U jednome romu sam naišao na aplikaciju Mobileuncle MTK Tools. Ima listu informacija o vešemu uređaju te još mnoštvo opcija za "naprednije" korisnike. Možda kome dođe od koristi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo jedan brzi, mali i siguran( u sebi ima antvirusni) browser
CM (Clean Master) Browser
Nesto kao onaj boat browser pa shvatis da 90 % njega su addonovi, (dok neisprobas neznas).

Neka aplikacija za fotografisanje ? ako moze vise komada .. ali samo za fotografisanje ne neki programi tipa retrica i to ..
imal li?
Neka aplikacija za fotografisanje ? ako moze vise komada .. ali samo za fotografisanje ne neki programi tipa retrica i to ..
imal li?
Ima ih koliko hoces. Meni je dobra stock. Reci nam zasto ti treba alternativa pa ti mozda mozemo vise pomoci
jel se moze kak napravit u novom face messengeru da ne salje sliku odma kad je odaberes? prije sam mogao odabrati sliku i napisati u toj poruci tekst, a sad mi automatski salje sliku cim je odaberem

jel se moze kak napravit u novom face messengeru da ne salje sliku odma kad je odaberes? prije sam mogao odabrati sliku i napisati u toj poruci tekst, a sad mi automatski salje sliku cim je odaberem
To je i mene zanimalo. Nažalost koliko sam uspio izgooglati i potražiti nije moguće....Možemo jedino se nadati skorom update-u koji će to donjeti.
Ne znam za vas ali ja od danas mogu kupovati i posuđivati filmove na google play-u.
Pola dnevnice mi treba za jedan noviji HD film
Zanima me ima li koja aplikacija koja bi blokirala 'bene reklame u aplikacijama?
Isto jos jedna stvar, inace browseri imaju toliko ekstenzija, a ne znam je li meni promaklo, ali ne nalazim nista za blokiranje reklama u browseru?
Te reklame su sve napadnije u uistinu iritantne pa bi ih rado rijesio ako je ikako moguce?
Mob mi nije rootan, samo je napravljen SIM unlock....LG G2 i Xperia Z.
Zanima me ima li koja aplikacija koja bi blokirala 'bene reklame u aplikacijama?
Isto jos jedna stvar, inace browseri imaju toliko ekstenzija, a ne znam je li meni promaklo, ali ne nalazim nista za blokiranje reklama u browseru?
Te reklame su sve napadnije u uistinu iritantne pa bi ih rado rijesio ako je ikako moguce?
Mob mi nije rootan, samo je napravljen SIM unlock....LG G2 i Xperia Z.
Najlakše je blokirati ih u hosts fajlu, ali za to trebaš root.
Probaj s nekim od dns-ova koji blokiraju reklame. Ali bez roota i to radi samo kad si na wifi.
Evo kako to podesiti.
A ovo su neki od tih dns-ova koji blokiraju i reklame.
A najbolje rješenje je MinMinGuard, ali za njega također trebaš root i Xposed.
AdAway app mobitel mora biti rootan.
E ljudi, molim vas pomozite. Jedna aplikacija nemogu se sjetit kak se zove jer sam je izbriso greskom. Aplikacija se zove nesto tipa u tube , tube u, i tube. Tak nekajna tu foru. Plava ikonica. Zapravo je to youtube player , mozes si slozit playliste i svira i kad je.mob zakljucan. Neko je to tu objavio al nmg naci
E ljudi, molim vas pomozite. Jedna aplikacija nemogu se sjetit kak se zove jer sam je izbriso greskom. Aplikacija se zove nesto tipa u tube , tube u, i tube. Tak nekajna tu foru. Plava ikonica. Zapravo je to youtube player , mozes si slozit playliste i svira i kad je.mob zakljucan. Neko je to tu objavio al nmg naci
PVSTAR+ (YouTube Music Player)
Svi rade na istom principu, ali ja koristim Viral najbolji mi je i s najvise opcija.
PVSTAR+ (YouTube Music Player)
Svi rade na istom principu, ali ja koristim Viral najbolji mi je i s najvise opcija.
mislim da je na tu mislio
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.robtopx.geometryjump&hl=hr
super igrica, ali i jako teska
Probaj potražiti aplikaciju pod "Moje aplikacije" sekciji u Play storeu. Tamo ti je popis svih appova koje si instalirao
Probaj potražiti aplikaciju pod "Moje aplikacije" sekciji u Play storeu. Tamo ti je popis svih appova koje si instalirao
da trazio sam i tako al stvarno je nema, a vidim tu je neko gore navek uListen. ta je bila :D al doslovno je nema pod "Moje aplikacije" neznam zasto. .. HVALA !
Moze preporuka za neku dobru i tocnu aplikaciju za vremensku prognozu, koja se najbolje pokazala.
Moze preporuka za neku dobru i tocnu aplikaciju za vremensku prognozu, koja se najbolje pokazala.
Meni osobno AccuWeather. Čak sam je i kupio.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Elecont.WeatherClock
Ja ne kužim zašto neke aplikacije zahtjevaju pristup kameri, mikrofonu, popisu poziva ili imeniku na androidu, koj će im k to?
Neke čak i nekim karticama, stvarno ne kužim.
Ja ne kužim zašto neke aplikacije zahtjevaju pristup kameri, mikrofonu, popisu poziva ili imeniku na androidu, koj će im k to?
Neke čak i nekim karticama, stvarno ne kužim.
Bako, bako, zašto imaš tako velike oči? Da te bolje vidim!
Bako, bako, zašto imaš tako velike uši? Da te bolje čujem!
Mislim da je to razlog. Naravno čitaj između redaka.
Zamolio bi vas za preporuku aplikacije koja pomocu kamere mjeri udaljenost između dvije tocke (predmeta), naravno ako postoji takvo što. Pozz
Zamolio bi vas za preporuku aplikacije koja pomocu kamere mjeri udaljenost između dvije tocke (predmeta), naravno ako postoji takvo što. Pozz
Smart tools. je cijeli paket a posebna aplikacija je ovdje.
Hmm, nisam siguran da mi ovo moze pomoc. Konkretno mi treba npr ako imam tri lopte na podu i sad bi trebao precizno izmjerit njihovu međusobnu udaljenost. (udaljenost se kreće od 5 cm do 1,5 m)
Hmm, nisam siguran da mi ovo moze pomoc. Konkretno mi treba npr ako imam tri lopte na podu i sad bi trebao precizno izmjerit njihovu međusobnu udaljenost. (udaljenost se kreće od 5 cm do 1,5 m)
Precizno na taj način? Haha, ja mislim da je tu mjenjere u tolerancijama i vise od pol metra da pogriješi, gdje bi ti onda izmjerio na 5 cm. Uzmi metar i izmjeri, ovo je vise ovako za zafrkanciju mjerenja visina zgrada, drveca ili cega vec, neke vece udaljenosti/mjere.