Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.708.862
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Android borbeni komplet
Igor666 kaže...

meni je isto automatski dosao, umjesto google play magazines.

ja još uvijek imam google play magazines ( slika )

ATJLučko kaže...

Kolega dragi, koji mob imate vi osobno?!?! 

Ne bih želio kvariti možebitno zadovoljstvo, ma da morti vaš mob nije uopće podržan u update-u?!?! 

Imam SGS III{#}

17 godina
Android borbeni komplet

Ja jos uvijek imam i Currents i Play Magazines i Books i TV.

Osobno, Currents je puno bolji bio..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

0 1 hvala 0
15 godina
Gale92 kaže...
Igor666 kaže...

meni je isto automatski dosao, umjesto google play magazines.

ja još uvijek imam google play magazines ( slika )

pa imao sam i ja, i kad napravis update nestane i currents i magazines i sve se pretvori u newsstand

14 godina
Igor666 kaže...

pa imao sam i ja, i kad napravis update nestane i currents i magazines i sve se pretvori u newsstand

Čekat ću update, jer mi još nije ponuđen {#}

15 godina
Neda mi se sa mobitelom sada tražiti, može pomoć oko aplikacije za notifikaciju. Znači trebi mi aplikacija koja me upozorava/dojavljuje kad je sljedeći događaj..
16 godina
neaktivan
bodija kaže...
Neda mi se sa mobitelom sada tražiti, može pomoć oko aplikacije za notifikaciju. Znači trebi mi aplikacija koja me upozorava/dojavljuje kad je sljedeći događaj..

Imaš ih mali milijun. Ja osobno koristim Google Keep

15 godina
Android borbeni komplet

uListen

Aplikacija koju od kad sam vidio mi je spasila zivot, znači reproducira youtube videe kao glazbu, možete slagat playliste, stavljat pod favourites pjesme a najvaznije od svega je što radi u pozadini, samo nekad se zna desit da odjednom prestane radit, al sredit ce to valjda u updaetima {#}

Moj PC  
1 1 hvala 5
13 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

uListen

Aplikacija koju od kad sam vidio mi je spasila zivot, znači reproducira youtube videe kao glazbu, možete slagat playliste, stavljat pod favourites pjesme a najvaznije od svega je što radi u pozadini, samo nekad se zna desit da odjednom prestane radit, al sredit ce to valjda u updaetima {#}

Imam je i odlićna je, a nemam problema sa prestankom rada.

"Just A Dream ".
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo dečki ako nekoga zanima neke od apk koje bi mogle biti zanimljive

1. Rotation Manager https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spydiko.rotationmanager

2. KK Launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kk.launcher&referrer=utm_source%3Dxda%26utm_medium%3Dbanner

3. CloudMagic https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudmagic.mail

I ako nekog zanima link na xda developer forum za promjenu Trg. play http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1839871 neka si pogleda.

Evo jedna apk od našeg forumaša developera pa si je pogledajte ako želitehttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.messaging.smsaj.me&hl=hr

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 11:20 (Fero).
Moj PC  
1 0 hvala 3
14 godina
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo za sve koji zene zanimljiv adventski kalendar za nadolazece razdoblje

Christmas Countdown Story ElfA 

Misije su kratke i zanimljive :)

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Android borbeni komplet

Inače ima aplikacija koja prikazuje što je na popustu.

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.tsapps.appsales

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nije baš aplikacija, ali.. koristit će jednu (sixaxis) i u kompletu ne ispada puno..

DIY - Držač za joystick :)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
Uuu jeste dobili opciju chromecast opciju kod kategorija. Lijepo za one koji ga imaju
14 godina
GeneralPag1997 kaže...
Uuu jeste dobili opciju chromecast opciju kod kategorija. Lijepo za one koji ga imaju

BTW kada si spomenuo, ja ( odnosno svi vlasnici SGN II, III a valjda i S3 i S4 ) sam Upravo DOBIO {#}!!!!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

I ja sam dobio Chromecast na Lenovo A820, Jb 4.1.2. {#}

Edit: Za sve ovo treba Google Chromecast Usb Stick koji se može kupiti na Amazon.xx i ebuy.xx, a cijene su od 35$ do 59$ 

, a poslije skinuti Google Chromecast apk na android phone i spojiti sa ovim Usb Tv Cast koji ukopčate u vaš Lcd, Plazmu i spajate sa usb-kablom i GoogleCromecast ukopćavate u hdmi ulaz na TV i onda slijedi spajanje na ostale uređaje sa wi-fi mrežom.

Interesantno pogledajte mada je ovo malo Offtopic.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 21:44 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima li tko Invite Code za Aviate Beta
Slobodno posaljite PM, biti cu vam zahvalan.

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

jeli tko cuo za aplikaciju s kojom se ne naplacivaju poruke kad ti neko posalje. npr tebi neko posalje poruku i ne naplati mu se nista, imaju neke tri boje i kad ti poruka dodje svijetli ti npr plavo i to je znak da mu nije naplatilo poruku i preko cega je poslana, a aplikacija ne koristi internet... cuo sam o tome nedavno ali nemogu naci nista slicno pa ako neko nesto o tome zna volio bih da kaze ime aplikacije. hvala

Moj PC  
0 9 hvala 0
13 godina
Android borbeni komplet

Postoji li kakva aplikacija za kameru sa kojom mogu odmah napraviti sliku sa HDR efektom i slično, da ne moram kasnije dodavati te efekte u sliku? Nešto poput Snapseeda ali da odmah dobijem sliku sa efektima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 7:52 (ViperOne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

probaj Camera360 

postoji li neka aplikacija koja mi moze istovremeno fotkat na dva ili vise moba? znaci kad ja fotkam s jednim, da se automatski fotka i s drugim mobitelom...tako da mogu fimat istu stvar fotkanu u identicnom trenutnku ali iz drukcijih kuteva...

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

imam android 4.3 i jel moguce maked onaj fade efekt pri otvaranju lockscrena ako me razumijete hahah?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Browseri na androidu na dan gospodnji 10.12.13.

1. Chrome

Protiv: nema widgeta za navigaciju u desnom kutu,  na mobitelu nema tabova, ekstremno loša navigacija među tabovim na mobitelu,  identičan stock browser-u na Jelly Bean-u,  spor

Za: loada sve,  čisto sučelje,  nema widgete u donjem dijelu ekrana koji smanjuju preglednost stranice

2. Firefox

Protiv: nema widgeta za navigaciju,  ni na tabletu ni na mobitelu nema tabova, ekstremno loša navigacija među tabovim na mobitelu i tabletu,  limitirane opcije koje se mogu podesiti

Za: čisto sučelje, nema widgeta na donjem dijelu ekrana

3. Opera

Protiv: nema widgeta,  na mobitelu nema tabova ni u normalnoj ni u mini, ekstremno loša navigacija među tabovim na mobitelu i tabletu,  widgeti na donjem dijelu ekran u mini verziji,

Za: u standardnoj verziji nema widgeta po donjem dijelu ekrana

4. Maxthon

Protiv: nema bočnih widgeta, widgeti u donjem dijelu ekrana na mobitelu,  nema mini verzije,  maxthon hd se ne može instalirati

Za: ima tabove,  widgeti u donjem dijelu nestaju, cisto sučelje

5. Stock

Protiv: nema ga na mobitelu,  nema widgeta a ovi widgeti koje ima su loše izvedeni

Za: ima tabove,  nema widgeta po dnu ekrana

6. Dolphin

Protiv: nema widgeta,  spor,  zna se rušiti

Za: ima tabove,  nema donjih widgeta, dolphin mini ima navigacijske widgete koji su transparentni i na donjoj lijevoj strani ekrana,  nema donjih widgeta i ima tabove,  jako je brz

7. UC browser

Protiv: nema tabova,  nespretno mijenjanje tabova,  nema widgeta,  ima donje widgete,  browser mini neispravno formatira stranice,  uc browser za tablete ima premalo opcija, ne dopusta pop-upove ni kad vam trebaju

Za: uc browser za tablete ima tabove, widgete, nema donje widgete i ima zaseban google search

8. Boat Browser

Protiv: nema tabova, nema widgeta,  ima donji widget,  nespretno mijenjanje tabova, nakon izlaska iz programa prikazuje oglase,  boat browser mini je identičan standardnoj verziji

Za: mogu se customizirati widgeti, verzija za tablete je gotovo savršena

9. Puffin

Protiv: ima premalo opcija u settingsima, nema widgete, nema opcije za tablete i mobitele,  flash nije uključen,  djeluje tromo na momente

Za: ima tabove,  nema donje widgete,  ima alternativne oblike inputa (gamepad,  keyboard i mouse)

10.Ninesky browser

Protiv: ima donji widget, nema bocne widgete, nema mini verzije, vise browser za mobitel nego tablet,  podsjeća na uc/boat browser koji su identični u standardnoj verziji

Za: ima tabove

11. One browser

Protiv: nema tabove,  ima donji widget, nema widgete, sličan uc/boatu

Za: brzina

12. Next browser

Protiv: nema tabove,  nema widget, spor i šteka kod pregleda stranica

Za: nema donji widget

Bocni widgeti su jako korisni,  uglavnom uključuju tipke za natrag,  naprijed,  home,  close tab,  new tab itd.

Donji widgeti uključuju sve što i bocni,  a ponekad služe za prelazak sa taba na tab,  ali zauzimaju prostor web stranice i pozicionirani su tako da je jednostavnije dohvatiti hardwareski ili softwareski back od njih.  Donji back widget u dolphinu je iznimka jer je smješten dolje lijevo i proziran je.

Browseri cesto imaju nekoliko verzija; standardnu verziju,  mini verziju i tab verziju.  UC browser ima mini,  standard i tab,  kao i Boat browser, dok Dolphin ima standardnu i mini.  Pojedini browseri imaju jednu verziju koja se prilagođava uređaju i veličini ekrana,  poput Chroma i Firefoxa.  Ja osobno na mobitelj koristim Dolphin Mini browser,  na tabletu Boat browser HD (tab verziju),  a na računalu Mozillu Firefox. 

Moj PC  
2 24 hvala 0
17 godina
Re: Browseri na androidu na dan gospodnji 10.12.13
PirateX kaže...

1. Chrome

Protiv: nema widgeta za navigaciju u desnom kutu,  na mobitelu nema tabova, ekstremno loša navigacija među tabovim na mobitelu,  identičan stock browser-u na Jelly Bean-u,  spor

Za: loada sve,  čisto sučelje,  nema widgete u donjem dijelu ekrana koji smanjuju preglednost stranice

2. Firefox

Protiv: nema widgeta za navigaciju,  ni na tabletu ni na mobitelu nema tabova, ekstremno loša navigacija među tabovim na mobitelu i tabletu,  limitirane opcije koje se mogu podesiti

Za: čisto sučelje, nema widgeta na donjem dijelu ekrana

5. Stock

Protiv: nema ga na mobitelu,  nema widgeta a ovi widgeti koje ima su loše izvedeni

Za: ima tabove,  nema widgeta po dnu ekrana

6. Dolphin

Protiv: nema widgeta,  spor,  zna se rušiti

Za: ima tabove,  nema donjih widgeta, dolphin mini ima navigacijske widgete koji su transparentni i na donjoj lijevoj strani ekrana,  nema donjih widgeta i ima tabove,  jako je brz

Ne znam kad i koju verziju 1. i 2. si ti koristio, ali oba imaju tabove, navigacija između tabova na chrome-u je po meni puno bolja od ostalih koje sam probao (FFmobile, opera, Stock, Dolphin)

Chrome je po mene dosta brži od ovih koje sam probao. Jedino s čime se slažem je da nema widget-e, ali i to rješavaš pritiskom na opcije prilikom surfanja i evo vraga, sve se pojavljuje.

Stock : "nema ga na mobitelu, nema widget, a ovi widgeti koje ima su loše izvedeni" (kako ga nema na mobitelu ako je stock, i kako to da nema widgete, a ove koje ima su loše izvedeni{#}). Mislim da se ti prvo trebaš dogovoriti što ima koji preglednik, što nema.

Dolphin : "protiv : spor", "za : jako je brz". Ha??? Mindfuck.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Dam se kladit' da ni jedan od tih browsera nisi instalirao, a kamoli još isprobao. Vidite da je za Chrome napisao da se spor. Brzina otvaranja stranica u browseru ne ovisi o njegovoj brzini, nego o brzini interneta. I kakve su to gluposti da je Dolphin i spor i brz. Pa daj se odluči.

5 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Klik. Osobno koristim Firefox, ne zbog nekih preferenci, već mi je default i na kompu pa sam ga samo syncao.

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Iz istog razloga i ja sam na FF. Nije fluidan kao Chrome ili defaultni ali sync mi puno znači pa eto radi toga. Na PC mi nema boljeg od FF iako je isto malo "težak".

Koja je ono aplikacija koja napravi listu svih instaliranih app na mobu zajedno sa linkom na njih?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 19:11 (Chome).
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.ddo.pigsty.HabitBrowser&hl=en

Habit browser. Nema šta nema. Brz i krcat mogućnostima.

Može se konfigurirat i customizirat do bola.

Neki drugi veše ne mogu ni smislit.

p.s. ne radi brzi odgovor iz nekog razloga

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Chromecast dobio podršku za više apk ns Trgovina play.

"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Browseri na androidu na dan gospodnji 10.12.13
PirateX kaže...

Protiv: nema widgeta za navigaciju u desnom kutu

Za:  nema widgete u donjem dijelu ekrana koji smanjuju preglednost stranice

Nadam se da se šališ

Italian mobster shoots a lobster
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

E da, možda je moja greška što nisam napravio recenziju svakog pojedinog browsera. Strpao sam Dolphin i Dolphin mini u isti koš, Boat Browser mini, standard i HD u isti koš, ali u osnovi su to isti browseri. Tako da...

Kad sam napravio tekst, u orginalu je imao priložene slike kraj svakog teksta, pa se odma moglo vidjeti kako izgleda mini, kako standard, a kako HD verzija.

Godinama sam koristio Operu, koju sam napustio zbog Firefoxa. Chrome prezirem jer nema dovoljno opcija koje možeš podesiti. Ne daju ti da zaviriš ispod haube (about:config).  I dalje mi nije jasno kako opera i firefox mogu napraviti takav fail na Androidu, ali sam se naučio na failove koje Opera radi. Sjećam se da je jedna verzija na androidu imala tabove kad je tablet u landscape-u, a nije ih imala kad je u portretu. WTF?!

I nemojte hejtati, samo sam napisao svoje mišljenje. Ako sam u krivu, ispravite me. Neki su spomenuli druge browsere koje ću isprobati. Kod browsera koji imaju mali broj korisnika se javljaju brojni problemi, pa nisam sklon njihovom korištenju. Ne update-aju se često i nekako im ne vjerujem kad upisujem lozinku bankovnog računa. Valjda sam jedan od onih korisnika koji je paranoičan. Svojevremeno sam radio capture paketa na ZoneAlarm Firewallu da dokažem da se javlja doma.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 22:11 (PirateX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice