Ram memorija 1 ili 2 slot-a? zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 2.818
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Ram memorija 1 ili 2 slot-a?
Dobar dan/noc/jutro :D

Imam ovakav komp:
Processor: AMD FX-8320
Working memory: 8.00 GB 1600MHz Kingston
Motherboard: ASRock 970 Pro3 R2.0 (CPUSocket)
Graphics Card: R9 Sapphire Toxic 2GB 256bit
Storage: 931GB TOSHIBA DT01ACA100
Case:ZALMAN Z3
Screen display: SamsungSyncMaster 2032BW

E sada zarmisljao sam da ubacim jos 8 gb rama,vodenjo hladenje i jos jednu istu ovakvu graficku.
E sada zanima me dal ce mi sta pomoci ako ubacim jos 8 gb rama posto sam cuo neke price da je bolje da imam 2x po 4 gb nego jednu od 8. Jer kao ako su dvije da rade nesto kao dual nisam to razumijo nikako. Pa ako netko zna volio bi da mi odgovori :D
Vodenjo zelim zbog temparature u igricma bude mi i do 60c( frendovi mi govore da je to normalno jer kao kod njih je 40 dok i ne igraju dok je kod mene od 12c do 30c)
Graficka: Cuo sam da dvije graficke daju pa i duplo bolje preformanse dal je to istina? ( dal to znaci npr: u cs go igram na 500fps na jednoj grafickoj karici ako budacim jos jednu dal ce onda biti 900fps?)
Hvala na odgovorima :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ram memorija 1 ili 2 slot-a?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Ram memorija 1 ili 2 slot-a?
skullcrazy kaže...
...

Vodenjo zelim zbog temparature u igricma bude mi i do 60c( frendovi mi govore da je to normalno jer kao kod njih je 40 dok i ne igraju dok je kod mene od 12c do 30c)
Graficka: Cuo sam da dvije graficke daju pa i duplo bolje preformanse dal je to istina? ( dal to znaci npr: u cs go igram na 500fps na jednoj grafickoj karici ako budacim jos jednu dal ce onda biti 900fps?)

Ako je duplo, onda je 1000fps, i onda si invincible. Šalu na stranu, dobrodošao na forum, pročitaj pravila za forumaše, i izbjegavaj otvarati svaku minutu novu temu. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice