Treba mi app da može smanjiti sliku u kb.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da ova aplikacija to nemože, znači treba mi app da ima opciju biranja tj. smanjivanja veličine slike ali u kilobajtima, ako nešto tako i postoji :-)
Evo da i ja postavim koji link aplikacija koje ja koristim.
S obzirom da mnogo nas roota svoje telefone i želimo ga ubrzati, produljiti vijek baterije potrebne su nam ove dvije aplikacije.
Root potreban, moguće micanje svih aplikacija a isto tako i vraćanje iz smeća u slučaju pogreške, učite na mojim greškama. :D
Root potreban, TRIM za sve telefone koji to podržavaju a nemaju jer je uveden tek u JB 4.3 i često ne radi kako treba u custom romovima jer gubi konekciju sa kontrolerom.
Neznam jel netko predlozio, ali ako netko ne moze bez tv-a
Topla preporuka je Skiti tv.
#defrag#
for i in \
`find /data -iname "*.db"`
do \
sqlite3 $i 'VACUUM;';
done

A to je ... ?
Optimizira spise da im sanji velicinu micuci em "prazni dio"
Ima u aplikaciji sd maid slicna opcija
Nisam programer da kuzim u dubinu

Nokia HERE mape za Android 4.0 i naviše... Testirano na Nexusu 5, LG G3 i Note 3, rade odlično iako su još zvanično u beti. :)
Zanimljivo tko ni je htjep imati?

molim neku dobru dusu da mi kaze koja aplikacija za blutooth je najbolja na postojecem mogu primat fajlove ali nikako slat...

Može li preporuka za program koji prati financije ali da ima backup na eksternu karticu i da nije my budget book??
jel postoji kakva aplikacija koja prati sto se dogada u sustavu, crashevi i to nesto kao event viewer na windowsima? imam tablet i restarta se sam od sebe i to samo kad ga zakljucam, poslije 2-3 minute se restarta
Može li preporuka za program koji prati financije ali da ima backup na eksternu karticu i da nije my budget book??
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.siliconinfy.android.budget
jel postoji kakva aplikacija koja prati sto se dogada u sustavu, crashevi i to nesto kao event viewer na windowsima? imam tablet i restarta se sam od sebe i to samo kad ga zakljucam, poslije 2-3 minute se restarta
Mislis ovako nesto
Hvala someguy, tako nešta, samo ne nađem to na mobilism
Inače koristim My budget book (ali bih ga mijenjao zbog samo meni znanih razloga ) i Expense IQ (dobar ali nema autobackup na externu karticu)
Hvala someguy, tako nešta, samo ne nađem to na mobilism
Inače koristim My budget book (ali bih ga mijenjao zbog samo meni znanih razloga ) i Expense IQ (dobar ali nema autobackup na externu karticu)
Di nenades?
ps udi u market pa u My budget book i skrolaj dole di su slicne aplikacije, tu ces sigurno nac nesto sta ti pase...
Na 2.3.6 sam maknuo smartcard service apk i nije mob ih mogao vidjeti, kada vratio aplikaciju sve bilo ok.
Jos nisam isao vidjeti dali djeluje na cm romove, uvjek se moze maknuti nekim uninstalerom ako neradi.
Pa provjerite imate li taj app, i ubacite u rom brze nego cekati da ja opet mjenjam rom.

#defrag#
for i in \
`find /data -iname "*.db"`
do \
sqlite3 $i 'VACUUM;';
done
E sad, koliko je pametno "vakumirati" bazu, to je upitno.
Kad radim sa sqliteom, rijetko kada ta operacija pomogne.
Kao to ti smanjuje velicinu baze podataka aplikacije micuci prazne djelove(??? Iz spisa???)
Ali opet ako aplikacija ih opet stvara nema smisla gubitak vremena kao ubijanje aplikacije koja se stalno restarta

moze preporuka nekih par novih igrica, da nisu zahtijevne, da su jednostavne i zabavne
Ako skidaš aplikacija sa nepoznatih stranica da, a ako ih instaliraš sa Google Play-a ne.

Na 2.3.6 sam maknuo smartcard service apk i nije mob ih mogao vidjeti, kada vratio aplikaciju sve bilo ok.
Jos nisam isao vidjeti dali djeluje na cm romove, uvjek se moze maknuti nekim uninstalerom ako neradi.
Pa provjerite imate li taj app, i ubacite u rom brze nego cekati da ja opet mjenjam rom.
Pa zar nije lakse spremati brojeve na google, a i u imeniku moras odabrat koje ce ti kontakte prikazat..
Trebam dobar free music player za cm11..samnusngov mi je bio seks, imao je folder play i brutalan widget di si ga mogao razvući u mali playlist i rokati.
nemrem naći niti jedan približno dobar player njemu...ako netko ima ikakav koji može svirat po folderima, ne album artist i ostale sheme jako sam zahavlan.
thanks.
Trebam dobar free music player za cm11..samnusngov mi je bio seks, imao je folder play i brutalan widget di si ga mogao razvući u mali playlist i rokati.
nemrem naći niti jedan približno dobar player njemu...ako netko ima ikakav koji može svirat po folderima, ne album artist i ostale sheme jako sam zahavlan.
thanks.
1. Kak se zvao taj od Samsunga, mozda se moze skinuti nevezano uz Samsung Firmware.
2. Ovdje je nabrojano 5 boljih playera, pa si prema opisu pogledaj dal koji ima to sto trazis:
http://www.androidcentral.com/best-music-players-android#content
thanks.
1. Kak se zvao taj od Samsunga, mozda se moze skinuti nevezano uz Samsung Firmware.
2. Ovdje je nabrojano 5 boljih playera, pa si prema opisu pogledaj dal koji ima to sto trazis:
http://www.androidcentral.com/best-music-players-android#content
neam pojma, samsung music player ne znam, defaultni je
dali mi neko može preporučit neki dobar program za slušanje muzike tipa dizera alai da je free?hvala unaprijed....
preporučujem ti grooveshark html5 web app koji radi u pozadini a dostupna ti je sva moguća muzika bez ikakve pretplate , na appu kojeg možeš instalirati ne možeš bez pretplate sve slušati, na ovome kao i na desktopu možeš.

evo vec duze vrijeme na trg. play naletim na aplikacije koje kao ubrzavaju igre? pa je li ko sta to probao, radi li i zna li neko je li moguce ubrzati igrice na mobitelu?