I što nakon te dvije godine? Opet imaš stari prostor? Baš me zanima što rade sa svim datotekama kad ti to istekne...
Ušli smo u offtopic...
I što nakon te dvije godine? Opet imaš stari prostor? Baš me zanima što rade sa svim datotekama kad ti to istekne...
Ušli smo u offtopic...
Ušli smo u offtopic...
Ne znam, ja drop koristim za posao i to vrlo malo prostora, tako da ne vjerujem da ću napuniti preko 2 GB dok mi je primarni G Drive, a ako bi mi zatrebalo više prostora zasigurno bih zakupio po onim cijenama koje nude
Kako to da su neki dobili po 25-50gb prostora na Dropbox-u ja dobio sam 2gb,
O cem se tu radi.
Ja imam 50 GB, stvar je u tome da moraš pratit one "korake", podijeliti pozivnice među prijateljima na fb, i tako te stvari.
Ugl. dobio sam 50 GB na 2 godine.
Pa jesam podjelio sam pozivnice, i sve to i imam sad samo 3gb.
O cem se tu radi.
Ja imam 50 GB, stvar je u tome da moraš pratit one "korake", podijeliti pozivnice među prijateljima na fb, i tako te stvari.
Uistinu ne znam, izgleda da im je "istekla" ta "nadogradnja".
Ja sam taj postupak uradio još ove zime.
O cem se tu radi.
Koji mob imas? Sa galaxy s3 se dobivalo 50 gb na 2 godine kada se ulogiras na dropbox na mobitelu
O cem se tu radi.
Koji mob imas? Sa galaxy s3 se dobivalo 50 gb na 2 godine kada se ulogiras na dropbox na mobitelu
Ja imam LG Optimus l9, a cito sam da 50gb dobivaju samo Samsungovi modeli.
50 gb su dobivali i Sony mobiteli !¨
25GB besplatno dobivali su svi koji su instalirali aplikaciju sa Google Playa. Još 20GB(ako se ne varam) moglo se dobiti uslugom Camera Uploads ali sve akcije su završile. Jedini način da dobite više prostora je pozivanje prijatelja(500MB po prijatelju)
50GB dobivali su Samsung, Sony i HTC mobiteli...
ja sam sa S4 dobio 50 GB na Dropboxu
Kada? Idem ja probati skinuti sa Playa aplikaciju. Možda nešto i dobim :)
Koliko vidim jedan je dobio 25GB 1.8. kada je instalirao aplikaciju na HTC Desire C...
Aj provjeri pa javi, ja lako svog prevorim u S4 ako treba :D
Aj provjeri pa javi, ja lako svog prevorim u S4 ako treba :D
Napišeš na maskicu " S4"
Kada? Idem ja probati skinuti sa Playa aplikaciju. Možda nešto i dobim :)
Koliko vidim jedan je dobio 25GB 1.8. kada je instalirao aplikaciju na HTC Desire C...
Ja sam, sve ono uradio, 9prijatelja je instaliralo na moju preporuku, i registriralo se.
Mislim da malo seru, jer nisam dobio više od 3gb a sve one bonuse sam ispunio, za 16gb
Dali postoji slicna aplikacija kao Dropbox, da daje više prostora, skinio sam bio Box, ali nece da automatski upload, vec sve rucno moraš, i onda skidat sliku po sliku.
SkyDrive daje 7GB, a stari Windows Live ili Windows Phonw korianici imaju 25GB...
SkyDrive daje 7GB, a stari Windows Live ili Windows Phonw korianici imaju 25GB...
Znam da sam više dosadan, ali dali radi automtski upload kao dropbox, ili moram posebno, skidat slike na pc. Hvala
Znam da sam više dosadan, ali dali radi automtski upload kao dropbox, ili moram posebno, skidat slike na pc. Hvala
Mene muči upload na dropbox na Optimusu L7.. Sve što uploadam stavi u Queue.. i ne uploada dok ne uđem u Dropbox aplikaciju na mobu
u čem griješim?
ja koristim skydrive i sve 5...7giga slobodno,a da sam se prije javio imao bih 25...
Kivic, sigurno imaš neki stari MSN račun. Pokušaj ga se sjetiti jer ti svi stari računi imaju 25GB :)
Kivic, sigurno imaš neki stari MSN račun. Pokušaj ga se sjetiti jer ti svi stari računi imaju 25GB :)
Ne. Ukoliko nisi aktivirao u promotivnom periodu ostaješ na 7GB.
Ajoj, da. Sad se sjećam da su nam uzeli 25GB, stavili 7 i dali priliku da si uzmemo 25GB natrag besplatno :)
Real Player, VLC (oba su bez reklama)
Mx Player
Meni je bolji Real Player. MX Player je odličan, ali samo plaćena verzija.
Preporuka nekog programa za vraćanje izbrisanih datoteka (slike, videozapisi, pjesme)?
Probavam sad s Dr. Fone-om o kojem sam čitao da je dobar, pa ćemo vidjeti da znam dalje tražiti.
Koliko god puta radio Wipe Data (full wipe), neke stvari se slučajno dogode.
I to na sestrinom S3