Da li postoji neka (free) aplikacija koje služi sa lociranje drugog mobitela na drugom OS-u? iPhone bi bio glavni aka lociranje onog drugog - Android mobitela (OS ver. 2.3.6. Gingerbread)
Da li postoji neka (free) aplikacija koje služi sa lociranje drugog mobitela na drugom OS-u? iPhone bi bio glavni aka lociranje onog drugog - Android mobitela (OS ver. 2.3.6. Gingerbread)
Prvo mi na pamet pada Google maps, pa ukljucis Latitude i dodate se kao prijatelji pa vidite gdje ste.
Ja bih ustvari trebao da iPhone bude roditelj, a Android za dijete, dakle da dijete ne moze naci roditelja a obrnuto da radi.
Ja bih ustvari trebao da iPhone bude roditelj, a Android za dijete, dakle da dijete ne moze naci roditelja a obrnuto da radi.
Ima Latitude opciju da nitko ne vidi tebe, tj da ne sheras poziciju.
Program je stalno u memoriji.
A posto je besplatan prvo isprobaj.
Moguce da kad je u sleep modu se locira prema gsm mrezi, tako da mozda neces biti zadovoljan.
Kod Google pretrazivanja sam pronasao puno rezultata, ali posto nisam koristio ni jednog ne bi zelio preporucati na pamet.
U Google upisi: location android iphone
I imaš dosta rezultata, pa pronadji nekakav free, pa isprobaj.