Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.717.385
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

U jednome romu sam naišao na aplikaciju Mobileuncle MTK Tools. Ima listu informacija o vešemu uređaju te još mnoštvo opcija za "naprednije" korisnike. Možda kome dođe od koristi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Android borbeni komplet
Cordas kaže...

Ekipa, koji Music player preporučate, a da nije PowerAMP? Isprobao sam ih nekoliko i niti jedan mi nije dovoljno dobar, a treba mi neki privremeni dok ne kupim poweramp.

Apollo Music player

ja koristim verziju 1.1

13 godina
Android borbeni komplet

evo jedan brzi, mali i siguran( u sebi ima antvirusni) browser

CM (Clean Master) Browser 

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Opa jeli to browser s antivirusnim ili ima caka pa dolazi samo kao dodatak?
Nesto kao onaj boat browser pa shvatis da 90 % njega su addonovi, (dok neisprobas neznas).
TD collector
14 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 12:21 (dinos3).
14 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Neka aplikacija za fotografisanje ? ako moze vise komada .. ali samo za fotografisanje ne neki programi tipa retrica i to .. 

imal li?

Repent the end is near!
14 godina
Scarfaceee kaže...
Scarfaceee kaže...

Neka aplikacija za fotografisanje ? ako moze vise komada .. ali samo za fotografisanje ne neki programi tipa retrica i to .. 

imal li?

Ima ih koliko hoces. Meni je dobra stock. Reci nam zasto ti treba alternativa pa ti mozda mozemo vise pomoci {#}

17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Nije aplikacija, ali definitivno perfektan ringtone za mob :D

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 22:57 (Edge).

1 10 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

jel se moze kak napravit u novom face messengeru da ne salje sliku odma kad je odaberes? prije sam mogao odabrati sliku i napisati u toj poruci tekst, a sad mi automatski salje sliku cim je odaberem

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
domac5 kaže...

jel se moze kak napravit u novom face messengeru da ne salje sliku odma kad je odaberes? prije sam mogao odabrati sliku i napisati u toj poruci tekst, a sad mi automatski salje sliku cim je odaberem

To je i mene zanimalo. Nažalost koliko sam uspio izgooglati i potražiti nije moguće....Možemo jedino se nadati skorom update-u koji će to donjeti.

Prije svega budi čovjek. CS GO & Fifa 14 player
17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Ne znam za vas ali ja od danas mogu kupovati i posuđivati filmove na google play-u.

2 0 hvala 0
15 godina
Kordy kaže...

Ne znam za vas ali ja od danas mogu kupovati i posuđivati filmove na google play-u.

Pola dnevnice mi treba za jedan noviji HD film {#}

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
15 godina
Android borbeni komplet

Zanima me ima li koja aplikacija koja bi blokirala 'bene reklame u aplikacijama?

Isto jos jedna stvar, inace browseri imaju toliko ekstenzija, a ne znam je li meni promaklo, ali ne nalazim nista za blokiranje reklama u browseru?

Te reklame su sve napadnije u uistinu iritantne pa bi ih rado rijesio ako je ikako moguce?

Mob mi nije rootan, samo je napravljen SIM unlock....LG G2 i Xperia Z.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
win32 kaže...

Zanima me ima li koja aplikacija koja bi blokirala 'bene reklame u aplikacijama?

Isto jos jedna stvar, inace browseri imaju toliko ekstenzija, a ne znam je li meni promaklo, ali ne nalazim nista za blokiranje reklama u browseru?

Te reklame su sve napadnije u uistinu iritantne pa bi ih rado rijesio ako je ikako moguce?

Mob mi nije rootan, samo je napravljen SIM unlock....LG G2 i Xperia Z.

Najlakše je blokirati ih u hosts fajlu, ali za to trebaš root.

Probaj s nekim od dns-ova koji blokiraju reklame. Ali bez roota i to radi samo kad si na wifi.

Evo kako to podesiti.

A ovo su neki od tih dns-ova koji blokiraju i reklame.

LINK

LINK

LINK

A najbolje rješenje je MinMinGuard, ali za njega također trebaš root i Xposed.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina

AdAway app mobitel mora biti rootan.

14 godina
Android borbeni komplet

E ljudi, molim vas pomozite. Jedna aplikacija nemogu se sjetit kak se zove jer sam je izbriso greskom. Aplikacija se zove nesto tipa u tube , tube u, i tube. Tak nekajna tu foru. Plava ikonica. Zapravo je to youtube player , mozes si slozit playliste i svira i kad je.mob zakljucan. Neko je to tu objavio al nmg naci

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
14 godina
Cojek kaže...

E ljudi, molim vas pomozite. Jedna aplikacija nemogu se sjetit kak se zove jer sam je izbriso greskom. Aplikacija se zove nesto tipa u tube , tube u, i tube. Tak nekajna tu foru. Plava ikonica. Zapravo je to youtube player , mozes si slozit playliste i svira i kad je.mob zakljucan. Neko je to tu objavio al nmg naci

Viral Popup (Youtube Player)

uListen

PVSTAR+ (YouTube Music Player)

Svi rade na istom principu, ali ja koristim Viral najbolji mi je i s najvise opcija.

15 godina
dinos3 kaže...
Cojek kaže...

Viral Popup (Youtube Player)

uListen

PVSTAR+ (YouTube Music Player)

Svi rade na istom principu, ali ja koristim Viral najbolji mi je i s najvise opcija.

mislim da je na tu mislio

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.robtopx.geometryjump&hl=hr
super igrica, ali i jako teska

http://trakt.tv/user/MjezZza
14 godina
Android borbeni komplet

Probaj potražiti aplikaciju pod "Moje aplikacije" sekciji u Play storeu. Tamo ti je popis svih appova koje si instalirao

1 0 hvala 0
14 godina
speedy56 kaže...

Probaj potražiti aplikaciju pod "Moje aplikacije" sekciji u Play storeu. Tamo ti je popis svih appova koje si instalirao

da trazio sam i tako al stvarno je nema, a vidim tu je neko gore navek uListen. ta je bila :D al doslovno je nema pod "Moje aplikacije" neznam zasto. .. HVALA !

Error 404 Not Found
16 godina
Android borbeni komplet

Moze preporuka za neku dobru i tocnu aplikaciju za vremensku prognozu, koja se najbolje pokazala.

0 0 hvala 0
16 godina
kran kaže...

Moze preporuka za neku dobru i tocnu aplikaciju za vremensku prognozu, koja se najbolje pokazala.

Meni osobno AccuWeather. Čak sam je i kupio.

13 godina
kran kaže...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Elecont.WeatherClock

16 godina
Android borbeni komplet

Vidim da nitko nije stavio..

CCleaner konačno dostupan na Androidu!

LINK

Disregard the constabulary.
Moj PC  
3 1 hvala 1
15 godina
Android borbeni komplet

Ja ne kužim zašto neke aplikacije zahtjevaju pristup kameri, mikrofonu, popisu poziva ili imeniku na androidu, koj će im k to?

Neke čak i nekim karticama, stvarno ne kužim.

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 8:43 (Gremlin144).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Gremlin144 kaže...

Ja ne kužim zašto neke aplikacije zahtjevaju pristup kameri, mikrofonu, popisu poziva ili imeniku na androidu, koj će im k to?

Neke čak i nekim karticama, stvarno ne kužim.

Bako, bako, zašto imaš tako velike oči? Da te bolje vidim!

Bako, bako, zašto imaš tako velike uši? Da te bolje čujem!

Mislim da je to razlog. Naravno čitaj između redaka.

16 godina
Android borbeni komplet

Zamolio bi vas za preporuku aplikacije koja pomocu kamere mjeri udaljenost između dvije tocke (predmeta), naravno ako postoji takvo što. Pozz

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivan7 kaže...

Zamolio bi vas za preporuku aplikacije koja pomocu kamere mjeri udaljenost između dvije tocke (predmeta), naravno ako postoji takvo što. Pozz

Smart tools. je cijeli paket a posebna aplikacija  je ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 7:56 (maks-rs).
16 godina

Hmm, nisam siguran da mi ovo moze pomoc. Konkretno mi treba npr ako imam tri lopte na podu i sad bi trebao precizno izmjerit njihovu međusobnu udaljenost. (udaljenost se kreće od 5 cm do 1,5 m)

15 godina
neaktivan
ivan7 kaže...

Hmm, nisam siguran da mi ovo moze pomoc. Konkretno mi treba npr ako imam tri lopte na podu i sad bi trebao precizno izmjerit njihovu međusobnu udaljenost. (udaljenost se kreće od 5 cm do 1,5 m)

Precizno na taj način? Haha, ja mislim da je tu mjenjere u tolerancijama i vise od pol metra da pogriješi, gdje bi ti onda izmjerio na 5 cm. Uzmi metar i izmjeri, ovo je vise ovako za zafrkanciju mjerenja visina zgrada, drveca ili cega vec, neke vece udaljenosti/mjere.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice