Kako ukloniti emergency call?

poruka: 3
|
čitano: 1.193
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Kako ukloniti emergency call?
Da li netko zna kako ukloniti emergency call sa lock screena? Često mi se dešava da ga slučajno aktiviran. Android 5.0
Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Kako ukloniti emergency call?
ddarknessfairyy kaže...
Da li netko zna kako ukloniti emergency call sa lock screena? Često mi se dešava da ga slučajno aktiviran. Android 5.0

Ovisi, koji uređaj?

Moguće da dugim klikom na lockscreenu na neupotrebljenom prostoru se pojavi izbornik za poštelavanje lockscreena, ili u postavkama, pod kategorijom zaključani ekran ili kak ti već piše.

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
Re: Kako ukloniti emergency call?

Lenovo vibe. To sam sve već probala i nema te opcije. Pokušala sam i instaliranjem raznih lock screen aplikacija iz google play-a ali iz nekog razloga svi ti programi blokiraju tipku natrag i onu za povratak na home screen. Tražila sam i u developer opcijama i nema opcije za isključivanje.

Ide mi na živce to što ako gledam koliko je sati moram pazit da ponovno stisnem power i ugasim ekran jer inače mi se desi da dok ga vraćam u džep aktiviram emergency call i ko budala zovem 112 a da ni ne primjetim  

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice