Memorijska kartica vs prijenosni hard vs USB.

poruka: 3
|
čitano: 558
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Memorijska kartica vs "prijenosni hard" vs USB?

Ovakoc,moja potreba za memorijom je fakat jako mala. Imam 3 GB muzike,15GB igrica i 1.5GB u programima. Do sad sam imao nekoliko USB memorija i prijenosni hard,i nisam se baš proslavio. Moj prijatelj također ima prijenosni hard,koji mu je odapeo nakon nekog vremena. Zanima me,koliko se memorijska kartica više isplati od USBa i prijenosnog harda? Naravno,nisam neki hardcore user,pa mi je 32GB i dosta. Čisto me zanima način rada.. i koliko duže bilo koje od ovog troje traje.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Memorijska kartica vs "prijenosni hard" vs USB

kn/GB ide u korist HDDova a kartice i USBovi su donekle izdržljiviji od mehanike pa lakše trpe padove i sl. gluposti ali su zato po GB daleko skuplji.

Savjet - kupi HDD od 500GB (~550kn) + ladicu (~100kn) a važnije stvari backupiraj na neki cloud (Google Disk, MediaFire, OneDrive...). Glazbu, filmove i programe lako skineš ponovno a izgubljene slike i dokumente je dosta teško nadoknaditi.

My name is Legion... For we are many!
11 godina
neaktivan
Memorijska kartica vs prijenosni hard vs USB.

Meni su prvenstveno programi bitni jer imam drivere od kompa i laptopa,znam da se mogu skinuti opet sa stranica,ali mi je jednostavno lakše kad su zaštićeni,jer pitanje je kad će ti driveri biti out of date,pa ako se izdavači/autori istih odluče za prekidanje downloada,pitanje je što će tad biti.

Muzika je skupljana dosta dugo vremena,ali opet ok,mogu je opet skinuti. Igre ista stvar. Makar muziku i igre imam konstantno i stalne,imam te 3 igre koje igram stalno multiplayer,kod njih nema updatea i gluposti,i jednostavno mi je lakše ako se u 2 minute odlučim za rušenje windowsa,bolje mi je da su u memoriji negdje.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice