Kupnja brzog USB stick-a izdvojena tema

poruka: 721
|
čitano: 526.817
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kupnja brzog USB stick-a

.. umjesto traženja brzog flash-stikića i često slabe performanse, nabavio sam par starih-jeftikaner ssd-sata m2 2242 i adapter-usb (univerzalni, nvme-sata + sata-disk na usb3, kao stolni..).

-performanse 20-300MBps, išlo bi i nešto više ali to je usb3+adapter+sata (ograničen na 550max).. tako da je ovo ok-očekivano, prosjek na copy 100gb cca 150mbsp..

-performanse ovise i o fileovima koji se kopiraju, neki veći iso-image ili mali installovi su drastične razlike, uobičajeno..

-više komada malih ili normalne duljine 80mm od 16gb do 1tb koristim kao 'stikić-disketu'.. ili boot-install i ova kombinacija mi je zgodna-praktična, bez otvaranja i sl. kućišta (mada ima i toolsfree) i ovisno o računalu i ostalo u lancu brzine su 300-700.. 'stvarne' tj flash stikići previše osciliraju a top modeli koji stvarno imaju takve brzine su skuplji višekratno od ovakve kombinacije + potrebno mi ih je više, ne jedan..

-ovkave kombinacije se slože za 5-10-20€ adapter, storage od 5-50.. zna biti jeftino-prihvatljivo u odnosu na veće ili kao jeftikaner stikić loših brzina..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:13 (ihush).

3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice