s marketa.
pazi drugu recenziju, lol
Neki ROM koristiš ili ?
s marketa.
Neki ROM koristiš ili ?
s marketa.
Neki ROM koristiš ili ?
gingervillain, sa ics temom od sonny sekhona
Nemoguće je da troši manje jer ROM svejedno učitava i stock lockscreen, ne može Widgetlocker smanjiti potrošnju tog lockscreena. On ga blokira, no taj stari lockscreen još uvijek radi.
Nemoguće je da troši manje jer ROM svejedno učitava i stock lockscreen, ne može Widgetlocker smanjiti potrošnju tog lockscreena. On ga blokira, no taj stari lockscreen još uvijek radi.
ne ucitava kad sam ga izgasio u local.prop :)
kad upalim mob prvo kaj vidim je widgetlocker, kad odkljucam tek tad upisujem PIN :)
E to već ide ;)
Mada mi je opet teško povjerovati još uvijek budući da sam i sam napravio isto što i ti i baterija mi je opet kraće trajala nego sa stockom :S
Moze preporuka nekog dobrog custom ROM-a za HTC Hero GSM?
Imam FroydVillain 1.7.2-R2, ali nisam zadovoljan. S više aplikacija instaliranih, strasno steka, imam bug sa tipkovnicama, nevidim sta pisem jer mi tipkovnica (bilo koja da instaliram) dodje preko onog boxa u kojem upisujem text.
Ima neki dobar a da podrzava OC i da je brz i sto je najvaznije stabilan?
E to već ide ;)
Mada mi je opet teško povjerovati još uvijek budući da sam i sam napravio isto što i ti i baterija mi je opet kraće trajala nego sa stockom :S
Dns cu radit review svog telefona (6 mj koristenja) pa cu ti dat SS
Jeis probao mozda? Ja sam na stock playeru jos uvijek :S
Jesam :)
Ovaj ti radi pored toga, ne moraš rootat ili nešto modificirat.
Btw. Sad je puno ljepši, mislim da su ga malo redizajnirali u duhu ICS-a...
Sram te bilo... stock pih ne znas nista... ocajan je zvuk na stocku, ja prelazim konstantno MusicPlayerPro + DSP i PowerAMP... odlicni EQ kod jednog i drugog..
Odlicna Brain Burn igra :D Razbio sam se od ramisljanja. Zadnja dva levela drugog svijeta nisam nikako ispod 4 poteza uspio da rjesim. Preporuka za sve.
Preporuka i za avanturitičku Gameloftovu igru Tintin HD. Igra ima jedan gigabajt i na Desireu čisto pristojno radi. Izašao je čak i sad film u Cinestaru na temelju ove igre.
Preporuka i za avanturitičku Gameloftovu igru Tintin HD. Igra ima jedan gigabajt i na Desireu čisto pristojno radi. Izašao je čak i sad film u Cinestaru na temelju ove igre.
Skinuh, djeluje zanimljivo, grafika kao i obično kod gameloftovih igara jako dobra. Samo što mi je trebalo mjesta na SD-u pa obrisah folder, ali iskopirat ću ga ponovno. :)
Mislim da je obrnuto... ;)
Nisam sto posto siguran, ali igru vrijedi probati. I da, danas sam instalirao Chainfire 3D i igram igre koje su igrive "samo" na Tegri, npr. Riptide, Pinball HD, a ima ih još na pretek. Isto vrijedi probati.
Za ljubitelje RPG igara u stilu onih za Nintendo i sl....
Gailardia, Zenonia 1, 2 i 3, Caligo Chaser
A za mozgalice
Stupid Halloween i The Stupid Test
Nisam sto posto siguran, ali igru vrijedi probati. I da, danas sam instalirao Chainfire 3D i igram igre koje su igrive "samo" na Tegri, npr. Riptide, Pinball HD, a ima ih još na pretek. Isto vrijedi probati.
100%, a film je rađen po stripu ( po kojem je napravljen i crtani serijal iz 1991).
Muaahuah, meni se ovako oOoOopako sviđa kako sada izgleda Market, vrlo dobro, što dobro, odličan, sjedi 5
!!!!
Kako se neopisivo veselim ovome:D
http://pocketnow.com/android/gpu-acceleration-most-apps-will-run-faster-on-ice-cream-sandwich
Kako se neopisivo veselim ovome:D
http://pocketnow.com/android/gpu-acceleration-most-apps-will-run-faster-on-ice-cream-sandwich
Da al samo one koje su napravljene za ICS ;)
npr. one za GB će radit isto, osim ako portaju i ICS verziju
Ma updejtat ce ih da podrzavaju akceleraciju,a ics-ov UI ce sam po sebi bit hardwerski akceleriran tak da to bu bilo preodlicno.
Tražim neki program za android ( sličan Croatia POI na iPhoneu) znaci da mi nadje obližnje bakomate,ducane,benzinske i to...hvala!
Tražim neki program za android ( sličan Croatia POI na iPhoneu) znaci da mi nadje obližnje bakomate,ducane,benzinske i to...hvala!
https://market.android.com/details?id=biz.binarysolutions.lociraj