Imam problem jedan koji se počeo dešavati u zadnja 2-3 dana,naime imam samsung galaxy mini GT-S5570 oko godinu dana sada nikad problema s njim nisam imao do sada,uvijek sam bio spojen na svoj wifi automatski.No sada uopce mi se nezeli spojit na wifi vise samo piše Prijava,spajanje....odspojen lozinku za internet nisam mjenjao niti išta slično,laptop i ostali uređaji se sasvim normalno spajaju na router,zvao sam za internet i htjeo provjerit jer mi blokira nest router ili slično ništa sve je u najboljem redu.Kod prijatelja,brata bilo gdje drugdje sasvim normalno se spaja na wifi,samo kod mene u kuci se nezeli spojit više...gledao sam i android forume ima problema takvih ali nitko nema odg.na to,probao sam sve zaboravit mrezu pa ponovno ukucavao ali ništa,mob.sam vratio i na trgovačke postavke opet ništa samo piše connecting i disconect poslije toga,znači samo kod mene u kući dok dalje radi sasvim normalno.ako ima netko odg. na moj problem da moze pomoći ili je imao sličan problem molim pomoć,hvala unaprijed :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore