bih jedno 80 kontakata ručno ponovo ukucavati. Baš lijepo.

Dobro da se i s USB-om na "suho" mogu spojiti...hvala programerima bar za to. {#}

Volim sve moderatorice i administratorice !
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 19:46 (Budokai).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice