Memorijske kartice - Kingston vs Transcend

poruka: 4
|
čitano: 5.804
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozdrav drustvo!

pratim ovaj forum dulje vrijeme i uglavnom sam nasao odgovore no za ovo pitanje sam se morao jednostavno registrirat.. ;)

Evo ovako, kupujem micro sd 16gb class 6. nasao sam jednu jedinu i to kod msana. ovdje je i link na istu: http://www.msan.hr/katalog/CatalogDetails.aspx?prodId=142433#Specifikacije  (kliknite dvaput ako vam odmah ne otvori direkt proizvod ili u trazilici upisite "Memorijska kartica Kingston SD MICRO 16GB HC Class 6")

E sad, zanima me kakva su vasa iskustva sa Kingstonom,  Transcendom i san diskom... ja sam imao nekoliko san disk memorija i sve 5.. jedna stara vise od 6 god i jos radi bezz greske (usb memorija, al eto)

zanima me vase iskustvo sa gore navedenim i sto mi preporucujete.. alternativa je san disk od 8gb isto class 6 ako se ispostavi da Transcend i nije nesto na sto bi se trebalo oslanjat..

PUNO HVALA!!! ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Memorijske kartice - Kingston vs Transcend

od ovih 35 koji su pogledali topic da nitko nije mogao nista odgovorit... sramota.

doviđenja

17 godina
RE: Memorijske kartice - Kingston vs Transcend

ja sam odustao od scan dikovih memorija jer su mi vec 2 riknule,a u zadnje vrijeme imam kingston i jako sam zadovoljan pa tako preporuka za kingston.

darkness is my friend
15 godina

Ja sam takoder za Kingstona.

And Justice For All....... Metallica Forever!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice