Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.708.558
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
redrum781 kaže...

s marketa.

pazi drugu recenziju, lol

Neki ROM koristiš ili ?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
17 godina
Tinča14 kaže...
redrum781 kaže...

s marketa.

pazi drugu recenziju, lol

Neki ROM koristiš ili ?

gingervillain, sa ics temom od sonny sekhona

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
Ovaj novi Widgetlocker je fenomenalan....troši manje baterije nego lockscreen kojeg sam dobio uz cyanogen....

uz to ima ICS i Sense3 org. lockscreen, ovaj od sensea je super
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan

Nemoguće je da troši manje jer ROM svejedno učitava i stock lockscreen, ne može Widgetlocker smanjiti potrošnju tog lockscreena. On ga blokira, no taj stari lockscreen još uvijek radi.

~
17 godina
Proz0r kaže...

Nemoguće je da troši manje jer ROM svejedno učitava i stock lockscreen, ne može Widgetlocker smanjiti potrošnju tog lockscreena. On ga blokira, no taj stari lockscreen još uvijek radi.

ne ucitava kad sam ga izgasio u local.prop :)

kad upalim mob prvo kaj vidim je widgetlocker, kad odkljucam tek tad upisujem PIN :)

16 godina
neaktivan

E to već ide ;)

Mada mi je opet teško povjerovati još uvijek budući da sam i sam napravio isto što i ti i baterija mi je opet kraće trajala nego sa stockom :S

~
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 22:31 (Proz0r).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Moze preporuka nekog dobrog custom ROM-a za HTC Hero GSM?

Imam FroydVillain 1.7.2-R2, ali nisam zadovoljan. S više aplikacija instaliranih, strasno steka, imam bug sa tipkovnicama, nevidim sta pisem jer mi tipkovnica (bilo koja da instaliram) dodje preko onog boxa u kojem upisujem text. 

Ima neki dobar a da podrzava OC i da je brz i sto je najvaznije stabilan? 

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Probaj Floyo
~
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Izasao je PowerAMP 2.0 RC, vjerojatno ce sutra biti na Marketu kao puna verzija.

http://forum.powerampapp.com/index.php?/topic/1863-poweramp-v20-release-candidate/

Izmijenili su UI i dodali jos nekoliko promjena....
Work less, play more.
Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina
Proz0r kaže...

E to već ide ;)

Mada mi je opet teško povjerovati još uvijek budući da sam i sam napravio isto što i ti i baterija mi je opet kraće trajala nego sa stockom :S

Dns cu radit review svog telefona (6 mj koristenja) pa cu ti dat SS

15 godina
Titanium pro dobio opciju restore apps iz nandroida. Fala k urcu!
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
Izasao je PowerAMP 2.0 RC, vjerojatno ce sutra biti na Marketu kao puna verzija.

http://forum.powerampapp.com/index.php?/topic/1863-poweramp-v20-release-candidate/

Jeis probao mozda? Ja sam na stock playeru jos uvijek :S

16 godina
neaktivan
Beagle kaže...
Šef kaže...

Jesam :)

Ovaj ti radi pored toga, ne moraš rootat ili nešto modificirat.

Btw. Sad je puno ljepši, mislim da su ga malo redizajnirali u duhu ICS-a...

Work less, play more.
16 godina
neaktivan
Beagle kaže...
Šef kaže...

Sram te bilo... stock pih ne znas nista... ocajan je zvuk na stocku, ja prelazim konstantno MusicPlayerPro + DSP i PowerAMP... odlicni EQ kod jednog i drugog.. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Odlicna Brain Burn igra :D Razbio sam se od ramisljanja. Zadnja dva levela drugog svijeta nisam nikako ispod 4 poteza uspio da rjesim. Preporuka za sve.

Move the Box

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina

Preporuka i za avanturitičku Gameloftovu igru Tintin HD. Igra ima jedan gigabajt i na Desireu čisto pristojno radi. Izašao je čak i sad film u Cinestaru na temelju ove igre.

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Preporuka i za avanturitičku Gameloftovu igru Tintin HD. Igra ima jedan gigabajt i na Desireu čisto pristojno radi. Izašao je čak i sad film u Cinestaru na temelju ove igre.

Skinuh, djeluje zanimljivo, grafika kao i obično kod gameloftovih igara jako dobra. Samo što mi je trebalo mjesta na SD-u pa obrisah folder, ali iskopirat ću ga ponovno. :)

16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Mislim da je obrnuto... ;)

Work less, play more.
15 godina
Šef kaže...

Nisam sto posto siguran, ali igru vrijedi probati. {#} I da, danas sam instalirao Chainfire 3D i igram igre koje su igrive "samo" na Tegri, npr. Riptide, Pinball HD, a ima ih još na pretek. Isto vrijedi probati.

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
16 godina
Android borbeni komplet

Za ljubitelje RPG igara u stilu onih za Nintendo i sl....

Gailardia, Zenonia 1, 2 i 3, Caligo Chaser

A za mozgalice

Stupid Halloween i The Stupid Test

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 21:59 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Šef kaže...

Nisam sto posto siguran, ali igru vrijedi probati. {#} I da, danas sam instalirao Chainfire 3D i igram igre koje su igrive "samo" na Tegri, npr. Riptide, Pinball HD, a ima ih još na pretek. Isto vrijedi probati.

100%, a film je rađen po stripu ( po kojem je napravljen i crtani serijal iz 1991).{#}

17 godina
Android borbeni komplet
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

3 0 hvala 5
14 godina
redrum781 kaže...

Muaahuah, meni se ovako oOoOopako sviđa kako sada izgleda Market, vrlo dobro, što dobro, odličan, sjedi 5 {#}  {#}  !!!!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
17 godina

Da al samo one koje su napravljene za ICS ;)

npr. one za GB će radit isto, osim ako portaju i ICS verziju

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ma updejtat ce ih da podrzavaju akceleraciju,a ics-ov UI ce sam po sebi bit hardwerski akceleriran tak da to bu bilo preodlicno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Tražim neki program za android ( sličan Croatia POI na iPhoneu) znaci da mi nadje obližnje bakomate,ducane,benzinske i to...hvala!{#}

0 0 hvala 0
17 godina
sinke90 kaže...

Tražim neki program za android ( sličan Croatia POI na iPhoneu) znaci da mi nadje obližnje bakomate,ducane,benzinske i to...hvala!{#}

https://market.android.com/details?id=biz.binarysolutions.lociraj

16 godina
Imam pitanje, a na XDA nisam dobio odgovor. Naime, zasto mi na market.android.com za dosta aplikacija pise da nisu compatibile sa HTC Sensation, dok recimo LITE ili FREE verzija tih aplikacija/igara je? Drugi nemaju tih problema. Zna li netko neko rjesenje? Hvala.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
Sorry na DP, na mobu sam. Isto tako, te aplikacije mi na marketu na mobu ni ne pronalazi?!?
Jeli itko na VIPu uspio kupit koju aplikaciju pod Paid Apps?? Uvik mi kaze da ta aplikacija nije raspoloziva.
ptspclan.com | visit us ^^
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice