Download speed na najnovijem androidu.

poruka: 5
|
čitano: 1.962
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Download speed na najnovijem androidu.

Pozdrav, imam novu Xperiu z3 spojenu na kućni wifi sa full signalom. ISP je iskon, up je oko 5mbit a down oko 20. Posto taj mobitel koristim prakticki kao drugi PC, tu i tamo skidam torrente. 

Uvijek sam koristio Flud app, i sad unazad par dana nemam nikakvu brzinu ili simbolicnu (oko par kbps), cuo sam da moze biti jer ISP prepoznaje torrent konekcije i blokira ih radi sprjecavanja piratluka etc (iako ja skidam samo legalan sadrzaj), pa treba enable encryption u postavkama ali to mi je vec napravljeno.  Na pc torrent radi normalno, speedtest i na pc i na mob daje ocekivane rezultate oko 19mbit. Ostao sam bez ideje. 

Probao sam kao test staviti neke popularnije torrente (ne bas legalne ali oni imaju seed) i i dalje ne radi.

edit: nisam napomenio da sam probao i druge aplikacije, i na nekima recimo vuze dobio sam speed na nekoliko sekundi i onda je otislo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 18:27 (lafantoma).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Download speed na najnovijem androidu.
lafantoma kaže...

.. ISP prepoznaje torrent konekcije i blokira ih radi sprjecavanja piratluka etc (iako ja skidam samo legalan sadrzaj), ..

- nazovi, pitaj i zaprijeti im. Moguće.

- svakako skidaš legalan sadržaj, problem je samo ako je zakonom zaštićen, komercijalan, ali to je druga tema. Možda i oni tebi zaprijete.

btw, dali se na PCju brzina mijenja, kad torrentiraš? Ako je normalna, tad nema veze s ISPom.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
neaktivan
Ne, na PCju stoji stabilno na nekih 2.2-2.3 mb, i da vjerojatno nema veze s ISPom samo navodim sav info radi razumijevanja.
11 godina
neaktivan

Tek sto sam napisao ovo, otisao u postavke aplikacije i sve po redu svaki setting dirao posto nemam pojma sta radim. prvi setting pod network je use random port, to sam uncheck i evo radi sve na 2.3 mbps. Nezz bas kake to veze ima ali eto, za sad sve radi. Nisam nista dirao NAT/portove ostim toga.

By default, taj random port je bio checked.

Ipak nije u tom bila stvar nego sto mi je upload bio dosta ogranicen, sad kad sam podigao cap na nekih 600kbps sad sve radi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 18:58 (lafantoma).
16 godina

dovoljno je 20, osim ako se seeder.. (onako, kežual, legalan).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice