- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Go Launcher EX je najbolja stvar....
sad ima najveći broj customizacija
Slažem se, ali meni cijeli mob uspori kad stavim go launcher ex. Al zato ADW Radi savršeno.
Kako onda meni GoLauncher lagga?
Kako onda meni GoLauncher lagga?
zbog rama u Desireu....
Kako zbog rama? Svi mobiteli imaju dovoljno rama za pokrenuti launcher
Tako sam pročitao na XDA....
Kako objasnjavas da launcher pro radi normalno?
Optimiziran je za sporiji ram
Nisam baš neki igrač i ljubitelj igri na mobu, ali ovo mi je super igra: https://market.android.com/details?id=theinfiniteblack.client
Jer koristi paging memoriju, npr kad odes na home screen vidjet ces da se widgeti ponovo stvaraju i kopiraju u cache...
i svaki put kad killas taskove (automatski), killer killa i paging memoriju pa launcher pro ostane bez cache-a...zato je na nekim uredajima launcher pro sporiji
Ima li koja aplikacija za kameru koja bi snimala slow motion video? Našao sam dobru aplikaciju za time laps video al ne mogu za slow motion.
Ima li koja aplikacija za kameru koja bi snimala slow motion video? Našao sam dobru aplikaciju za time laps video al ne mogu za slow motion.
Za slow motion kamera mora biti sposobna snimiti maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasu slika u sekundi i onda ih emitira po 23-24 slike u sekundi i tada se dobiva taj efekt.
Pa dobro, ne treba meni 2000 slika u sekundi, može i 100. U nekoj nižoj rezoluciji to nebi trebao biti problem.
sad ce izac neki telefoni koji imaju 60 fps-a u VGA....a i neznam zasto snimas takve filmove mobitelom....jednostavno uzmi kameru ili fotic koji snima u HD pa ce na njemu sigurno bit opcija da u CIFu ili na VGA ima min 60 fpsa
Pa kad već imam kameru na mobitelu bilo bi fora da može i to. Al neću zbog toga kupovati pravu kameru ili fotoaparat. LG viewty može snimati 120 fpsa u qvga rezoluciji pa zašto onda to nemogu puno noviji mobiteli
zna li itko kako staviti da se aplikacije sa marketa spremaju ma memorijsku karticu? inace radi se o xperia x10 mini.
zna li itko kako staviti da se aplikacije sa marketa spremaju ma memorijsku karticu? inace radi se o xperia x10 mini.
Moraš rootat mobitel i staviti LINK2SD
kak se to radi? novi sam s smartphonovima :D
ja ti ne preporucam to ako ti nije puna interna mem.
takoder neke aplikacije se nemogu prebacit na sd
mozete li predloziti neke cool aplikacije (zabavne) za promjenit izgled moba,gledanje filmova na netu...
Čekić?
EDIT: Reci koji mob i koji rom?
A za gledanje filmova probaj: http://gator1244.hostgator.com/~kav2376/download.html
zašto mi preko rockplayera neki filmovi koji su "kao" 720p (makar je kvaliteta nešto slabija i zauzimaju oko 1-2 gb) štekaju i zvuk i slika nisu usklađeni?
Koji mob?
htc desire i to nije samo taj film nego 3 zasad. ostali malo lošije kvalitete rade dok ovi kvalitetniji za koje piše da su 720p štekaju ( i to su filmovi filmovi manji od 2,5gb )
htc desire i to nije samo taj film nego 3 zasad. ostali malo lošije kvalitete rade dok ovi kvalitetniji za koje piše da su 720p štekaju ( i to su filmovi filmovi manji od 2,5gb )
Bok! Vjerojatno zbog microSD kartice...nije ti brza...imas one class 6 class 8 itd...ili ti je dosta natrpana....tak je kod mene bilo pa sam promjenio karticu bržu sam kupio
poz
imam htc desire i pohranio bih sve sms-ove na pc... jel ima kakva aplikacija za to?