Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.704.105
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Android borbeni komplet
Ovisi o uredaju jer npr na xperia arc mi je uzasno laggao...dok go launcher na 2.3 uredajima svima radi besprijekorno s dobrom fluidnoscu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina
Mitch kaže...

Go Launcher EX je najbolja stvar....

sad ima najveći broj customizacija

Slažem se, ali meni cijeli mob uspori kad stavim go launcher ex. Al zato ADW Radi savršeno.

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ovisi o uredaju jer npr na xperia arc mi je uzasno laggao...dok go launcher na 2.3 uredajima svima radi besprijekorno s dobrom fluidnoscu

Kako onda meni GoLauncher lagga?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Nisam siguran da li je netko već preporučio LBE Security aplikaciju. Dobra je za one koji vole svašta instalirati na Android. Radi kao firewall za aplikacije, ograničava im pristup kontaktima, internetu, IMEI broju, GPS-u...
Informatika je moj hobi, o kojem pojma nemam....
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Mitsuoka kaže...
Mitch kaže...

Kako onda meni GoLauncher lagga?

zbog rama u Desireu....

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina

Kako zbog rama? Svi mobiteli imaju dovoljno rama za pokrenuti launcher

17 godina
Ne količine rama, već zbog brzine rama, to su sredili na Desireu S, Z i HD.

Tako sam pročitao na XDA....
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Kako objasnjavas da launcher pro radi normalno?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mitsuoka kaže...
Mitch kaže...

Optimiziran je za sporiji ram {#}

Nisam baš neki igrač i ljubitelj igri na mobu, ali ovo mi je super igra: https://market.android.com/details?id=theinfiniteblack.client

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
Mitsuoka kaže...
Mitch kaže...

Jer koristi paging memoriju, npr kad odes na home screen vidjet ces da se widgeti ponovo stvaraju i kopiraju u cache...

i svaki put kad killas taskove (automatski), killer killa i paging memoriju pa launcher pro ostane bez cache-a...zato je na nekim uredajima launcher pro sporiji

17 godina
Android borbeni komplet

Evo koji SS sa Defy-a.

Quadrant Bench - 1534 score - Official 2.2.2 Quadrant Bench - 1534 score - Official 2.2.2
Quadrant Bench - 2416 score - CM7.1 Quadrant Bench - 2416 score - CM7.1
App Drawer GO LauncherEX App Drawer GO LauncherEX
App Drawer GO LauncherEX App Drawer GO LauncherEX
Glavni HS Glavni HS
Lijevi HS Lijevi HS
Desni HS Desni HS
Lockscreen Lockscreen

6 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Ima li koja aplikacija za kameru koja bi snimala slow motion video? Našao sam dobru aplikaciju za time laps video al ne mogu za slow motion.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Ima li koja aplikacija za kameru koja bi snimala slow motion video? Našao sam dobru aplikaciju za time laps video al ne mogu za slow motion.

Za slow motion kamera mora biti sposobna snimiti maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasu slika u sekundi i onda ih emitira po 23-24 slike u sekundi i tada se dobiva taj efekt.

16 godina

Pa dobro, ne treba meni 2000 slika u sekundi, može i 100. U nekoj nižoj rezoluciji to nebi trebao biti problem.

17 godina
Nemas senzora na Android telefonu koji ima opciju za vise od 40 fps-a....

sad ce izac neki telefoni koji imaju 60 fps-a u VGA....a i neznam zasto snimas takve filmove mobitelom....jednostavno uzmi kameru ili fotic koji snima u HD pa ce na njemu sigurno bit opcija da u CIFu ili na VGA ima min 60 fpsa
16 godina

Pa kad već imam kameru na mobitelu bilo bi fora da može i to. Al neću zbog toga kupovati pravu kameru ili fotoaparat. LG viewty može snimati 120 fpsa u qvga rezoluciji pa zašto onda to nemogu puno noviji mobiteli

17 godina
zato sto lg viewty, SE Satio i Nokia N serije imaju najkvalitetniju optiku dosad., danas si mogao vidjet vijest gdje se navodi nova kvalitetnija optika za sve uređaje...
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

zna li itko kako staviti da se aplikacije sa marketa spremaju ma memorijsku karticu? inace radi se o xperia x10 mini.

Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz,NVIDIA GeForce GTX 460,4096MB RAM,Windows 7 Ultimate 64-bit SP 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MR.Boro kaže...

zna li itko kako staviti da se aplikacije sa marketa spremaju ma memorijsku karticu? inace radi se o xperia x10 mini.

Moraš rootat mobitel i staviti LINK2SD

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

kak se to radi? novi sam s smartphonovima :D

Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz,NVIDIA GeForce GTX 460,4096MB RAM,Windows 7 Ultimate 64-bit SP 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ako imas android 2.2+, mozes koristit opciju u settingsima (manage applications) i tamo imas opciju za svaku posebno aplikaciju move to sd....
ja ti ne preporucam to ako ti nije puna interna mem.
takoder neke aplikacije se nemogu prebacit na sd
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

mozete li predloziti neke cool aplikacije (zabavne) za promjenit izgled moba,gledanje filmova na netu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
promijenit izgled moba ?
17 godina
Mitch kaže...
promijenit izgled moba ?

{#}

Čekić?

EDIT: Reci koji mob i koji rom?

A za gledanje filmova probaj: http://gator1244.hostgator.com/~kav2376/download.html

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 22:07 (redrum781).
15 godina
Android borbeni komplet

zašto mi preko rockplayera neki  filmovi  koji su "kao" 720p (makar je kvaliteta nešto slabija i zauzimaju oko 1-2 gb) štekaju i zvuk i slika nisu usklađeni?

0 0 hvala 0
16 godina

Koji mob?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
Vjerojatno ti je slab mob ili je taj film sje***.
http://av-gurus.blogspot.com/
15 godina
Android borbeni komplet

htc desire i to nije samo taj film nego 3 zasad. ostali malo lošije kvalitete rade dok ovi kvalitetniji za koje piše da su 720p štekaju ( i to su filmovi filmovi manji od 2,5gb )

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 18:35 (KASA).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KASA kaže...

htc desire i to nije samo taj film nego 3 zasad. ostali malo lošije kvalitete rade dok ovi kvalitetniji za koje piše da su 720p štekaju ( i to su filmovi filmovi manji od 2,5gb )

Bok! Vjerojatno zbog microSD kartice...nije ti brza...imas one class 6 class 8 itd...ili ti je dosta natrpana....tak je kod mene bilo pa sam promjenio karticu bržu sam kupio

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

poz 

imam htc desire i pohranio bih sve sms-ove na pc... jel ima kakva aplikacija za to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice