znaci imam 2x1gb kingston rama htio bi nadogradit na 4gb..cuo sam da ramovi idu bole ako su svi npr... istog proizvodaca i iste memorije
Imam win 7 64-bitni
EDIT:ako zelite slike dodacu ih
znaci imam 2x1gb kingston rama htio bi nadogradit na 4gb..cuo sam da ramovi idu bole ako su svi npr... istog proizvodaca i iste memorije
Imam win 7 64-bitni
EDIT:ako zelite slike dodacu ih
Uzmeš još 2x1 GB da bude u dual channelu, ali pazi da su ti istog takta (npr. 533,667,800....Mhz). Nije bitno jesu li od istog proizvođača.
Nije na odmet da je isti proizvođac,al gledaj da rade na istoj frekvenciji i da su DDR 2 kao kod tebe.
kako provijerim kojeg su takta na kutiji nigdje ne pise
Mozes u BIOS-u , i s programom CPU-Z,Everest ...
Mislim da su tvoji 800 Mhz po ovome iz tvog Moj PC. Upiši u google točno svoj RAM i vidit ćeš.
...stupid me....nisam vidio takt im je 800 mhz a dali moze neko dati iz PROTISA takve ramove ili koje pašu jedni s drugim
cuo sam da ako nisu iste memorije onda "štekaju"
Evo ovi!!!
nije dobavljivo -.-
Bolje 2x1 GB da ima dual channel, a ne vjerujem da će još stavljati poslije da ima 6 GB jer mu to i nije potrebno.
Bolje 2x1 GB da ima dual channel, a ne vjerujem da će još stavljati poslije da ima 6 GB jer mu to i nije potrebno.
Najbolje je ti je 2x2gb ..za par mjeseci ce ti nedostajat memorije pa ces morati uzimati bolju..;)